25. tammikuuta 2012

piippiip.

Eipä oo taas tullu kirjoteltuu yhtään :/ on ollu jotenkin kauheen kipeä olo, ja eilinen vuokran antajan soitto ei helpottanu ainakaan mun oloa yhtään.. Aamulla netta tuli tähän meille kahville, ja kerranki heräsin ilman päänsärkyä,siis viikon särkeny päätä, kunnes lähettiin koirien kanssa ulos, ja vuokran antaja soittaa, aattelin eka että oon sitten unohtanu maksaa autopaikan, mutta hän ilmoittakin, että irtisanoo meijän vuokrasopimuksen, koska on itse eronnu miehestään, ja muuttaa tähän takasi.. ARGHT! Just saatiin maalattua, ja tapetoituu tää oman näköseksi, koska vuokran antaja sanoi että eiköhän tästä tule teijän pitkäaikanen asunto JIPPIKAIJei!

No nytten ois huomenna näyttö yhteen kerrastalo kaksioon! a. vihaan kerrostaloja b. niissä on yleensä vihaset naapurit c. kiva koirien kanssa, kun on tottunu omaan pihaan........ Vituttaa suunnattomasti, ja täällä ei yleensä ole vuokralla rivitaloja/omakotitaloja, mutta mieluummin asuntoon ku asuntoon, että jäis asunnottomaksi.. Nyt kaikki paukut pystyyn,että saadaan se asunto, periaatteessa se on jo luvannu sen meille, jos ite tykätään siitä, ja asiat saadaan järjestettyä... Mutta mulla on niin luottamus menny kaikkeen, että en usko mitään ennen ku se on mustaa valkosella..

Mutta kerrompa iloisestakin aiheesta, me varmaan päästään huhtikuussa lähtemään 2 viikoks vielä espanjaan, viljamin,viljamin pikkusiskon ja äitin kanssa :) Toivotaan että saadaan tehä muutto heti 1.3, ja siitä päästään sitten 1.4 lähtemään matkalle ;) <3

Palataan huomenna kun tuun kertomaan että miten meille kävi. eeen millään jaksa odottaa.. APUA :D
Ihanasta rivitalosta

Kauheeseen kerrostaloon HYI!

10 kommenttia:

 1. voittehan muuttaa johonkin toiseen kaupunkiin?:F

  VastaaPoista
 2. Argh. No on kyl kurja toi asunto-juttu O__O !! Varsinkin kun ootte kerta siel tehny remppahommiakin. Pidän peukkuja uuden kodin etsintään !!!

  VastaaPoista
 3. Voitais joo muuttaa toiseen kaupunkiin, mutta en jotenkaan osaa muuttaa pois täältä, mihinoon just tottunu, saanu kavereita ja ääh emmä tiiä :/

  VastaaPoista
 4. Tapsa : Kiitos =) ihanuuus! Huomenna ilmoitan heti ku saadaan tietää :)

  VastaaPoista
 5. No voi harmi =( ei oo kyllä yhtään kivaa että ootte just saanu rempan valmiiksi ja sitten pitäisi muuttaa pois johonkin kerrostaloon koirien kanssa. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eipä se tosiaan kivaa ole, mutta onneksi saadaan laittaa se uusi asunto myös omanlaiseksi (: Toivotaan että saadaan siinä asua mahdollisimman pitkään :)

   Poista
 6. harmillista, rivarissa kun kyllä kivempi asua kun kerrostalossa....varsinkin koirien kanssa. millaiset vuokrat sielläpäin on kaksioissa. itse maksamme pikku kaksiosta, kylläkin uusi rivari, 600e. saako kysyä millä ihmeellä matkustatte jos olet saikulla ja mies työtön? ei pahalla!! itsellä kun tuntuu ettei rahaa jää yhtään yli vaikka kummatkin töissä....olisi ihana päästä etelään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me myös maksetaan 600e/kk tästä meidän rivitalosta, nyt kun muutetaan kerrostaloon niin vuokra on 690e/kk, sisältäen sähkön ja veden :) ainoa hyvä puoli (: No siis, saanhan minä sairaspäivä rahaa, ja viljami saa työmarkkinatuen. No eihän se paljon kuukaudessa ole, mutta me ollaan säästetty todella paljon rahaa joka kk, että päästään sitten matkustelemaan. Ei siis tuhlata rahaa mihinkään ylimääräseen! :) Ja nytten kun huhtikuussa lähdetään, niin se ei vaadi kun todella paljon SÄÄSTÄMISTÄ <3 Mutta on se sen arvoistakin!

   Poista
  2. ok, tämä vastaus riitti mulle.. nyt hei postausta kotijutuista. ilmeisesti saitte asunnon?? kerro kaikki plus kuvia kiiiiiitos :D

   Poista
  3. Hyvä että riitti :D paljon tuli tekstiä :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥