18. helmikuuta 2012

Uutuudet

Unohdin eilisessä postauksessa esitellä teille uusimmat tulokkaani,tilasin siis 30kpl nail art lakkoja, ja omasta mielestäni ne oli tosi hyviä,vaikka olinki kuullu niistä vähän sitä sun tätä, mutta mä ainakin tykkään kovasti (:  Kovasti oon nyt viikonlopun aikana koittanu pakata tavaroita ja vähän siivota tätä asuntoa, ettei sitten tuu kauhea kiirus. mä siis voin tällä hetkellä sanoa että VIHAAN muuttoa, en tykkää yhtään... tai siis tykkään päästä uuteen asuntoon ja sisustamaan sitä,mutta vanhan asunnon siivous ei kiinnosta.!

Tää päivä meniki tosi nopeesti ( vietin puolet päivästä koneella, uutta kynsia blogia lukijen) tuntuu että mitä enemmän lukee kynsiblogia, niin oppii itekin ja mullahan on vielä todella paljon oppimista, joka päivä tulee soittoja, että voisinko tehdä kynnet, mutta se on vähän vaikeeta tällä hetkellä kun asuntoon ei mahdu muutaku pahvilaatikot, mutta heti uudesta asunnossa teen oikeen kunnon tilan mulle ja kynsienlaittoon :D

Ainiin eksyin tänään taas h&m sivuille, ei ois pitäny sieltä lähti taas kasa vaatteita tilaukseen, ennen ku edellinen on ees tullu. esittelen ne teille heti kun saan paketin, nyt ilta lähen iltalenkille, ja murun kanssa katsomaan serranoa ( ollaan siis ihan koukussa serranoon! )

Toivoisin teiltä lukijoiltani nytten postausideoita, jotka pääsisin heti toteuttamaan! Huomenn luvassa postaus, tuotteista mitä tällä hetkellä tarvisin ( haluisin ostaa ).

rakkaudet

ihanan punaista :)

glitteriä ja räikeää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥