18. tammikuuta 2012

Kulunut viikko + uusi harrastus

Meilläpäin ei ole oikeen mitään tapahtunu viikon aikana. Ollaan koitettu kotiutuu tänne suomeen, mutta se ei vaan jotenki nytten onnistu, ehkä sen takia että espanjassa oli se +30 ja täällä -5-10. Yleensä ku ollaan oltu ulkomaille, ollaan siis aina ennen oltu viikko. Ni ollaan tosi nopeesti kotiuduttu kotiin, nyt kun oltiin kaks viikkoa, niin siihen lämpöön ja ihanaan espanjaan kerkesi jo niin tottua. Mutta suunnitteilla olisi huhtikuussa lähteä uudestaan !? Nyt vaan rahaa säästämään..

kumman te valisisitte? Espanja +30

Vaiko suomi -20? :DD
 Mutta pikku hiljaa, hyvä tulee. Ja ainakin yksi todella hyvä puoli meijän matkassa oli. Mä tajusin mitä haluan ruveta tekemään MEINAAN KYNSIÄ! Ekana päivänä siellä otin tekokynnet, ja muutaman kerran muru laitto mulle. Ja silloin päätin että tää on mun juttu, tehä ihmisille hienoja kynsiä. Tilasinkin jo hobbyhallista tämän laitteen geelikynsien tekoon, ja siinä tulee vaikka mitä muutakin mukana! :) Heti kun se tulee niin täytyy vaan ruveta harjooittelemaan, vooin sanoa että täällä tulee olemaan paljon juttuja kynsien teosta, ja PALJON kuvia! aijaiajaijaj, en jaksa enään odottaa että tämä ihana laite tulisi minulle jo kotiin! Tilasin myös paljon erillaisia kynsilakkoja,koristeita,tippejä,öö ja vaikka mitä :) Ostin myös espanjasta paljon tarvittavaa tähän kynsientekoon!

Tämmösen mä sitten tilasin. onko kokemuksia?
Kaiken maailman erivärisiä kynsilakkoja <3
Kynsikoristeita
Ostin espanjasta varmaan 10 erillaiset tekokynnet (:

Myös erillaisia glittereitä,ja erimallisia viiloja, oon nyt jotenki ihan hurahtanu näihin kynsi juttuihin. Mutta eikös se ole vain hyvä,että löytää itse sen mistä oikeesti tykkää!? Mitäs ootte mieltä tästä uudesta kyynsiharrastuksesta. Huomenna laitan espanjan kuvat koneelle, ja muutama kuva millasia kynsiä oon jo tehny :)

4 kommenttia:

 1. oi vitsit, mäki haluan tehdä kynsiä! :D

  VastaaPoista
 2. Niimpä :) niitä on niin ihana tehdä! just eilen laitoin itelle tekokynnet ja koristelin ne :)mites vauva arki sujuu? =)

  VastaaPoista
 3. muistathan että tarvitset toiminimen (josta maksetaan verot) jos alat tekemään ihan tekemään rahasta kynsiä.

  VastaaPoista
 4. juu muistan kyllä :) kuhan nyt ensin harjoittelen! ja ihan ilmaiseksi ensin teen tottakai, koska harjoittelen. Jos oikeen innostun niin sitten perustan toiminimen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥