24. maaliskuuta 2015

Totaalinen epäonnistuminen

Aina ei voi onnistua, eikä edes joka kerta. Mulla oli tuossa pieni vaihe, kun tuntu etten saanut yhtiäkään onnistuneita kynsiä aikaiseksi ja vielä että esittelisin ne ”epäonnistuneet”  blogissa. Mietin kumminkin asiaa hetken ja tulin siihen tulokseen, että tosiaan aina ei voi onnistua. Multa on kysytty muutamia kysymyksiä/mielipiteitä epäonnistuneista kynsistä ja niiden esittelemisestä, joten saatte niihin nyt vastaukset.


Etkö ikinä epäonnistu kynsien tekemisessä? – Voi kyllä! Välillä tuntuu, että mitkään kynnet ei onnistu ja välillä taas tulee tehtyä monet onnistuneet kynnet putkeen, jonka jälkeen harmittaa kun tulee taas epäonnistuttua.

Esitteletkö blogissa kaikki tekemäsi kynnet, vaikka ne olisi pilalle menneet? – Suurin osa tekemistäni kynsistä pääsee blogiin, vaikka ne ei olisikaan omaan mieleen. Haluan että lukijani saa nähdä, että en minäkään aina onnistu.

Häpeätkö jos kyntesi ovat epäonnistuneet? – En! Poistan lakat yleensä seuraavana päivänä, jos en viihdy niillä ja ne ei ole mieluisat, mutta en missään nimessä häpeä niitä. Ärsyynnyn kylläkin, jos en onnistu.

Mitä mieltä olet, jos muut esittelevät blogissa epäonnistuneita tai rumia kynsiä? – Kenenkään kynnet eivät ole rumat. Aloittelijoilla on paljon harjoiteltavaa ja myös minä olen ollut harjoittelia, ja olen vieläkin harjoittelija. Oppimista riittää kaikilla. Yleensä aina jos joku esittelee epäonnistuneet kynnet blogissa, niin omasta mielestäni ne taas eivät ole epäonnistuneet. Oletteko muuten huomannut saman? Sitä on itse aina niin kauhean kriittinen omista kynsistä.


Nämä kynnet tein esin  #ablecs15 -haasteeseen viikolle 4, jolloin teemana oli turkoosia. Olin kumminkin niin raivoissani näiden kynsien kanssa, että tein teemaan uudet kynnet. Esittelin teille muutama postaus taaksepäin Picture Polish Lagoonin, joka on näissä pohjalla. Lagoon on aivan täydellinen, siitä en sano nyt muuta.

Sen jälkeen ajattelin, että tähän lakkaan sopii hyvin reiät, jotka tehdään vettä ja esim. hiuslakkaa apuna käyttäen. Tuumasta toimeen! Katsoin videon ja tokasin ääneen ompas helppoa, mutta eipäs ollutkaan! Näyttää helpolta, mutta toteutus oli jotain aivan muuta kuin helppoa. Tiputin kippoon 4 tippaa Models Ownin Liquorish Allsorts mustaa, joka muuten tuoksuu lakritsille. Lakka levisi veden pinalla hyvin, mutta kun rupesin suihkuttamaan lakkaa, niin en millään saanut reikiä aikaiseksi, vaan lakka levisi ympäriinsä. Koitin hiuslakalla, vartalosuihkeella, dödöllä, hajuvedellä ja EN ONNISTUNUT!

Upotin kynnen aina siihen kohtaan, johon sain edes pientä reikää aikaiseksi. Mutta kun katsotte kynsiä, niin oikeastaan mikään kynsi ei onnistunut.

Lopputulos oli epäonnistuneet kynnet ja niin hirveä haju, että luojan kiitos me ollaan vielä hengissä, eikä kuoltu hapenpuutteeseen.


Hauska sattuma oli muuten, että Nerdic Nails blogin Mirka oli tehnyt haasteeseen melkein samanlaiset kynnet. Molemmilla pohjalla Lagoon ja mulla mustalla reiät, mirkalla kultaisella. Erona vaan, että Mirka onnistui Fani ei. :D

Julkaisetko sinä myös epäonnistuneet kynnet blogissa?

Allekirjoitus-Purkkimafia

2 kommenttia:

 1. Emmi
  tiistai 24. maaliskuu 2015 at 18:40 (2 kuukautta ago)
  Mun mielestä nää on tosi kivat! Eikä näytä ollenkaan epäonnistuneilta! :-)

  Mä yleensä julkasen kaikki tekemäni kynnet blogissa, mutta joskus (siis aika usein) jälki on niin sotkuista ja kynnet niin epäonnistueet, etten vain kehtaa julkasta kuvia netissä :D

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 08:27 (2 kuukautta ago)
  Voi kiitos, kiva kuulla. :)

  Äläs nyt! Mun mielestä sun kynnet on todella kauniita, eikä ollenkaan sotkuisia. :)

  Vastaa

  Charming Nails
  tiistai 24. maaliskuu 2015 at 18:48 (2 kuukautta ago)
  HÖH Fani minusta nämä ovat hienot!!! Oikeasti!! Mutta ymmärrän sen ketutuksen ja tuskan. Sen takia en kokeile tuota vesijuttua koska jos ne epäonnistuu, olen raivoissani enkä esittele niitä blogissa. Eli jotkut esittelen ja joitain en. Yleensä käy vielä näin että lukijat tykkää ( kuten näistäkin ) vaikka itsestä ne tuntuu tyhmiltä :)

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 08:28 (2 kuukautta ago)
  No kiitos nyt sitten! :D Sitä on vaan itse niin kriittinen, jos niistä ei tuu just sellaisia kuin haluaa. :D Mä haluaisin koittaa uudestaan tällaisien kynsien tekemistä, mutta en tiedä sitten….

  Vastaa

  Minttu
  tiistai 24. maaliskuu 2015 at 19:17 (2 kuukautta ago)
  Oi, oi lakritsin tuoksuista kynsilakkaa. Tuotahan mulla pitäisi olla. :)

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 08:29 (2 kuukautta ago)
  Aika jännä, että kynsilakka tuoksuu jollekin. :D

  Vastaa

  Katri
  tiistai 24. maaliskuu 2015 at 20:29 (2 kuukautta ago)
  Ja pöh, mä en nyt ymmärrä mitä vikaa näissäkään muka on! :D Mut oot oikeessa tossa että ite on aina niin hiton kriittinen.. :D :)

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 08:29 (2 kuukautta ago)
  :DD Se menee juurikin näin! Toiset kehuu ja itse näkee pelkät virheet. :D

  Vastaa

  Tine
  tiistai 24. maaliskuu 2015 at 21:56 (2 kuukautta ago)
  Minusta nuo on hienot! En tietystikään tiedä, millaiset kynsistä olisi pitänyt tulla.

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 08:31 (2 kuukautta ago)
  Oi kiitos! :)
  Kynsistä olisi pitänyt tulla tällaiset : http://adornedclaw.com/2014/04/05/31dc2014-day-5-blue/

  VastaaPoista
 2. Nanne
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 10:01 (2 kuukautta ago)
  Miun silmään nämä näyttävät onnistuneilta lakkauksilta ^.^
  Mutta tiedän kyllä sen tunteen kun lakkaukset ei miellytä omaa silmää, miulla käy lähes kaikkien lakkauksien kanssa niin :/ Vähän sama homma kun ruuan laitossa, tykkään kyllä tehdä ruokaa, mutta en tykkää enää sit itse syödä sitä.
  Olen muuten kerran kokeillut tätä tekniikkaa ja se meni niin päin peetä, ettei mitään jiitä xD

  Vastaa

  Fani
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 08:33 (2 kuukautta ago)
  Ooh, kiitos nyt silti. <3
  Miksi sitä ei vaan voi olla itsekin tyytyväinen tekemiin kynsiin? Aina tulee jotain kritiikkiä omista kynsistä mieleen, eikä ikinä ne ole just niin kuin haluaisi. :D Mulla on toi sama homma myös ruoan kanssa ja jos se ei näytä hyvältä, niin kiukustun heti.
  Saa nähdä tuunko koskaan enää koittamaan tätä tekniikkaa. :DD

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 11:41 (2 kuukautta ago)
  Musta taas keskisormi ja nimetön on kivoja! :) Alkoi naurattamaan kun kuvittelin sen ponnekaasupilven, mikä noiden tekemisestä on syntynyt. :D

  Vastaa

  Fani
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 08:34 (2 kuukautta ago)
  Kiitos Jonna! :) Joo kyllä! Nyt naurattaa, mutta sillon oli nauru kaukana, kun joutu haukkomaan henkeä. :D

  Vastaa

  säpä
  keskiviikko 25. maaliskuu 2015 at 11:51 (2 kuukautta ago)
  Tuo on kyllä niin totta, että yleensä muut tykkäävät vaikka itse ei tykkäisi. :D En mäkään näe sun kynsissä epäonnistumista, kivaltahan nuo näyttävät! :) Olen itsekin tuota koristelutapaa ajatellut kokeilla, mutta en ole vielä uskaltautunut.
  Mun blogia ei moni lue, mutta kyllä sinne ja Instagramiin tulee niitä epäonnistuneitakin kynsiä julkaistua. Toisaalta niitä epäonnistuneita on kiva myöhemmin katsoa, kun saakin saman homman onnistumaan ja näkee selkeästi sen kehityksen. :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 08:35 (2 kuukautta ago)
  Kiitos! Miksiköhän se menee aina just niin? Täytyisi itsekin oppia tykkäämään kynsistä, vaikka ne ei nyt ihan täydelliset olisikaan. :D Mä en kyllä tiedä tuunko enää koittamaan tätä tekniikkaa.. Eka kerta meni niin pieleen, että ei kyllä kauheasti tee mieli uudestaan koittaa.
  Kyllä minä ainakin luen ja mun mielestä teet upeita ja kauniita kynsiä. :) Se on vaan se oma kritiikki…. :D

  Vastaa

  säpä
  torstai 26. maaliskuu 2015 at 13:56 (2 kuukautta ago)
  Sehän se on. :D Ja kiitos paljon, tuo kommentti piristi tätä harmaata päivää! :)

  Vastaa

  Fani
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 08:11 (2 kuukautta ago)
  Hihi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥