30. marraskuuta 2011

Terveenä taas

Anteeksi, kun en oo taaskaan päässy kirjotteleen, tai siis oisin päässy mutta oon ollu kipeenä. perjantaina kaikki alkoi, päivä meni hyvin, oltiin kavereille, ja kaupoilla. Ja kun illalla pääsin kotiin, ni tunsin vaan että kurkku oli hieman kipeä, no ei se mua haitannu, ja jatkoin siivoilua ja kaikkea, kunnes yöllä sitten nousi 38.9 asteen kuume :/ ei yhtään kiva, ensin palelsi niin kauheesti, ja aamu yöllä tasan kello 6.13 alkoi sitten se oksentaminen kaikki tuli ylös, en saanu ees särkylääkettä mahaan, ni se oli jo pöntössä.. No lauantaina sitten vointi oli kamalaakin kamalampi, en ees muista mitään, ku nukuin ja kattelin leffoja koko päivän. Sunnuntaina sitten  olo oli hieman parempi, maha taudista selvitty ja kuumetta saatu laskemaan ja jaksoin jopa syödä. Muuta ei sitten sillonkaan tapahtunu, maanantai ja tiistai meni vielä levetessä kun kauhea flunssa tuli vielä kaiken lisäksi, tänään oon jo ollu liikkeellä, vaikka nenu vuotaaki koko ajan, ni ei sentään kuumetta ole, aamulla aneppi tuli tähän meille 8 aikoihin, juotiin siinä sitten aamu kahvit ja syötiin aamupala, sen jälkeen sitten ystäväni tuli maksamaan velkoja <: Ja päästiin lähtemään joulu ostoksille, ai että mä rakastan sitä :) Laittelenki kuvia mitä ostettiin ! Siinä sitten ostosten jälkeen, mentiin tuulosissa vielä käymään, ja aneppilassa syömään ja pakkasin siinä sen maman ostamat lahjat, ja kotiin päästiin vasta äsken, ai että mä oon poikki. Ens yönä varmaan uni maistuuu!

JA meille tuli tänään postiin ELISA VIIHDE<3 Tossa tuo rakkaani sitä nytten asentelee :) Ja tosi halpa, uusi netti, viihde palvelu, kanava paketti kaupan päälle, ja digiboxi ni 39,90e kuukaudessa, musta se on halpa, koska nyt maksan pelkästä netistä 29,90e, joten vaan 10e lisä hintaa toi tuo paketti (: Jälleen täällä ollaan ilosia! Jouluvalotki on jo kotiin ja pihalle laitettu, niistä kuvia seuraavaan postaukseen <:!

Shakki Snapsi peli (joululahja)
Lila ulkovalo sarja pihakuuseen 9,90e
Keksipurkki 21,90
Jouluteetä 1,50kpl :)
Lahjapapereita 5 rullaa 1e/kpl
Joulukalenteri (; Huomenna ensimmäinen luukku!
New york taulu, television yläpuolelle 14,90e
Kynttilöitä 2e/kpl
Ja paljon muuta, mutta en voi oikeen lahjoista julkasta täällä kuvaa, ku kaikki käy kurkkimassa tätä ! :) Nyt meen syömään todella terveellistä iltapalaa siis munia ja pekonia, hyvää keskiviikkoa kaikille ja rauhaisaa iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥