26. tammikuuta 2012

Huokasu

Nyt voi siis huokasta helpotuksesta :) Me saatiin se asunto! Me mentiin 11 aikoihin kattomaan sitä, ja oli ihan kiva asunto 2h, iso keittiö, ihan kiva vessa ja lasitettu parveke ! :) No kyllä se meille kelpaa, se jopa sano että jos me oikeesti tykätään asua siinä,ni me voitais ostaa se omaksi :o no siihen me nyt vastattiin että ei nyt ihan vielä :) Kuhan ensin saadaan omat asiat kuntoon! Me siis päästään muuttamaan viimeistään 1.3, aikasemminkin, jos se nainen saa oman asuntonsa valmiiksi ennen sitä. Mulle se nyt on aivan sama mikä päivä me muutetaan kuhan muutetaan.
Tällänen kerrostalo

Kuva vessasta

Talonyhtiön sauna

Ja suihku tila

Tällänen ois pohja piirrustus
Heti kun ollaan muutettu, ja oon päässy sisustamaan, ja laittamaan tavarat paikalle, niin lupaan saman tien tehä meijän asunto postauksen. :) Mitä toivoisitte että siinä olisi? pelkkiä kuvia? vai kuvia ja selostusta asunnosta?

Sitten asiasta toiseen, oltiin siis eilen anoppilassa yötä, ja aamulla herätään siihen ku meille sanotaan,että nyt on matka varattu, eli huhtikuun 4 päivä, me lähetään takasi sinne espanjaan, sama paikka ja sama hotelli! :) Juhlimaan hiukan viljamin pikku siskon 18-vuotis synttäreitä, ja viettämään laatu aikaa, sitten seuraavan kerran mennään vasta uudeksi vuodeksi! :) LUPAAN!!!

Nyt on taas niin paljon tekemistä, mulla ois lääkäri,muutto,kaikki virasto ilmotukset, matka, ajokortin 2 vaihe, ööö, ja vaikka ja mitä. Tuntuu että on niin paljon tekemistä,ettei mitään muuta taas kerkiä... Mutta blogiani pidän kyllä yllä, että älkää vaan luulko että mulla ei ois aikaa pitää tätä! vaikka välillä onkin postaukset hiukan hukassa. Vielä siitä että mun h&m paketti oli tullu tänään, kuvia vielä tuotteista, nyt loppu ilta menee serranoa katellessa ja tätä uutta ohjelmaa nimeltä duudsonit tuli taloon :D
Aivan ihana leopardi mekko ;)

Ja tälläset /kevät/syksy kengät

Ja tässä vähän kynsilakkoja mitä tilasin :) kiva saada uusia värejä!
Tälläsiä mulle tuli tänään postissa, nyt meinaan tilata lisääkin kynsilakkoja, että on sitten kaikkia eri värejä, mikä on teistä paras kynsilakka merkki? ja jos tiiätte hyvän netti sivun ni linkittäkää (:

18 kommenttia:

 1. vautsi, hyvältä näyttää tuo teidän tuleva koti :) itse haaveilen vielä, että löytäisin myös sellaisen kämpän johon voisin muuttaa ja budjettikin riittäisi!

  blogissani on muuten käynnissä arvonta, käyhän kurkkaamassa ja osallistu toki myös itse arvontaan mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) no tuo on nyt ihan kiva ja halpakin täällä hämeenlinnassa :) mäpä käyn kurkkaamasssa :)

   Poista
  2. ootko ihan totta asustellu hyvinkäällä? :) vehkojalta oon tai siellä mun porukat asuu, mutta 99% ajastani vietän poikaystävän luona joka asuu puolestaan ihan keskustassa!

   Poista
  3. Olen ihan totta, käyn vieläkin tosi usein siellä koska mun äiti asuu talvisillassa :) ja ite oon asunu hyvinkään paavolassa jippikai öö koko lapsuuteni, paitsi että kaksi vuotta sitten muutettiin hämeenlinnaan mieheni kanssa! onkohan meillä yhteisiä kavereita :o

   Poista
 2. itse kans hyvinkäältä :D onko teil muitten hyvinkääläisten blogeja tiedossa, olisi kiva tsiikaa.. itse tosin muuttanut sieltä pois opintojen perässä.

  VastaaPoista
 3. mistä päin hyvinkäätä sinä olet? =) onko sulla omaa blogia? enpä tiedä itse ainakaan paitsi lutukan blogin :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin yksi ex-hyvinkääläinen :D
  Eripuolilla hyvinkäätä asuttu mutta pääasiassa vehkojalla :D

  VastaaPoista
 5. jopas nyt löytyy hyvinkääläisiä :D

  VastaaPoista
 6. mulla on kauhee hinku muuttaa omaan kämppään eikä tää postaus kyllä auta asiaa!:D mut ehkä sit kesän jälkeen ku on koulu hoidettu loppuu ja töitä ;D

  VastaaPoista
 7. uskon :) omassa asunnossa on se oma rauha :) Mutta nyt vaan käyt koulun loppuun ja ihan varmasti kampaaja saat työpaikan :) ni sitten! Millooooon sulla olis aikaa tehä mun hiuksille jotakin ? =)

  VastaaPoista
 8. itseasias mul on jo työpaikka vähä niiku tiedossa:)! emmä tiiä ,jos haluut tulla tänne hyvinkäälle ni meil olis asiakaspalveluu koulussa melkee joka maanantai ja keskiviikko:)

  VastaaPoista
 9. ai on? =) voi vitsi, pitäisköhän mun tulla sinne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuu ihmeessä jos huvittaa! voit vaik fb:s laittaa jtn viestii jos oot kiinnostunu tuleee :)

   Poista
  2. Okei (: mä ilmoittelen, ku saan vähän aikataului ton muutonkaa yms :)

   Poista
 10. Jea, kiva et saitte asunnon :--) !

  Ostin tos joku aika sitte GOSH:n kynsilakan, eikä oo kyl valittamista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ihana et saatiin asunto :)!

   mistä ostit?

   Poista
  2. mulki noita goshin lakkoja ja oon kans tykänny! ite oon ostanu emotionationist:)

   Poista
  3. täytyypi iteki ostaa niitä :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥