9. lokakuuta 2012

Tunnustus ( Kuka olen?)

Heipsan! Sainpas minäkin sitten tunnustuksen Mellalta  ja Mimosalta :) Kiitos vielä paljon!

Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

8 Faktaa minusta!

1. Olen mennyt naimisiin todella nuorena. Tai no nuorena 18- vuotiaana.  Ja olen kuullut paljon siitä " esim : tuo ei tule kestämään" " Oliko tuossa mitään järkeä". Mutta en piittaa noista. Elän omaa elämääni päivä kerralla ja olen onnellinen juuri näin (:

2. Olen kynsilakkojen suurhamstraaja :D Rakastan vaan ostaa niitä lisää ja lisää ja lisää, ja kaikkia kynsiin liittyvää.. Tarroja, strasseja, aww kaikkia <3 Ja tuo pahuksen nettishoppailu saa mut usein sortumaan tilaamaan sieltä verkkokaupoista kaikkea kivaa :)

3. Oon ihan hullu syömään makeeta, aina meillä on tuo karkkikippo täynnä herkkuja ja illalla kun katson telkkaria mäyhään samalla....... Ja viljami jo tietää että jos lähtee kauppaan tuo mulle ees jonkun suklaapatukan tai salmiakin. Hedelmäkarkeista en tykkää.

4. En tykkää olla yksin kotona iltaisin, se on vaan niin kamalaa kun ulkona on pimeetä ja kuuluu kaikkia ääniä, joten jos viljami on jossain yleensä joku ystävistäni pelastaa mut yksiololta <3

5. Mulla on aivan liikaa ohjelmia joita seuraan. Ps. Viljami seuraa näitä kaikkia mun kanssa. Ja sitten se lista. Salatut elämät, Uusi päivä, Big Brother 24/7, Big Brother Extra, Big Brother Talk Show, Teini Pomo, Teiniäidit, tosin se alkaa vasta, Roba, Tuuri, Ylläs : Huipulla Tuulee, Talent, Super Marjo Ja Tytöt 2, Laiva, Erillaiset Äidit alkaa tänään avalla, Suomen Tulli. Siinä ainakin jotain ohjelmia. Hups..

6. Mulla on maailman ihanin mies, ja 3 koiraa. Rakastan noita kaikkia aivan valtavasti. Se tunne kun heräät aamulla viljamin kainalosta ja kolme koiraa olohuoneessa vastassa aww <3 Parhautta!

7. Oon laiska, tai siis jossain asioissa. En ehkä siivoamisessa, mutta esim ruoanlaitossa ja öö monissa muussakin asioissa.

8. Oon aina niin super kiltti kaikille :D Ehkä välillä jopa liiankin, harvoin mun suusta kuulee sanaa "Ei". Pitäisköhän opetella?

Huhu, jes. Keksin kaikkiin jotain, vaikka en tiedä oliko noi kaikki nyt mitenkään hyviä juttuja :D

Ja sitten 8 tämä. Zigille, Anniinalle, Mirjalle, Annaliinalle, Eekulle, Tiinalle, Nunnulle ja Anskulle :)

8 kommenttia:

 1. Kiitoooos :) Yritän ehtiä tämän mahdollisimman pian tekemään :)

  VastaaPoista
 2. kiitos koitan tehdä tän pikapuolin ja kiva huomata et seuraat samoja ohjelmia ku mie

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi sulla :).

  Toi on tosi ärsyttävää että sanotaan ettei avioliitto tuu kestämään. Eipä ne välttämättä kestä vaikka menisin naimisiin vanhempana, joten en tiedä mikä siitä tekee niin erilaisen mennä naimisiin nuorena. Muutenkin ärsyttää sellanen asenne ettei joku suhde kestä. Sen näkee sitten myöhemmin, mutta ei mun mielestä pidä asioita jättää tekemättä sen takia "ettei tää kuitenkaan kestä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Se ei kyllä ole mukavaa kuultavaa. Pitää elää vain hetkessä, ei ikinä voi tietää mitä tapahtuu huomenna, tai kuukauden päästä tai vuoden päästä :) Tällä hetkellä olen onnellinen ja haluan olla juurikin näin <3

   Poista
 4. Kiitos ihanainen tunnustuksesta! <3 Sain vihdoin tehtyä postauksen siitä :D

  Olipas kivoja faktoja sulla :) Ja hyvä asenne sulla myös, ei kannata tosiaan välittää mitä muut sanoo! Pääasia, että olet itse onnellinen <3 Se on sun elämä, ei kenenkään muun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Niin se aika aina juoksee, tuntuu ettei mitään kerkiä tehdä :D

   Aivan, ihana <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥