28. huhtikuuta 2015

Haastetrio 2015 / Huhtikuu : Asu & Kynnet

Viimeisiä päiviä viedään huhtikuuta ja vielä olisi muutama postaus mitkä pitäisi saada julkaisuun. Haastetrionhaasteeseen osallistumisen jätin taas kerran ihan viime tippaan. Mulla on kyllä yhdet kynnet tehtynä, mutta en vielä halunnut laittaa niitä julkaisuun ( en tiedä haluanko ollenkaan ). Asu & kynnet on teemana ja päätin inspiroitua muutamista omistamistani farkuista. Farkkukynnet, ne mun on pitänyt tehdä jo aikoja sitten.


Mulla on varmaan lähemmäs 10 farkut, mutta vain muutamista on noussut lempparit ja mitkä oikeasti tuntuu ja näyttää hyvältä jalassa. Yhdet parhaimmista on Freddyt, jotka on saanut paljon puhetta aikaan. Ne ei kyllä ole farkut, vaan enemmänkin legginsit, jotka näyttää farkuilta, mutta ei anneta sen haitata. Itse olen tykännyt niistä älyttömän paljon ja ne on kyllä jokaisen sentin arvoiset. Lakaksi valitsin Essencen Blue-Jeaned, farkunsinisen tekstuurin, jonka väriset Freddyt omistan. Toiset lempparifarkut on H&M:n reikäset/kulutetut, joista otin sitten lisää inspiraatiota koristeluun.


Kaikkiin muihin paitsi keskisormeen lakkasin Essencen Blue-Jeaned:in, joka on ”farkku” tekstuurilakka. Lakka peitti kynnet hyvin kahdella kerroksella, mutta pinnasta ei jäänyt mitenkään kovin tekstuurinen, joten lisäsin päälle päällyslakan. Keskisormesta tein aksenttikynnen, jonka lakkasin ensin Essencen I<3Love My Blue Jeans:illa ja vielä märän lakan päälle lisäsin kerroksen Ginan valkoista. Sen jälkeen otin topsipuikon, kastoin sen asetooniin ja painelin hellästi lakan päällä sitä. Näin saadaan kiva pinta/kuvio aikaiseksi. Miten mä en oo ennen tajunnut tehdä tuolla tekniikalla kynsiä? Ihastuin ihan täysin!


Jokaiseen kynteen tein erilaisen koristelun. Peukaloon maalasin taskun, etusormessa ”farkunpala” siirtokuva, keskisormessa niitti rivit, joita tosin ei mun farkuista löydy, mutta ne sopii näihin kynsiin hyvin. Nimettömässä vetoketju siirtokuva ja pikkurillissä saumaa?

Mä olin niin tyytyväinen näihin kynsiin, että huhu! Ei millään ole tehnyt mieli poistaa niitä ollenkaan, vaikka vappukynnet ja #ablecs15 -haasteen kynnet pitäisi vielä saada tehtyä tälle viikolle. Kaikista ihaninta oli, kun Viljami tuli kehumaan näitä awws! Voiko olla ihanampaa, kuin että toinen sanoo ”Fani wau, nää on upeat”. <3


Huomasitteko muuten lakkojen nimet? Hyvin sopi molemmat lakat sekä nimet kynsiin. En meinaan edes katsonut niiden nimiä, kun valitsin ne!

Huomenna olisi vihdoinkin aika Tampereelle jalasta, joten pitäkäähän peukkuja, että niillä olisi siihen joku ratkaisu tai, että ne edes haluaisi alkaa tutkimaan sitä lisää. Nyt jännittää!

Mitkä on teidän lempifarkut?

Allekirjoitus-Purkkimafia

1 kommentti:

 1. Emmi
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 17:52 (4 viikkoa ago)
  Oih, ihanat!

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:10 (4 viikkoa ago)
  Kiitos! :)

  Vastaa

  Maiju
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:01 (4 viikkoa ago)
  Tosi kiva manikyyri ja erityisen ihana tuo vetoketjutarra.

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:10 (4 viikkoa ago)
  Oi kiitos. <3

  Vastaa

  Malle
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:28 (4 viikkoa ago)
  Mä en tykkää farkuista juurikaan jalassa, kun ne aina painaa jostain ikävästi. Tykkään kuitenkin farkkukankaasta hurjasti ja löysin onneksi kirpparilta just mielettömän päheen Dieselin farkkutakin frakkihännyksillä. Tuo Essencen lakka on mun top kympissä helposti. En uskalla käyttää sitä, ettei vaan lopu :). Nää kynnet puolestaan on täydelliset, enkä yhtään ihmettele että mieskin ihasteli. Tuota keskisormen kikkaa (siis ei keskarin näyttämistä vaan koristelua :)) pitää kokeilla pian. Tsmppiä tutkimukseen muru <3.

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:11 (4 viikkoa ago)
  Farkut on hyvät ainoastaan silloin kun ne oikeasti tuntuu hyvältä jalassa ja sellaisia on vaikea löytää! Mä haluaisin kanssa farkkutakin, mutta vielä ei ole eteen sattunut juuri sellaista minkä haluaisin. :) Oi kiitos paljon ihana. <3 Nää kommentit on ihan parhaita, näistä tulee niin hyvä fiilis. :)

  Vastaa

  Katri
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:55 (4 viikkoa ago)
  Siis nää on ihan älyttömän upeat!! Nää on kuin pienet farkut kynsillä. ♥ Ihanat ihanat ihanat!!

  Pidän peukkuja huomiselle! ♥

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:12 (4 viikkoa ago)
  Awws, kiitos paljon muru <3

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:56 (4 viikkoa ago)
  Mahtavat! :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:12 (4 viikkoa ago)
  Kiitos. :)

  Vastaa

  Nena Sofia
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 20:57 (4 viikkoa ago)
  VOI EIKÄ! Siis kääk miten hienot! <3 Tosi hyvin oot sommitellut koristelut, ja näistä tosiaan huokuu sellainen farkkutyttö-fiilis <3

  Tsemppiä lääkäriin, peukut on pystyssä <3 :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:12 (4 viikkoa ago)
  Oooh, ihana Nena. <3 Kiitos, kiitos, kiitos. <3

  Vastaa

  Satu
  tiistai 28. huhtikuu 2015 at 22:47 (4 viikkoa ago)
  Fani wau, nää on upeat! :D Oikiasti ei voi ny muuta sanua ku dääämm ku onnistuneet! <3

  Vastaa

  Fani
  torstai 30. huhtikuu 2015 at 08:13 (4 viikkoa ago)
  Voi kiitos paljon. <3

  Vastaa

  Eekku
  perjantai 1. toukokuu 2015 at 10:43 (3 viikkoa ago)
  Nätit

  Vastaa

  Fani
  lauantai 2. toukokuu 2015 at 08:32 (3 viikkoa ago)
  Kiitti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥