19. marraskuuta 2015

Opi - Ds Charcoal *New

Eilen esittelin teille oikein kunnon kesälakan, joten tänään vuoroon pääsee hieman tummempi syksyyn ja tulevaan talveen sopiva lakka. Vai onkohan talvea edes tulossa? Itse palelen kuin syntinen jo nyt, joten jos tänä vuonna saadaan kunnon talvi, niin tarkenenkohan mä ollenkaan?


Opi julkaisi tovi sitten kaksi uutta Designer Series lakkaa. Toinen lakoista on DS Charcoal, jonka ostin heti sen ilmestyttyä ja toinen on nimeltään DS Imperial, joka ei iskenyt ollenkaan. Imperial näytti itse asiassa kovin tylsältä. Mielestäni näiden DS lakkojen pitäisi olla todella uniikkeja ja upeita!


Charcoalin sanotaan olevan duochrome, mutta itse sanoisin sen olevan multichrome. Lakassa on hopeaa, harmaata, vihreää ja violettia. Eri valossa ja kulmassa lakka näyttää useamman värin. Ensimmäisessä kuvassa lakka on suorassa valossa ja näyttää kuin kynsillä oli liukuväri, kun taas toisessa se näyttää pelkästään tummanharmaalta.


Lakka peittää kynnet hyvin kahdella helpolla kerroksella ja kuivuu nopeasti. Lisäsin itse päälle pikakuivattajan, mutta ilman sitä lakka kuivuu satiinin mattaiseksi. Hyvin kaunis ja erikoinen lakka ilman päällyslakkaa. En edes tajunnut, että olisin voinut jättää lakan ilman päällyslakkaa. Tässä kuvassa näkyy mielestäni hyvin, kuinka näyttää siltä kuin kynsillä olisi liukuväri. Violetista-tummanharmaaseen.


Tässä taas näkyy hyvin kuinka eri valossa ja kulmassa lakka näyttää erilaiselta. Otin Charcoalista varmaan lähemmäksi 40 kuvaa ja melkein kaikissa se näytti hieman erilaiselta.


Olen muistaakseni ennenkin maininnut, että duo -ja multichromet eivät kuulu ihan niihin suosikkilakkoihin, mutta tämä on yksi niistä kaunokaisista joista tykkään todella paljon. Lähikuvassa lakka näyttää kovin herkkullisen shimmeriseltä!


Olisin halunnut leimata lakan päälle, mutta kello lähenteli jo puoltayötä joten tyydyin laittamaan niitit koristeeksi. Harmikseni sen jälkeen törväsin kynnet johonkin ja sain puolet kynsistä ryttyyn. Olisin mielelläni viihtynyt näillä useamman päivän, mutta jo seuraavana päivänä poistin lakat. Ärsytti niin paljon. 

Tämä on saatava pian uudestaan kynsille ja silloin meinaan ehdottomasti leimata sen päälle jonkun kivan kuvion!

Joko te olette hankineet tämän lakan? Meinaatteko hankkia? 


16 kommenttia:

 1. Oih, onpa upean näköinen lakka ♡ Voisin jopa harkita tämän ostamista :D Opilta on kyllä viime aikoina tullut melkoisen monta BLÄÄÄH -kokoelmaa, enkä muista milloin olisin viimeksi edes ostanut OPI:n lakkaa o.O
  Lokakuussa sain yhden OPI:n kyllä kaupan päälle Cesarsilta, mutta ihan ostamalla ostanut niin en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opi saisi kyllä nyt vähän petrata! Tosin siinä uudessa joulukokoelmassa on muutama herkku, jotka on aivan pakko hankkia! :D Tämä on kyllä ihana. <3

   Poista
 2. Kaunis lakka! En omista, ainakaan vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan vielä... :D Ehkäpä siis tulee hankittua!

   Poista
 3. Ihana lakka, tekis mieli hankkia tämä kyllä! Oot hienosti saanut vangittua kuviin noita lakan värivaihteluita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy ostaa tää seuraavan kerran kun tulee eteen. ;) Tämä on kyllä upea. <3
   Kiitoksia!

   Poista
 4. Tää on kyllä aivan ihana lakkaus, kaunotar! Ja hyvin sopii niitit kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on kyllä upea. <3 Oikein rakkauslakka!

   Poista

Kiitos kommentista ♥