21. helmikuuta 2012

Aiheena kynnet

Elikkä jatketaan taas aiheella kynnet ylläri sinänsä! Täällä blogissa tuun jatkossakin puhumaan varmaan kaikista eniten kynsistä ! Tottakai välillä vähän muustakin. Posti pate oli taas ihana ja kiikutti mulle eilen 3 pakettia ja tänään yhden, ja yksi on vielä postissa kunhan kerkeisin hakea sen :) Eilen tuli H&M paketti, ja vaatteet mitkä tilasin esittelen teille myöhemmin, myös eilen postissa sain 2 kengät ja hajuveden, niistäkin kuvia myöhemmin, meinaan mennään tän päiväsen pakettiin mistä ilmeistyi kaikkea kivaa ja kauan HIMOITSEMANI CHINA GLAZEN lakat<3 aijai oon varmaan nyt tunnin ihastellu niitä, ei voi muuta sanoa ku että ne on IHANIA<3 Nyt päätin että oon vähän aikaa osto lakossa, koska vähän yli kuukauden päästä espanjaan, ja sieltäkin varmaan mukaan tarttuu ja paljon kaikkea!

Joten koitan olla nytten huhtikuuhun asti ostolakossa, mutta se voi olla hieman vaikeaa! Huomaan itsessäni jonkunlaisen shoppailu innon, aina kun avaan jonku netti sivun hmm, muutama paketti mulle on vielä tulossa, toinen h&m ja tuo dependin lakka tilaus sitten ne olisi siinä. Ja nytten kuvien pariin!
Erillaisia tippejä <:

Kynsinauha öljyä,pinsetit, leikkurit,dotting toolit, kynsipora, viuhka sivellin, ja kynsiharja (:

Teippejä,tarroja,helmiä,strasseja,laatta,koristeita,foliota,manikyyritarroja <:

Fimoja

Ja sitten niihin ihanuuksiin china glazen lakat! Mikähän noista olisi ensimmäisenä vuorossa?

Ja lisää china glazea! :) Myöskin pohjalakka,tippirajan poistaja, ja pari nabin lakkaa :)
Siinä oli sellanen paketti, eilen tein itelleni uudet kynnet, niistä kuvia huomenissa :) voikin olla että teen jo huomenna uudet kynnet, kun en malta odottaa että pääsen testailemaan noita lakkoja!

Ja vielä loppuun meijän muutto päivä varmistui tänään ja ensiviikon keskiviikkona, asutaan jo uudessa asunnossa :) sitten luvassa suuri asunto postaus!

4 kommenttia:

 1. huii miten sulla riittää rahat näihin kaikkiin juttuihin ;D

  VastaaPoista
 2. no ei ne oikeen riitäkään :D joudun sit olemaan ostelematta jotain muuta :D koitan kovasti säästää koko ajan tilauksiin ! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten paljon kaikkia ihania juttuja! :) Ois ihan huippua omistaa noi kaikki, ja sit jos vielä osais tehäkkin jotain niin ois aina ihan törkeen hienot kynnet (ehkä) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se ihanaa kun on kaikkea:) otsekin vielä kovasti harjoittelen, ja suosittelen kaikille harjoittelemalla oppii (:

   Poista

Kiitos kommentista ♥