3. helmikuuta 2016

Syyskuun upeus Sapphire

Viimeisimmissä ostoksissa vilahti muutama uusi KBShimmer, jotka ostin oitis kun ne julkaistiin. Niistä oli joku saatava heti kynsille. Tosin kaikki olivat niin upeita, että oli hiukan vaikea valita millä aloitetaan. Näin syyskuussa syntyneenä päädyin sitten syyskuun omaan lakkaan. :) 


Olen syntynyt itse syyskuun 17. päivä ja niin ollen Sapphire on minun lakkani. Tässä kokoelmassa idea on saatu jokaisen kuun kivestä. Syyskuun kivi on Sapphire, joka on upea tummansininen kivitimantti. Olisi ollut mahtavaa, jos olisin saanut kuvattua lakan kiven kanssa, mutta valitettavasti en omista sellaista "vielä".


Sapphire on kirkkaan tummansininen, jonka joukossa on hopeita pieniä metallilastuja sekä pientä hologlitteriä. Lakka on aivan älyttömän kaunis sekä pullossa että kynsillä. Sapphire peittää kynnet kahdella helpolla kerroksella, levittyy vaivattomasti ja kuivuu nopeasti. En saanut kuviin vangittua lakan täydellistä upeutta, se pitää omistaa jotta sen näkee itse.


Sapphire on yksinään kynsillä kuin kylmä yö ja tähtitaivas. Lakka on näyttävä jo yksinään ilman koristeluja. Haluan myös mainita erityisestä kestävyydestä. Menin melkein viikon näillä kynsillä, eikä kärkikulumaa ollut nimeksikään. Tässä on kyllä hyvin onnistunut kokoelma KBShimmeriltä. Nyt olen sitä mieltä, että voisin kotiuttaa kokoelman kaikki lakat. Toinen puoli huutaa ehdottomasti, toinen sanoo tarvitsetko ne kaikki?


Halusin kumminkin saada kynsille jotain pientä koristelua. Aikaa oli vähän sillä olimme juuri lähdössä kyläilemään, joten tyydyin yllätys yllätys leimaukseen. Tällä kertaa olin viisas ja valitsin ei niin peittävän kuvion, sillä halusin myös Sapphiren näkyvän alta. Leimauksessa Colour Aliken vaaleansininen B.a Blue Ocean ja kuvio MoYou:n Sailor-07 laatasta. Mielestäni olen joskus aikaisemminkin käyttänyt samaa leimaa tai ainakin samantapaista? Muistaako joku?


Olen leimannut niin pitkään pelkästään mustalla, valkoisella, hopealla tai kultaisella, että värikäs leima pisti heti silmiin ja rupesin miettimään näyttääköhän se sittenkään hyvältä. Aikaa ei ollut alkaa poistamaan leimoja ja leimaamaan uudestaan, joten menin näin.

Seuraavana päivänä kynsiä katsellessa totesin niiden olevan kivat. Näihin olisi voinut sopia muuten tuplaleimaus? Yleensä en viihdy kynsillä viikkoa, mutta näiden kanssa mentiin niin pitkälle.

Ihastuin muuten niin paljon lakkoihin, että olen lakannut jo seuraavan uuden KBShimmerin kynsille.
Mitä mieltä värikkäistä leimoista lakan kanssa? 


28 kommenttia:

 1. Tuo lakka on kyllä mielettömän upea! Ja upeat koristelut oot myös tehny, näyttää todella hyvältä :) täytyy itsekin kokeilla leimata jollain muulla värillä kun valkosella ja mustalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emmi. :) Nyt kaivat jotkut värikkäät leimalakat esiin ja teet niillä kynnet! :D

   Poista
 2. Kivat leimat, ei aina tarvii niitä turvalakkoja käyttää vaan välillä voi vähän säikäyttää itseäänkin käyttämällä ihan eri värejä. Nää on kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meni hetki totutella värikkäisiin leimoihin, kun on jo niin tottunut mustaan ja valkoiseen. :D

   Poista
 3. Aivan ihana lakka, värikkäät leimat sopii hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Oi että miten upea lakka! ♥♥ Ja mun mielestä koristelutkin on ihan buenot, kyllä mä tykkään värikkäistä leimoista :)

  VastaaPoista
 5. No wau, on se vaan upea! Värikäs leima näyttää myös kivalta, sitä tulee kyllä itsekin leimattua niin ykstoikkosesti monesti.. Tänään oli pakko leimata valkosella, koska musta leimauslakka oli loppu :'D Ehkä mun pitäis kans uskaltautua kokeilemaan myös värikkäitä lakkoja leimauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sapphire on kyllä yksi upeimmista KBShimmerin lakoista! Mä haluaisin nähdä sulta jotkut kynnet, missä on leimattu jollain värikkäällä lakalla. :)

   Poista
 6. Leimat on hienot ja lakka ihan tajuttoman upea!

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään värikkäistä leimoista. Ne antaa aivan eri fiiliksen lakkauksiin, kun yleensä sitä juurikin tarttuu mustaan, valkoiseen tai hopeaan/kultaan :)
  Tää vaaleasininen oli just nappivalinta tuon Sapphiren kaveriksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon koittanut, että tarttuisin välillä muihinkin kuin aina perus mustaan tai valkoiseen. :) Sulla on kyllä ollut upeita kynsiä, jossa on käytetty eri värisiä leimoja. :)
   Kiitos Heidi. <3

   Poista
 8. Jestas miten upea lakka! ♥__♥ Ja tämän just mä sitten jätin tilaamatta! :'---D Ehkä se pitää kotiuttaa seuraavan tilauksen yhteydessä. :3
  Ja aivan mielettömän ihanat lakkaukset nää, mun mielestä toi vaaleen sininen leima sopii noihin kuin nappi silmään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jätitkö sä tilaamatta MINUN synttäritkuukausikivilakan? Voi Katri kuules. :D Korjaa asia pian, sillä tämä on upea. <3
   Kiitos rakkaani. <3

   Poista
 9. Uih, onpa kerrassaan upea lakka! ♡
  Ja noi leimat, wau! Miulla olis kans tullut aika varmasti tartuttua mustaan tai valkoiseen leimalakkaan... Mutta hyvännäköiset kynnet tuli kyllä tällä B.a Blue Ocean:lla ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Täytyy nyt yrittää leimata vähän värikkäillä lakoilla, kun niitä kerran on tullut hankittua. :D Vaikka siltikin mieli tekee aina sitä musta-valkoista. :D<3

   Poista
 10. Voi miten upea tuo Sapphire :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥