9. kesäkuuta 2015

Koristeltu Boom Boom

Tänään lupasin vilauttaa teille Boom Boomin koristeltuna. Kyllähän te tiedätte mitä tapahtuu kun Fanille antaa käteen siveltimen! No silloin kaikki menee aina päin mäntyä. Idea oli täydellinen jälleen. Mielessä ihanat pinkit kynnet, jotka on kauniisti koristeltu mustalla ja glitterillä. 


Yleensä koitan aina ensin peukaloon miltä jokin koristelu näyttää ja kuten näette se näytti hyvälle. Sain siveltimellä nätin ohuen viivan, kärkeen laitoin topsipuikon avulla Sinful Colors Decadent punaista glitterlakkaa ja lopuksi tein vielä pilkkutikulla muutaman pilkun.


Teeppä sama perässä 9 muuhun kynteen illalla ennen puolta yötä. Ei ei ei ja vielä kerran ei! Tai jos tiedät ettet hallitse siveltimen käyttöä, niin suosittelen käyttämään silloin nail art -kynää, jolloin viivat pysyy ehkä ohuina. Eniten lakkauksessa ehkä ärsyttää juuri nuo viivat?

Decadent glitteristä sen verran, että kannattaa ehdottomasti käyttää apuna topsipuikkoa, jolloin ylimääräinen lakka jää siihen. Itse koitin ensin pelkällä sudilla ja sain muutaman hassun glitterin asettumaan kynnelle ja kirkasta lakkaa oli aivan liikaa.

No eihän nämä kynnet nyt ihan pahimmasta päästä ole, mutta ne ei ollut sellaiset joilla olisin viihtynyt. En enää illalla jaksanut alkaa poistamaan lakkoja, joten seuraavana aamuna heti kun sain silmät auki, niin lähdin poistamaan ja tekemään uudet kynnet.


Mulla menee yleensä kynsien koristelussa niin, että kahdet kynnet voi max. onnistua putkeen, mutta sen jälkeen tiputaan taas alas pilvilinnoista. Parempaa onnea ensi kerralla. ;)

Mitä mieltä te olette? 
12 kommenttia:

 1. Onpa kiva tuo Decadent! Ja joo, minäkin aloitan aina peukaloista niin siinä näkee mennäänkö metsään vai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä herkullinen glitterlakka! Peukalo on siihen juuri hyvä, jos mennään metsään, niin suunnitelma vaihtuu. :D

   Poista
 2. Mun mielestä nää on kyllä tosi nätit! :-)

  VastaaPoista
 3. Kivathan noista tuli ... Sä oot vaan liian vaativa itseäs kohtaan ;)!

  VastaaPoista
 4. Ton Boom Boomin meinasin valita mutta jostain syystä se sitten kuitenkin jäi. Kivan värinen se kyllä on :)

  VastaaPoista
 5. Tässä taitaa taas tulla se, että itseään kohtaan on liian ankara. :D Mun silmään nuo näyttävät kivoilta! :)
  Musta tuntuu, etten itse ikinä saa vapaalla kädellä maalattua nättejä viivoja, mutta pakko aina välillä yrittää. Ehkä senkin vielä oppii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta. Jos mikään ei mene putkeen tai näytä omasta mielestä hyvältä, niin heti alkaa se ankaruus itseä kohtaan. :/ Kyllä mä uskon, että mitä enemmän sitä harjoittelisi niin sen oppisi! :)

   Poista
 6. Aina ei mee niinku Strömsössä.. :D Vaikka itsehän sitä on itsensä pahin kritisoija. :D

  Aivan ihana toi uus banneri! ♥___♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥