27. maaliskuuta 2015

Colour Alike 520 Swatch & Koristelu

Nyt on jälleen aika taas päästää esittelyyn yksi Colour Aliken lakka. Mun piti aluksi esitellä tässä samassa postauksessa toinenkin, mutta innostuin koristelemaan kynnet, joten tämä lakka ja kynnet vaatii oman postauksen. Ensi viikolla tulossa sitten lisää swatcheja. Kyselin myös onko siellä lukijoissa kiinnostuneita Colour Alike teemaviikolle ja se sai niin paljon ääniä, että sellainen olisi luvassa huhtikuussa.


Nimeltään lakka on Cumel ja kuuluu Colour Alike KRK Creme -kokoelmaan. Kokoelma sisältää 10 cremelakkaa ja tämä 520 on kokoelman toiseksi vaalein sävy.


Väriltään Cumel on lämmin vaalea beige, joka taittaa hiukan vaaleanpunaiseen. Lakka peittää kynnet hyvin kahdella kerroksella ja koostumukseltaan tämäkin on jälleen täydellinen. Tämä on Colour Aliken lakoista ensimmäinen creme, joka pääsi testiin ja olin jostain lukenut, että jollain oli ollut peittävyyden kanssa ongelmia? Itse en tämän kanssa ainakaan huomannut mitään ongelmaa. Testasin myös toisen, josta tulossa postaus myöhemmin ja siinäkin oli yhtä hyvä peittävyys eli voin ainakin itse suositella myös näitä cremejä.


Olen täysin rakastunut nudeihin, beigeihin, ja kaikkiin vaaleisiin lakkoihin, joten tämä on oikein tervetullut kokoelmaani. Myös suuri plussa 2 kerroksen peittävyydestä. Ihastuin väriin niin paljon, että siihen oli pakko loihtia myös koristelut.


Mun oli vaikea päättää mihin kaikkeen haluan lakan yhdistää, kun mielessä oli sata ja yksi ideaa. Kaveriksi valitsin kumminkin uuden tulokkaan Essien Pinking About You:n, joka on vaaleanpunainen glittersekoitus. Glitterit näyttää kynnellä enemmän valkoisilta, mutta aivan söpön vaaleanpunaisia ne on.


Etusormeen ja pikkurilliin laitoin kultaiset siirtokuvat ja nimettömään juuri tilaamaani koristeketjua. Tuo koriste pysyi kiinni kuin mikä, vaikka laitoin sen pelkästään kiinni pikakuivattajalla. Mulla oli ihan homma saada se irti kynnestä, joten ei pelkoa että se olisi tippunut siitä.

Tästä lakkauksesta tuli oikein kiva ja juuri sellainen mistä itse tykkään. Nudea, vaaleanpunaista, kultaista ja koristetta. Viihdyinkin näillä kynsillä useamman päivän.

Lakka saatu yhteistyön merkeissä. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

Kuinka moneen teistä iskee nude ja vaaleanpunainen?

Allekirjoitus-Purkkimafia

1 kommentti:

 1. Emmi
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 17:47 (2 kuukautta ago)
  Voi miten nätit! :)

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:20 (2 kuukautta ago)
  Kiitos. :)

  Vastaa

  Katri
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 18:05 (2 kuukautta ago)
  Ihanat kynnet ja jestas miten ihanaa toi koristeketju!! ♥___♥

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:21 (2 kuukautta ago)
  Kiitos muru. <3 Toi koristeketju on kyllä ihanaa ja sillä saa upeat kynnet loihdittua. :3

  Vastaa

  Satu
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 18:14 (2 kuukautta ago)
  Oii iskee ja kympillä! :3 Katoin tuon swatchin eka ja siinä tuo lakka ei näyttäny niinkää hienolta, mut nuitten koristeluitten kans sait aivan sairaan ihanaksi tuon lakan! Ja ei vitsit tuo koristeketju on ihanan näköstä! <3

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:22 (2 kuukautta ago)
  Kiitos! :3 Mahtava kuulla! Välillä koristella saa lakan näyttämään aivan erilaiselta! Tuo lakka sopii hyvin noiden koristeiden kanssa yhteen. <3

  Vastaa

  säpä
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 19:07 (2 kuukautta ago)
  Ihanat kynnet taas kerran! :) Mulle on nyt myös iskenyt joku nude-kausi, haluaisin ostaa niitä koko ajan lisää. Ja vaaleanpunainen nyt toimii aina! :D
  Mä olen muuten vähän himoinnut tuollaista koristeketjua, täytyykin laittaa muistiin että tuolta saa tilattua. :)

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:23 (2 kuukautta ago)
  Kiitos. :) En kyllä tiedä mistä tää kausi johtuu? Mutta ei se kyllä haittaa! Nude ja vaaleanpunainen vaan iskee muhun. ;)
  Tuoltahan sitä sitten löytyy ku tarviit sitä. :)

  Vastaa

  Nena Sofia
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 11:56 (2 kuukautta ago)
  Oih! Tuo lakka on ihanan sävyinen, mahtavaa että peittää noinkin hyvin :) Ja koristelut on muuten todella kauniit ja yhteensopivat, tykkään hurjasti! <3

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:23 (2 kuukautta ago)
  Kiitos paljon, kiva kuulla. <3 Tuon lakan peittävyys oli kyllä pieni yllätys ja onneksi positiivinen. :3

  Vastaa

  kahden tytön kynnet
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 15:11 (2 kuukautta ago)
  on muuten kauniit kynnet, WAU <3

  Vastaa

  Fani
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 21:24 (2 kuukautta ago)
  Kiitos paljon. <3

  Vastaa

  Eekku
  perjantai 3. huhtikuu 2015 at 11:19 (2 kuukautta ago)
  Nätit

  Vastaa

  Fani
  lauantai 4. huhtikuu 2015 at 08:22 (2 kuukautta ago)
  Kiitti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥