14. tammikuuta 2012

Ulkomailta Kotiuduttu

Me siis saavuttiin ulkomailta keskiviikkona iltana suomeen, ja kun astu lentokoneesta ulos, tuntu että tulee kylmä halvaus, espanjassa oli niin lämmin :) Matka meni hyvin, lennotkaan ei pelottanu yhtään. Olin ihan että mitä ihmettä, yleensä oon pelänny lentämistä nytten ei ollu mitään. Matka oli ikimuistoisin ja paras! Ensimmäisenä päivä viljami rupee huutamaan että " make" "make" olin ihan että oos nyt hiljaa ei täällä ole tuttuja, mutta kuinkas kävikään viljamin lapsuuden ystävä oli siellä! :) Ne oli ollu jo viikon siellä, ja viikon sitten vietti meijän kanssa.

Toisena päivä tutustiin pariskuntaan sonjaan ja teemuun, jotka tuli samalla lennolla meijän kanssa. Ja niitten kanssa vietettiin koko kaksi viikkoa, Käytiin golffaamassa, keilaamassa, huvipuistossa, puerto ricossa, san fernandossa, ja vaikka missä :) Joka päivä otettiin aurinkoa 9-17, oon ihan papu, ja omistan kauheat aurinkolasi rajat :D ensimmäisellä viikolla syötiin paikallisissa, mäkissä, subissa, ja toisella viikolla joka päivä suomalaisessa ravintolassa nimeltä Kupari pannu, ai että oli hyvää ruokaa. Joka päivä söin lehtipihvin siellä, kermaperunoilla, kasviksilla. Jälkiruoaksi juustokakun, ja suomalaisen kahvin!

Uusi vuosi, vaihtui siellä vähän eri tavalla, vaan hotellit ampuivat raketteja, raketteja alettiin ampumaan tasan 00. ja paukuttelu kesti noin 30min. Oli muuten todella hienoja raketteja verrattuna suomeen. Päivät meni siellä hurauksessa ohi, ei oikeestaan kerenny ees ajattelemaan mitään.

Siellä kävin kampaajalla, otin tekokynnet,ja vaikka mitä. Shoppailin vaikka mitä, kartsoja 6e kpl, likööriä, kynsiä,meikkejä,koruja,karkkia, tuliaisia, laukkuja, lompakon, apua en ees muista, mutta kuvia tulossa pian! Tänään en kerkiä kuvia laittaa,koska mennään anoppilaan yöksi, mutta huomenna tuun laittamaan kuvia! :)

Koirat oli ihana nähdä kahden viikon jälkeen, ja nyt jaksaa niitten kanssa taas :) milo oli kentällä meitä vastassa ja oli niin iloinen nähdessään meijät että päästi päälle ilopissan :) Papi taas nähtiin torstaina, ja oli myös niin iloinen ettei tienny miten päin olla <3 Äitin vauvat <3

Ja ainut kauhuus mikä tapahtu siellä niin meijän viereisestä hotellista löytyi se suomalainen kuolleena. Kauheeta! :( Ootte varmaan lehdestä jo lukenu siitä.

Nyt me lähdetään anoppilaan viettämään päivää ja iltaa, palataan taas huomenna. Toivottavasti jaksatte lukee tän vaikka oliki kauhee maratooni postaus. btw haluisin niin takasi sinne, täällä on niin kylmä,lunta ja hyiiiiii! En ees haluu ajatellla, mutta toivottavasti päästään ennen kesää käymään taas jossain ! :)

Papu fani kiittää! :)

8 kommenttia:

 1. kirjoitat aika tylsästi.

  VastaaPoista
 2. ahu (: Ei tartte lukee jos ei kiinnosta! :)

  VastaaPoista
 3. kunhan eksyin...kovin on vähänlaisesti lukijoita. ajattelin vaan että voisit kehittää blogiasi parempaan suuntaan. en aiokaan lukea jatkossa.

  VastaaPoista
 4. Jep. En oo jaksanu ettii lukijoita :-) lukee ne joita kiinnostaa :-) oisit voinu antaa esim vinkin. Miten parantaa? Mikä on tylsä? Selvennä?

  VastaaPoista
 5. enemmän kuvia... ja jos vaikka kerrot päivästäsi niin siinä ei tarvitse olla kaikkea mitä teet, koska me kaikki heräämme aamulla, käymme vessassa, yms... <- vertauskuva. :) periaatteessa tekstisi kertoo kaikki anoppilan kullan ja koirien väliltä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos palautteestasi! :) Mun elemä nyt pyörii aika lailla noitten asioitten ympärillä, mutta luvassa on muutos! Kerron siitä tarkemmin huomenna, blogini rupee kertomaan myös uudesta asiasta! :) jos kiinnostaa niin lue lisää! :)

  VastaaPoista
 7. sattumalta päädyin sivustollesi..vaikuttaa ihan kivalta blogilta. luin tuosta ylempää et alat kertomaan jostain uudesta jutusta (tosin en vielä edes kunnolla ''tunne sinua'' mutolis kiva tietää..tänään siis jännätään et mistä kerrot :)

  VastaaPoista
 8. Oi toivottavasti tykkäät :) lukijaksi vaan jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥