23. marraskuuta 2011

Varoitus pitkä postaus

Hui, onpa ollu lauantaina jälkeen kiireistä, en oo kerenny kirjotteleen yhtään mitään,mutta nyt kerronki sitten kaiken mitä on tapahtunu! Lauantai meni siinä kun tein pätkis-juusto kakun ja kinkku makarooni salaatin viljamin synttäreille, siivosin koko asunnon, ja illalla vielä vietimme aikaa ystävillämme! Sunnuntaina sitten vieraat tulikin siinä 1 aikoihin ja täällähän alkoi kauhea melske, vieraita oli 10, pelkät sukulaiset siis, mieheni omistaa ison suvun :) sitten vielä minä ja viljami ja meidän kaksi koiraa, ni voitte vaan arvata kuinka ihanaa oli. Vieraat saatiin kylläisiksi, oma äitini oli leiponut vielä valkosuklaa kakun ja toblerone kakun, kinkkupiirakat ja tehny ruoaksi kaalilaatikkoa, minähän en omista kokin lahjoja ;) Ja ei voi muuta sanoa kuin että hyvää oli, muru sai lahjaksi toivoman housen 5 tuotankauden, ja onkin sitä nyt sitten innolla katsellu, myös tuli hieman rahaa, suklaata, sikareita, ja muutama arpa, aina sitä kaikkee saa vaikkei mitään haluaisikaan.
House 5, nyt on kaikki kerätty
Rakas äitini ja 27-vuotias sankari (:
No sunnuntai ilta meni sitten bb:tä katellessa, ja kasvonaamiot laitettiin molemmille, ihanan pehmeät kasvot oli sen jälkeen :) Maanantai menikin sitten ihan ohi,aneppilassa käytiin kahvilla, ja muutamalla muulla kaverilla, oli vaan hieman tiet jäässä, ettei oikeen uskaltanu liikkua.
Sitten eiliseen, viljamin äiti tuli hakemaan meidät jo 12 aikoihin sinne, päätettiin siis että otetaan koirat matkaan ja ollaan siellä yötä, ni voidaan tehä kakku vielä, eilenhän oli siis virallisesti viljamin syntymäpäivä<3 No kaupan kautta haettiin kakku ainekset, ja hyvät pihvit,lohkoperunoita ja sitten jotain bernaiskastiketta vai mitä se oli, ei kumminkaan hyvää, ainii ja salaatti ainekset, viljami sitten teki meille ruoan vaikka toiste päinhän sen olis pitäny mennä. No ruoka oli erinomaista, ja minä ja viljamin pikkusisko sitten leivottiin kinuskikakku, hyihyi, en oikeen tykkää ees kakuista, mutta päätin sitä sitten maistaa, oli niin kauhean makeaa. Loppu ilta meni sitten seurustellessa, ja sukkaa kutoen nyt on ensimmäinen ite tekemä sukka valmis JIPII..
Aamusta päästiin kotiin siinä 11 aikoihin, ja nyt ollaan vaan oltu, pitkästä aikaa kaksin kotona, ilman mitään hulinaa ihanaa.Nyt lähden rakkaani viereen katselemaan housea, teen ehkä jonkulaisen smoothien itelle, ja nautin loppu illasta.Ainiin laitan vielä kuvia meijän tauluista, mitkä haettiin tänään postista, myös ifolorilta tuli tilaamani joululahjat, niitä en viitsi tänne kuvata, ettei lahjan saajat saa tietää. Hyvää päivän jatkoa ja yötä kaikille!
Kasvonaamio sunnuntai iltana
Milo
Siellä se meijän canvas taulu ja uusi maisema taulu, vai mikä toi onkaan ?
Television päälle maisema taulu, toinen tulossa vielä viereen
4kpl leopardi laseja <3 RAKKAUDET
Ensimmäinen kutomani villasukka elämässäni (: Toinen tulossa kovaa vauhtia! Eihän se nyt niin hirveä ole?
Avonin kasvovesi ja suihkugeeli ihania tuoksuja
Viime vuosi 28.11 oisko ollu :) kattokaa miten paljon lunta!! nyt on ihan synkkääää.... hyii

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! :) tykkäsin!

    http://stop-that-shiit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. oi kiitos :) liity lukijaksi! tuun itsekin katsomaan sonin blogiasi<:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥