28. marraskuuta 2015

Haastetrio 2015 / Marraskuu: Asu & Kynnet

Mä en vaan taida koskaan oppia. Joka kuukausi olen luvannut itselleni, että nyt toteutan haastekynnet heti kuukauden alussa, mutta silti niiden tekeminen jää aina viime tippaan. Näiden kynsien jälkeen onkin enää yhdet kynnet jäljellä ja sitten olisi taas yksi haaste suoritettu loppuun. Ensi vuodelle tosin on jo suunnitelmissa uusi haaste, josta kuulette myöhemmin lisää. 


Testiin saaduissa lakoissa vuoroaan jo tovin odottanut Uslu Airlines KMC Khalid Military toi mieleen heti rakkaimman talvitakkini, josta en suostu luopumaan varmaan koskaan. Takki on ostettu 4-vuotta sitten ja joka vuosi pidän siitä enemmän ja enemmän. Takki on lämmin, hyvin istuva ja kivan värinen. Joka vuosi olen käynyt katsomassa uutta takkia, mutta aina päädyn tyytymään vanhaan rakkaaseen. Turhaan ostaa uutta, kun vanhakin on vielä hyvässä kunnossa. Tämä sanonta toimii tosin vain tämän takin kohdalla. :D

idkuva

KMC on väriltään armeijenvihreä ja peittää kynnet hyvin yhdellä kerroksella, itsellä kaksi. Tämä on nyt toinen Uslu Airlinesin lakka jota testaan ja voin edelleen todeta näiden olevan hyvälaatuisia. Hinnaltaan lakat ovat 18-20€, joten sillä odottaakin jo lakan olevan hyvä. Väri on itselleni kynsillä hieman vieras, vaikka vaatteissa armeijanvihreästä tykkäänkin. 


Lisäsin kaikkiin muihin paitsi nimettömään päälle China Glaze:n uutta Break The Ice "jäähile" lakkaa. Glitterit ovat hieman teräviä, mutta päällyslakan avulla kynsistä tuli tasaiset eikä glitterit jääneet törröttämään kynsille. Vihaan eniten jos kynsillä on glitterlakkoja ja ne esim. jäävät hiuksiin tai vaatteisiin kiinni. 


Nimettömään lakkasin Barry M:n Silver Foil lakkaa ja peitin rajan hopeilla neliöniiteillä. Tässä vaiheessa rupesi harmittamaan. Olisi pitänyt vaan tyytyä ja lakata kaikkiin kerros glitteriä. Kynnet näyttävät ihan kivalta kuvissa, mutta ei ne olleet oikein omaan mieleen, joten poistin lakat heti seuraavana päivänä. 

Täytyy vielä koittaa toteuttaa KMC lakalla armeijakynnet ja Break The Ice lakalla, jotkut upeat jääkynnet. Silloin voisin jopa ihastua lakkoihinkin enemmän, kun kynnet olisivat mieluisat.


Takkiin kynnet sopivat värien ansiosta hyvin, joten haaste on ainakin suoritettu. 

Koska nyt on lauantai ja istun koneella tekemättä mitään, niin voisin vaikka aloittaa joulukuun haastekynsien tekemisen, jotta saisin viimeisetkin kynnet heti ensi viikolla blogiin. Katsotaan kuinka käy. 


* Uslu Airlines saatu testiin yhteistyön merkeissä. En hyödy linkkien klikkauksista / ostoista. 

Ps. Huomasin juuri, että suurin osa Uslu Airlinesin lakoista on alennuksessa alkaen 11€. 

Mitä mieltä te olette kynsistä? 


26 kommenttia:

 1. Armeijakuosi ei oo yhtään makuuni, mutta voi vitsi noi sun tekemät kynnet on makeet! Tykkään! <3

  VastaaPoista
 2. Tuo nimetönhän on just loistava lisä lakkaukseen! Nää on tosi kivat 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyt sitten, vaikka ei ihan omaan mieleen olekaan. :D<3

   Poista
 3. Kiva lakkaus :) Hyvin sopii armeijan vihreään hopea glitter ja niitit!

  VastaaPoista
 4. Ihanat jäähilekynnet, minä rakastan armeijanvihreitä lakkoja <3

  VastaaPoista
 5. Tuo vihreä lakkapullo on kähee! Mä tykkään armeijavihreästä, vaikka en kyllä sitä kynsille saakaan usein. Pitäisi tehdä jotkun maastokynnet ihan tosissaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä magee, niin kuin monissa muissakin Uslun lakoissa! :D Sun maastokynsistä tulisi varmaan upeat! <3

   Poista
 6. No mähän tykkään just näistä ihanista vihreistä joten kynnet on erittäin mieluisat :)

  VastaaPoista
 7. Kynnet on onnistuneet, ja hönkivät kyllä armeijan väriä.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivat kynnet :) Et ole ainoa, mullakin on vielä tekemättä marraskuun kynnet, lokakuussa tulinkin vasta mukaan tähän haastetrioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Mahtavaa että olet mukana! :) Innolla odotan jo sun kynsiä!

   Poista
  2. Tässä linkki marraskuun kynsiin :) http://minna1994.blogspot.fi/2015/11/haastetrio-2015-marraskuu.html

   Poista
  3. Mä kerkesinkin jo huomata. :) Upeat jälleen!

   Poista
 9. Ihanan vihreä lakka ja tosi kiva lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥