24. helmikuuta 2012

Hedelmäiset kynnet

Eilinen lakkaus meni aivan mönkään,joten päätin kokeilla vähän kirkkaampaa ja hedelmäistä lakkausta, näin jossain testissä sonnelan blogissa tämän tapaiset kynnet, ja silloin ja katselin että onpa ihanat, joten päätin itekin koittaa tälläisiä mutta vähän eri tavalla.
Hedelmäiset kynnet
Kynsissä aluslakka,oranssi lakka, keltaista glitteria, sitrus fimot, sydänkoristeet, ja päällyslakka :) Haluatteko että kerron tarkemmin millä on lakattu ja mitä on käytetty? Mun mielestä nämä kynnet on ihan kivat, verrattuna pariin aiempaan lakkaukseen jotka on menny ihan päin mäntyä. Paljon on päässä ideoita koko ajan, mutta toteutus on vielä hieman vaikeampaa :o Aattelin että heti kun muutto on tehty ensi viikolla, niin voisin tehä itelleni geelikynnet, rupee jo pikkuhiljaa kyllästyttää olla lyhyillä kynsillä :) Oon niin tottunu pitkiin kynsiin, ja mun omat kynnet ei vaan kasva vaikka koittaisin mitä, ja jos vähänki kerkee kynsii kasvaa niin menee muutama minuutti ni saan kolautettuu sen johonki ja se poikkeaa :/ hmm, mikähän avuksi?

Meillä on nyt muutama päivä menny shoppailessa, ollaan käyty ostamassa uuteen asuntoon kaikenlaisia koristeita, ja puuttuvia tavaroita, toki myös itselle on löytyny kaikkea :)
Hiuslakka, vartavoiteet,dödö (:

Hiuksiin jätettävä hoitoainen,geeli,kuorintavoide, kasvovesi

Seppälästä ostettu hajuvesi love dance, ja calvin kleinin hajuvesi :)

Maastokuvioiset kengät tuli ellokselta mun mielestä nää oli niin söpöt että pakko oli tilata :)

Ja ellokselta tilatut pinkit kengät (:
Seppälästä ostettu iso pipo (:

Ja cittarin alesta täykkärien kaks tuotantokautta hintaan 9,95kpl
 Tämä ilta meneekin sitten kavereilla käyden ja loppu ilta nauhotuksia katsoen,kynsi blogeja lueskellen, ja cosmoa sellaillen :) Joten mukava perjantai tiedossa , tottakai vietän myös aikaa rakkaan kultani kanssa <3
Hyvää perjantai iltaa kaikille, postaustoiveita voi ehdotella joten voisin niin vkl aikana toteuttaa :)

<3

Lopuksi vieelä yksi kuva kynsistä kertokaa mieli piteitä :)?

10 kommenttia:

 1. mulla on samanlainen lepardi pipo ruskeena, sekä harmaana. =) itseasiassa mulla on kanssa noi kaikki samat mitä sulla on kuvissa. :)

  Tykkään noista pirtsakoista kynsistä. Hei, itekki innostuin laittaa kynnet.. tosin joo ostin vaa seppäläst tekokynnet hahah =D

  VastaaPoista
 2. eikä? vähän kiva, mäkin haluun harmaana ton pipon, ja seppälässä näin myös mustana, ois pitäny ottaa ottaa seki, täytyyki huomenna kävästä katsomassa onko myös harmaana tota, kun 2e alennuksessa vaan :)meillä on näköjään samanlainen maku (:

  kiva että tykkään, mäkin tykkään välillä laittaa ihan vaan jotkut nätit tekokynnet :) pysyykö sulle hyvin ne? :)

  VastaaPoista
 3. todella suloiset kynnet! ihanan pirteät :-)

  VastaaPoista
 4. ai onks niitä mustanaki ? :O meillä maksaa noi tääl 3e =D
  ja joo aikalailla sama maku näyttää olevan :)

  mitä tek0kynsii tulee ni nää pysyy tosi hyvin ku en ostanut niitä ns halppis versiota :) tosin nää on vaikeet ku kirjottaa läppäril, sekä vaippojen vaihdos :) Mut yön nää on kyl nyt hyvin pysynny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu oli mustana :D sit mietin kauan otanko vai en, mut en ottanu ja nyt harmittaa :D

   Mulla yleensä ne halppis versiot pysyy pari päivää mut sit ne kunnon ni voi pysyy viikonki (: kyllä sä totut niihin piakkoin! <3

   Poista
 5. Niin joo :P Heiii sä ku oot nyt innostunu noist kynsi jutuista nii voiks kertoo mistä oot tilannu niit juttui millä voi tehä geeli kynsii? =) tekis mieli alkaa kans harjottelee tekee kaikkee kynsillä. OOT INNOSTANU MUA =D

  VastaaPoista
 6. hyvä että oon innostanu sua (: tilasin hobby hallista sen rio alotuspakkauksen siinä tuli kaikki mitä tarvi ja vähän kaikkee ylimäärästäki (: suosittelen sitä, ne kaikki mitä siin tuli kestää pitkään :) ja voin sanoo et niit on tosi ihana tehä :)

  VastaaPoista
 7. joo, pitääki pistää tilaukseen ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä hyvä (: sit rupeet kans esitteleen myös kynsiä murr<3

   Poista

Kiitos kommentista ♥