14. marraskuuta 2011

Kauhea viikonloppu takana

Huhu onneksi tästäkin viikonlopusta selvittiin, perjantai alkoi todella hyvin, käytiin kavereille kahvilla, ja kierreltiin kauppoja, ja päätettiin että pidetään koti ilta leffojen parissa ja tehdään tortilloja, suunnitelmat sitten muuttui kun anoppi soittaa 8 aikaan illalla, että voisitteko tulla yö kylään? No meillä oli autossa tosi vähän bensaa ja päätettiin lähteä yrittämään, meiltä melkeen 20km matkaa :/ ja niinhän siinä kävi,että juuri kun päästiin pihalle niin bensa loppu :D Meillä ei oo siis lähellä tankki asemaa, ku asutaan niin syrjässä... No ilta meni hyvin, otettiin lasilliset valkoviiniä,jopa minäkin otin, joka ei tykkää valkoviinistä, mutta se olikin ihmeen hyvää :) Opin myös kutomaan villasukkia, ja nyt oon ihan koukussa siihen, että en pysty hetkeksikään lopettaa..
Oli muuten hyvää!
Valkoviiniä ja villasukkia
Siinä muutama kuva :) laitan huomenna villasukista kuvaa, millaset on tulossa, ja luulisin että saan huomiseen mennä toisen valmiiksi.. No mutta sitten karmivaan lauantaihin, aamu alko hyvin ja päivä kun käytiin shoppailemassa, mutta kun päästiin kotiin viljami lähti piha talkoisiin ja mä jäin kotiin, ajattelin sitten että voin kerranki rauhassa tehä h&m tilauksen, ja kun pääsin h&m sivuille, mulla rupes silmässä näkyy saha laita ja tajusin että nyt tulee migreeni kohtaus, suljin valot, ja menin sänkyyn ja soitin viljamille, että kysyy naapureilta särkylääkettä ku meillä ei ollu, no eihän noilla mummeleille ja papoilla mittään ollu, ja lapsiperheillä sattu oleen vaan suppoja. No mä kärsin siitä koko yön ja vielä sunnuntainki, kunnes sain särkylääkettä ja tuntu että se loppu heti :D olikohan kenties jotain lume ajattelua? sunnuntai menikin sitten siinä ku makoilin sängyssä, vaikka meillä vieraita käviki ni ei musta kyllä seuraa ollu. Anteeksi siitä ystäväni :D<3 Nyt oon sitten jo parantunu ja uskalsin tulla koneelle kirjottelee.. että sellasta tänne, en haluu enään ikinä kokee sitä uudestaa... Laitan vähän kuvia, mitä löysin lauantaina kirpparilta, halvalla pääsin. Onneksi täällä on tollanen nuorten vaate kirppari, missä myydään ihan uusiakin vaatteita.
Leopardi mekko 2e
h&m neuletakki 2,50e, kuva netistä, kun vein omani jo pyykkiin.
Musta mekko 2e
Tuubi kaulaliina gina tricot 3,50e
Tollasia löytöjä sitten tein kirpparilta :) Mitäs pidätte? Itse ainakin rakastan kaikkea leopardi kuvioista, ja jos tiiätte jotain hyvää kauppoja mistä sellasii vaatteita saa, niin laittakaa linkkiä<3!
Sellainen viikonloppu täällä,millainen teillä?
Launtaista kerron vielä yhden kommelluksen, olltiin siis anopin, viljamin, ja ystäväni netan kanssa kirpputorilla, ja milo oli mukana, päätettiin sitten jättää se 10minuutiksi autoon, ja sinne oli jääny mynthon pastilli aski, no milohan veti sen koko askin, ja sille tuli kauheet mahavaivat, eläinlääkärissä onneksi sanottiin että menee riisi linjalla ohi, säikähdin jo ku milo kakkas verta :/ ei kiva, tästä lähtien pitää olla tarkempi.
Nyt lähden katsomaan televisiota ja nukkumaan, hyvää viikon alkua kaikille palataan huomenna <3: Fani

4 kommenttia:

  1. Kivoja kirppislöytöjä :--) ! Erityisesti toi musta mekko on kyl munkin makuun !

    VastaaPoista
  2. jep se oli kyllä ihan mukava myös pääällä :)

    VastaaPoista
  3. mahtavia löytöjä oot tehny! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥