6. marraskuuta 2011

Hyvinkää päivä!

Heippa hei musta ei oo taas kuulunu pariin päivään, ollaan oltu koko ajan menossa :) enkä oo kerenny oikeen kirjotteleen! Tänään sitten heräsin jo 8, niin kuin joka päivä, eikö edes sunnuntaisin voisi nukkua hieman pidempään? no ei kun koirat pitää viedä, ja miehelle keittää aamu kahvit ja herättää se on ottamaan antibiootti, kun se ei yleensä ikinä herää ennen mua  :) Ja olenhan niin ihana vaimo? :) vai olenko? NO mutta joo, ette siis ikinä arvaa mitä mulle kävi, meijän pikkunen milo nukku sohvalla mun hupparin päälle, sitten olin aamulla viemässä niitä pihalle, ja normaalisti vedin hupparin niskaan, JA sainkin ripulit niskaani ja hiuksiin ja joka paikkaan! IHANAAAA! Ei olisi ikinä pitäny mennä vaihtamaan papu merkkiä, näin siinä sitten käy : D
MILO<3
No joo mutta aamusta selvittiin sitten suihkulla ja lenkillä, ja pienellä raivolla :) Päätettiin sitten että käydään kirpputorilla ennen kuin lähdetään äitini synttäreille hyvinkäälle, ja sieltä löysinki vähän kaikenlaista :) Laitan tässä teille kuvia, jotka otettu netistä, koska meidän kamera jäi kiireen keskellä mieheni äitille..
Vihreää joulunauhaa 0,50e
Ristikko lehti 1,20e
Mekko 2,50e
Marimekon servetit 1,50e
Kynttilät 1e
Eli halvalla päästiin ja saatiin vaikka mitä! Siitä kirpparilta sitten suoraan hyvinkäälle äitin synttäreille, jossa oli tarjolla vaikka mitä, ruokana kanaa ja riisia + salaatti,feta,homejuusto, jälkkärinä sitruuna juustokakku, käärretorttu, feta piirakoita NAM <3 Nyt ollaan ähkynä kotona, minä koneella ja mies pleikan ääressä, illalla vielä koirien kanssa ilta lenkki ja bb talk show, ja huomenna alkaakin jo maanantai <3 Ihanaa arki! Laittelen heti kuvia lisää ku saadaan kamera takasi kotiin!
Rakkauteni kuva viime joululta! <3
Kertokaa mistä haluisitte kuulla? =) olisin kiinnostunut tietämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥