11. lokakuuta 2012

Ihanat Kynnet Verkkokauppa

Tämä postaus koskee pelkästään Ihanatkynnet verkkokauppaa :) Sain maaritilta taas tuotteita testaukseen, ennen kuin testaan ne halusin esitellä ne teille :) Aww olin niin innoissani kun sain tämän paketin käteeni. Kiitos vielä maarit.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee lakat!

China Glaze * Saatu

China Glaze * Saatu
Ensimmäisenä lakkana siellä oli tämä china glazen : Faith. United In Pupose kokoelmasta. Tykkään tästä lakasta todella paljon! :) Pääset ostamaan itsellesi oman Tästä hintaan 8,50e.

China Glaze * Saatu

China Glaze * Saatu
Seuraavana sitten ihanaakin ihanempi china glaze : immortal. Halloween Wicked 2012 kokoelmasta :) Aww, voiko tästä enempää sanoa! Oon ihan rakastunu! Pääset ostamaan itsellesi oman rakkaus lakan Tästä hintaan 8,50e.

China Glaze * Saatu

China Glaze * Saatu

Ja viimeisimpänä china glaze : exquisite lakka. Tämäkin lakka niin kuin tuo ensimmäinen on united in purpose kokoelmasta. Tämä pääsee myös tällä hetkellä suosikkilakkojen joukkoon :) Ja omasi pääset ostamaan Tästä.

Tykkäsittekö te mistään näistä lakoista? Onko joku noista must ostos? :)

Näisttä lakoista tulossa vielä erillinen postaus.

Ja sitten mitä muuta kivaa paketista paljastui?

Fimoja * saatu


No tietenkin halloween fimoja :) Näistä aijonkin tehdä halloween kynnet (: Ite pidän eniten tuossa aaveesta ja kurpitsasta, myöskin lepakko ja kissa on kivoja :) Maarit oli myös laittanut mukaan fimoleikkurin.

Joulu Tarroja * Saatu
Ja viimeisimpänä joulu tarroja, ihanaa tuli jo sellainen olo että kohta on joulu JEEEE! :) Rakastan niin joulun aikaa, että heti kun marraskuu vaihtuu laitan jo jouluvalot ja kaikkea! aww! Äitikin tykästyi näihin tarroihin ja ruvettiin jo miettimään yhdessä joulu kynsiä :D Eihän liian aikaista ole?

Sellaista siellä paketissa :)

* Ajastettu postaus.

<3 : Fani

4 kommenttia:

 1. Hirmuisesti kaikkea kivaa sait :) Etenkin nuo halloween fimot oli hienoja ! :)
  Eikä vielä oo liian aikasta miettiä joulukynsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps (: Olin itekin ihan innoissani kun sain pektin käteeni :) Ei ole munkaan mielestä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä :) Oli kyllä ihana paketti :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥