23. huhtikuuta 2015

Colour Alike Teemaviikko / Sinistä, Sinistä, Sinistä

Jatketaan teemaviikkoa muutamilla swatcheilla. Haluan esitellä teille minkälaisia ”erilaisia” lakkoja Colour Alikelta löytyy, joten valitsin esittelyyn 3 sinistä, joista yksi on creme, yksi holo ja viimeinen glitterinen-multichrome. Sininen on itselle värinä hieman vieras kynsillä, mutta mitä enemmän olen alkanut lakkaamaan sinisillä, niin olen ruvennut jopa tykkäämään niistä.


Colour Alike on Puolalainen kynsilakkamerkki, joka on maailmalla saanut paljon ylistystä. Nyt pikku hiljaa ne ovat myös rantautuneet suomeen myyntiin. Kovin tunnettu tämä merkki ei ole vielä suomessa, mutta uskon sen nousevan, kun ihmiset pääsevät testailemaan näitä. Ihastus oli ainakin omalla kohdalla taattu. Yleensä pysyn tutuissa ja turvallisissa merkeissä, mutta nyt olen ruvennut testailemaan uusiakin merkkejä ja niistähän on löytynyt jo ihan suosikkeja.

Colour Aliken lakat ovat pitkäkestoisia, nopeasti kuivuvia, hyvin peittäviä, ei eläintestattuja ja maailmalla useamman bloggaajan ylistämiä. Pullot ovat kooltaan 8ml ja maksavat 4-5€. Hintakin on hyvin halpa.


Merkiltä löytyy erilaisia multichromeja, duochromeja, holoja, joita on eniten ja niitä on kirkkaita, pastellisia, jellyjä ja muutama holotopperi, sitten löytyy perus cremet ja muutama shimmerinen yksilö.


Itse olen eniten ihastunut merkin holoihin, jonka olette varmaankin jo huomanneet? Multi -ja duochromet ovat kyllä kauniita, mutta niitä ei tule kauhean useasti käytettyä. Cremet ovat olleet hyvälaatuisia ja värit myös kivoja.

Tänään katsotaan miltä nämä kolme ”erilaista” kaunokaista näyttävät kynsillä.


528 on nimeltään Modraszek ja väriltään kaunis vaaleansininen creme. Kuten huomaatte kynnet on lyhyemmät, otin nämä kuvat luonnoksista tähän postaukseen. Lakan on siis pitänyt tulla esittelyyn, mutta jotenkin se on vaan jäänyt sinne roikkumaan. Muistaakseni jouduin lakkaamaan tätä 3 kerrosta, jotta sain peittävän lopputuloksen. Ensimmäistä kertaa mulle kävi, niin että toisella kerroksella lakka alkoi vähän kaljuuntumaan, mutta sain sen kolmannella kerroksella hyvin peitettyä. Kuivumista sai myös odotella hiukan kauemmin, mutta noin 5 minuutin odottamisen jälkeen lakka oli pintakuiva. Tästä mulla ei ole kuin tämä yksi kuva, mutta näette sen vielä kynsillä koristelun kanssa myöhemmin.


532 on nimeltään Colojowo ja on yksi 5 jellyholosta. Lähdin lakkaamaan tämän yksinään ja onneksi ongelmia ei syntynyt. Lakka on hieman jellymaista ja vaatii ainakin 3 kerrosta hyvään peittävyyteen. Hieman kun katsoin kynsiä valossa, niin kärjet kuulsi läpi, olisin siis voinut laittaa vielä 4 kerroksen tai vastaavasti lakata tämän cremen päälle.


Väriltään tämä on pehmeän taivaansininen, jossa scattered holoefekti. Kerroin täällä, että mua vastaan ei ollut ennen tullut jellyholoa ja nyt tämä on vasta toinen testaamani ja olen ihan myyty. Haluaisin kokoelmaani ne kaikki 5.
552 on uuteen Limited edition -kokoelmaan kuuluva, tumma sinivihreä multichrome efektillä ja pienen pienellä glitterillä varustettu lakka. Lakassa on metallinen kimallus varjossa ja auringossa lakka herää henkiin ja siinä on metallinen holoefekti, joka on aivan pakko nähdä itse.


Suosittelen lakkaamaan alle kaksi kerrosta aluslakkaa, ettei kynnet pääse värjäytymään. Kynsille riitti kaksi helppoa kerrosta ja kuivuvuus oli erinomainen. Jos jotain miinusta pitää antaa, niin se tulee tuosta pienestä glitteristä, jota on niin pirun vaikea poistaa kynsinauhoilta. Mulla meni enemmän puhdistukseen aikaa, kuin itse lakkaukseen.


Mahtavan upeita lakkoja kaikki kolme, mutta kyllä mun suosikiksi valikoitui tuo ihana taivaansininen jellyholo. Tiedänkin jo minkälaiset kynnet sillä täytyy loihtia.

Huomenna teemaviikossa olisi luvassa koristellut kynnet jälleen, joten palataan silloin. :)

*Lakat saatu testiin yhteistyön merkeissä. Mielipiteeni lakoista ovat omiani, enkä hyödy linkkien
klikkauksista.

Mikä oli eniten sinun mieleesi?

Allekirjoitus-Purkkimafia

1 kommentti:

 1. Roosa ScratchMeWithYourNails
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 08:21 (1 kuukausi ago)
  Colojowo saa multa pointsit! Upea lakka! :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 08:28 (1 kuukausi ago)
  Se on ihana! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 09:48 (1 kuukausi ago)
  Harakkaoireisena todellakin pidän eniten tuosta vikasta 552. <3

  Vastaa

  Fani
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 08:00 (1 kuukausi ago)
  Se on todella todella kaunis. <3

  Vastaa

  Malle
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 10:52 (1 kuukausi ago)
  Tuo jellyholo on upea! Siniset on aina parhautta :).

  Vastaa

  Fani
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 08:00 (1 kuukausi ago)
  Tiesin, että sinä ainakin tykkäät. <3

  Vastaa

  Panda
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 17:07 (1 kuukausi ago)
  Kauniita!

  Siniset kynsilakat ovat ne mitkä ovat itselläni nounou-listalla. Oli sävy mikä tahansa, niin ne eivät vaan näytä niin kivoilta ihoani vasten 0_0. No onpahan ainakin yksi värimaailma mikä ei houkuttele lakkaostoksille :’D Samoin myös kaikki vihreät sekä pastellisävyt.

  Vastaa

  Fani
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 08:01 (1 kuukausi ago)
  Kiitti!

  Joo, oon monelta kuullut että siniset eivät sovi ihoa vasten ollenkaan yhteen? Musta taas tuntuu, että mikään keltainen ei sovi oman ihoni kanssa ja sen takia niitä löytyykin vain muutama :D

  Vastaa

  Minttu
  torstai 23. huhtikuu 2015 at 23:36 (1 kuukausi ago)
  Keskimmäinen lakka on kaunein. <3 Näyttää tosi sileältä tuo pinta. Onko näin? =)

  Vastaa

  Fani
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 08:02 (1 kuukausi ago)
  On todella sileä! Se on ihana. <3

  Vastaa

  Tinkerbell
  perjantai 24. huhtikuu 2015 at 15:13 (1 kuukausi ago)
  On kyl upeita kaikki! Mut jos yks vaan pitäis valita, ni ottaisin ton Colojowon (:

  Vastaa

  Fani
  lauantai 25. huhtikuu 2015 at 11:48 (1 kuukausi ago)
  Kyllä se on vaan upein noista kaikista. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥