12. helmikuuta 2016

YSL Black Opium

Kello lähentelee kahdeksaa illalla ja kerkiän tänään ensimmäistä kertaa istumaan kunnolla koneen ääreen. Olin ottanut kuvat valmiiksi ja kirjoittanut tekstinkin eilen, mutta arvatkaa mitä? Juuri kun olin saanut sen valmiiksi, niin poistin kaiken... Koko teksti katosi. En jaksanut alkaa enää kirjoittamaan sitä uudestaan. savua nousi korvista ja hiukset harmaantuivat ainakin asteella. Nyt olen saanut sulateltua tekstin poistumisen, joten koitetaan uudestaan. Jos vielä saataisiin tänään perjantain puolella yksi tuoksu esiteltyä.


Tänään esittelyssä yksi suosikkituoksuistani. Olen käyttänyt tätä usein syyskuusta alkaen ja näin talvella vielä enemmän. YSL Black Opium on julkaistu 2014 syksyllä. En muista koska itse ostin kyseisen tuoksun, mutta aika varmasti melkein heti kun se tuli myyntiin.

Vuonna 2015 tuoksu sai rinnalleen pikkusiskon Black Opium EdT -version, joka hieman kevyempi ja raikkaampi kuin siskonsa. En ole sen koommin tutustunut EdT -versioon ja uskon että tulen pärjäämään hyvin tällä yhdellä.


Tuoksun kerrotaan olevan rokkaavan klassinen, joko korostaa tummaa ja mystisempää puoltasi.

Tuoksu aukeaa rosépippurin, appelsiininkukan ja päärynän voimin. Sydäntuoksussa viehättävä kahvi ja jasmiinikukka. Pohjalla loppusilauksen tuoksulle tuovat vanilja, patchouli ja mystinen seetripuu.

Jos saisin kuvata tuoksua yhdellä sanalla se olisi hurmaava. Tämä vei minut mukanaan ensi hetkestä lähtien. Tuoksu on alkuun hieman voimakas ja voi ensin hiukan mietityttää, mutta kun suljet silmäsi ja odotat hetken, huomaat sen pehmentyvän ja voin melkein vannoa tykästyväsi tuoksuun. Olen hieman arka kun tuoksussa on vaniljaa, mutta se ei tule esiin onneksi voimakkaasti. Kahvin tuoksun saan hyvin esiin ja se tekeekin tuoksusta maukkaan ja pehmeän.


Olemme olleet Viljamin kanssa muutaman kerran reissussa Egyptissä, enkä millään saa päähäni miksi tämä tuoksu tuo mieleen juuri sen maan ja matkan. Siitä on vuosia aikaa ja tätä tuoksuttelemalla voin melkein päästä tilanteeseen, kun olimme syömässä egyptiläisessä ravintolassa.

Black Opium on tuoksu johon turvaudun viikonloppuisin ja varsinkin jos ollaan iltaisin lähdössä johonkin. Nyt olen huomannut talvisin suihkuttelevani tätä usein myös päiväksi. Tuoksu kestää hyvin iholla, enkä ole kokenut että sitä tarvitsi suihkutella lisää enää päivän päätteeksi.

Erityismaininta vielä pullosta. Se on kaunis musta, joka kimaltelee upeasti. Tämä on siitä uniikki, että se on ainut musta pulloni muiden joukossa. Ainakin se erottuu sieltä hyvin.

Suositushinta 30ml 65€ EdP.

Kuinka monelta löytyy tämä tuoksu? 


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta jos Egypti tulee mieleen ☺. Jos YSL löytyy eläinkokeettomalta listalta (muistaakseni valitettavasti ei), täytyy ehdottomasti käydä tuolsuttamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan tiedä miten se tulee. :D Onko siellä sitten joku tuoksunut jokseenkin samalta vai? Sun täytyykin tarkistaa onko se listalla vai, toivottavasti olisi jotta pääsisit tuoksuttelemaan. :)

   Poista
 2. Paljon olen kyllä lukenut tästä hajuvedestä, mutta lähempää tuttavuutta en sitten olekaan tehnyt tämän kanssa :D
  Uskon, että tuoksu on hurmaava (joka paikassa kehuttu) ja varmasti jos tuoksuttelisin tätä kaupassa, se pitäisi ostaa itselle ;D
  Ihana toi puteli ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, nyt kyllä sun täytyy ehdottomasti käydä tuoksuttamassa tätä. :) Mä voisin melkein vannoa, että tuut pitämään! :D

   Poista
 3. Multa löytyy molemmat ja rakastan kumpaakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on molemmat. :) Onko niissä suuri ero?

   Poista
 4. Kyllä tossa mustakin vähän Egypti tuoksuu, sellaista samaa mausteisuutta, mitä siellä on ilmassa on tossa tuoksussakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että myös joku toinen saa mieleen Egyptin! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥