14. lokakuuta 2014

Esittelyssä kolme Cuccion lakkaa

Sain tuossa hetki sitten yhteistyön merkeissä Cosmeryalta paketin, joka sisälsi paljon kaikkea kivaa! Ensimmäisenä testiin ja esittelyyn pääsee kolme Cuccion kynsilakkaa. Tässä ensimmäisessä osassa näette pelkät lakat ja swatchit, mutta olen myös loihtinut näillä kaikilla lakoilla kynnet, jotka pääsevät myös pian esittelyyn. Tulossa myös tämän kuun aikana esittely muista saamistani tuotteista.


Muistaakseni valitsin itse testiin Rose Gold Romanc:en ja Vegas Vixen:in, mutta Merja oli laittanut yhden yllärilakan pakettiin mukaan, joka kantaa nimeä Manhattan Mayhem. Kaikki nämä kolme ovat todella kauniita ja kaikkilla sain loihdittua kivat kynnet. :)

Rose Gold Romance
Rose Gold Romance on väriltään metallinen liila, jonka seassa on paljon hopeaa shimmeriä. Lakka kuuluu Precious Metals -kokoelmaan, joka sisältää metallinhohtoisia mattalakkoja. Lakka peittää kynnet hyvin jo ensimmäisellä kerroksella, mutta toisella kerroksella saat paremman lopputuloksen. Pinta muodostuu heti mattaiseksi, päälle ei laiteta päällyslakkaa. Luulin aluksi, että kuivumisessa menisi paljon kauemmin, mutta ei! Lakka kuivui älyttömän nopeasti.


Testasin myös, että toimiiko lakka leimauksessa ja kyllä toimii. Tosin odottaa ei voi kauhean kauaa, vaan kuva pitää leimata nopeasti kynnelle. Lakka näyttää aivan varmasti myös hyvältä päällyslakan kanssa, jos sen haluaa laittaa.
Vegas Vixen
Vegas Vixen on tummapohjainen glitterlakka, jonka seassa on paljon isompaa hopeaa glitteriä ja paljon pientä tumman hopeaa, hopeaa ja mustaa glitteriä. Jossain valossa tämä lakka näytti siniseltä, mutta lakattuani sen kynsille huomasin, että ei siinä kyllä sinistä ole ollenkaan. Tämä lakka peitti hyvin myös yhdellä kerroksella, mutta täydellisen peittävyyden saamiseksi lakkasin kaksi kerrosta. Ensimmäisen kerroksen jälkeen mietin että onko tämä hieman röpelöisempi glitterlakka, mutta kyllä kun pikakuivattajan laittoi, niin lakka oli todella sileäpintainen.


Vegas Vixen oli näistä kolmesta lakasta kaikista vaikein kuvata.. Joissain kuvissa se näytti liian vaalealta ja jossain taas liian tummalta. Hopeat glitteritkään ei meinannut tulla kuvissa esiin, mutta niitä tosiaan on lakassa paljon.


Manhattan Mayhem
Manhattan Mayhem on punainen runsas glitterinen jellypohjainen kaunokainen. Lakka sisältää todella todella paljon punaista glitteriä. Tämä lakka tarvitsee täydelliseen peittävyyteen kaksi kerrosta, pidempiin kynsiin ehkäpä kolme. Lakka levittyy hyvin ja glittereitä ei todellakaan joudu kalastella, vaan niitä tulee juuri sopivasti kynnelle. Aina kun laitan punaista lakkaa kynnelle, niin pelkään kynnen värjäytymistä, mutta sitä ei tämän lakan kanssa ainakaan minulle tullut.


Tämä lakka sopii hyvin tulevaan pikkujoulukauteen / jouluun. Saattekin pian nähdä yhdet kynnet, jolla voisi lähteä esim. pikkujouluja viettämään.


Yhteenvetona voin vain jälleen todeta, että Cuccion lakat ovat todella hyvälaatuisia, peittävät kynnet hyvin yhdellä / kahdella kerroksella, valikoimassa upeita värejä, lakat eivät sisällä DBP eikä tolueenia. Tykkään myös Cuccion sudista. Se on sopivan paksu juuri omille kynsilleni. Hetki sitten omistin 1 Cuccion lakan, nyt niitä on kokoelmassa jo lähemmäs 10 kappaletta ja aion todellakin hankkia näitä lisää. Voin myös hyvillä mielin suositella näitä kaikille teille. :)

Hintaa lakoilla on 11.90€ ja jotkut lakat ovat tällä hetkellä alennuksessa 8.15€ ja 9€. :) Lakkoja pääset katsomaan Tästä!

*Lakat saatu testiin yhteistyön merkeissä. Kerron lakoista rehellisen mielipiteen. En hyödy linkkien klikkauksista / lakkojen ostamisesta mitään. 

Ihastuitteiko te johonkin näistä kolmesta kaunokaisesta? 
Kuinka monelle Cuccio on tunnettu merkki? 


22 kommenttia:

 1. Ihanii kaikki mut Vegas Vixen on kyllä mun suosikki noista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegas Vixen on kyllä todella kaunis. :)

   Poista
 2. Kauniita lakkoja ja tuttu on.Muutamia omistan ja tykkään suuresti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lakat kyllä osasivat yllättää! :)

   Poista
 3. Nuo kaikki on nättejä, mut tuo Manhattan Mayhen on tooosi kaunis! <3 Ja oon nähny muissaki blogeissa näitä Cuccion lakkoja, ois aika ihanaa hankkia itekki mut pitää tyytyä halvempiin lakkoihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella upea!<3 Hintaahan näillä lakoilla on hieman enemmän, mutta jos joskus raaskit vaikka alennuksesta hankkia muutaman, niin voin vannoa että et tule katumaan. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä! Sopii täydellisesti. :) <3

   Poista
 5. Minä en yleensä punaisista lakoista välitä, mutta tämä on kyllä kaunis. Todellakin jouluinen kaikkine kimalluksineen. Ehkäpä juuri sen vuoksi se vetoaa muhun (jouluihmiseen). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy viel loihtia tuolla lakalla joulukuussa jotkut joulukynnet. :) Sopii meinaan täydellisesti <3

   Poista
 6. Tosi kaunis ja jouluinen tuo Manhattan :)

  VastaaPoista
 7. Mie en ole vieläkään saanut ensikosketusta näihin lakkoihin o_O
  Mutta näistä lakoista, tulee varppina yllärinä, että Manhattan Mayhen sulatti miun sydämen! Ooh ja aah kuinka kaunis se on! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ehkä sulle tulee jossain vaiheessa tilaisuus testata! :) Voin sanoo et sit se on menoa <3 Miten mö arvasinkaan, että se on sun lemppari!! <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥