17. lokakuuta 2014

The Finnish (able) Nail Art Challenge AW2014 Week 3 "Something Blue"

Oikeasti tämä haaste taitaa jo mennä viikolla 5, joten olen tässä hieman jäljessä. Mutta ei anneta sen häiritä, vaan tulen täältä omaa tahtia kyllä loppuun asti. Kolmannen viikon toinen haasteista oli "jotain sinistä". Kovasti oon ostellut sinisiä lakkoja ja ne on kyllä kauniita, mutta ei ainakaan kaikki sinisen sävyt mulle sopivia. Päätinkin vaan randomina avata yhden laatikon ja ottaa sieltä ensimmäisen sinisen, joka pisti silmään.


Lakkalaatikosta ensimmäisenä silmään pisti Delush Polishin All About Blue. En nyt muista ostinko tämän lakan, vai vaihdoinko sen johonkin toiseen lakkaan CharmingNailsin kanssa. Swatcheissa lakka näyttää upealta ja sitä se onkin, mutta ei vaan ole mun ihonvärin kanssa yhteensopiva. All About Blue on sähäkän sininen, joka peittää kynnet hyvin kahdella kerrokselle. Ensimmäistä kerrosta levittäessä ajattelin, että aivan varmasti tähän jää siveltimen vedot näkyviin, mutta toisen kerroksen jälkeen niitä ei näkynyt ollenkaan.


Toinen laatikko auki ja sieltä kanssa ekana silmiin osunut lakka käyttöön eli Opi:n Chasing Rainbows. Lakka sisältää kirkkaalla pohjalla kaiken värisiä ja muotoisia glittereitä. Oikein kunnon sateenkaarilakka. Töpöttelin sitä vanupuikon avulla kynsien kärkiin.

Kynnet eivät onnistuneet ihan täydellisesti ja nyt jälkikäteen tekisin ainakin tuon glitterin laittamisen toisin. Olisi vaan pitänyt laittaa niitä pilkkutikun avulla kauniiseen riviin, ettei ne näyttäisi siltä kun olisi klimpit kynsien kärjissä. No mutta kuten olen useasti sanonut, että ei aina voi onnistua!Iskeekö joihinkin teistä lukijoista tämä sininen? 


14 kommenttia:

 1. Siniset kynnet yleensä iskee, mutta tää ei ole kovin nätti sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri sellainen, että se joko iskee tai sitten ei! :D

   Poista
 2. Mun mielestä tosi kivat! Ihanan sähäkkä toi sininen, ja glitteripläjäys vaan antaa sille särmää ;) Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Miusta sininen on värinä kaunis mutta en oikein itse osaa sitä kynsillä käyttää :) Ja juurikin tämä All About Blue on sen värinen sininen, etten keksisi ikikuunapäivänä tähän koristeluja :D
  Mutta nätiltä nää kynnet näyttää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla. :) Kauniita muiden kynsillä, mutta ei oikein itselle sovi! Omistan silti niin paljon silti sinisiä. :)
   Kyllä oli kuule mullakin vaikeuksia tuon lakan kanssa. :D
   Kiiitos paljon ihanaiseni <3

   Poista
 4. Mä jotenki arvasin, että tykkäät. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥