23. helmikuuta 2012

Harjoittelua

Kattelin eilen sellaista lehteä ja siinä oli ihana kuva kynsistä (: no mähän päätin että nyt koitan noita, ja epäonnistuneimmat kynnet tuli, joko odotin liian vähän aikaa että lakka kuivui tai tein jotain todella väärin, mutta kynnet olivat mulla ehkäpä sen 15 min, ja sitten lähti pois! Kuvan kerkesin niistä ottaa, niin tekin näätte miten karmeet niistä tuli! Tänään uusi yritys, jollain erillaisella tavalla.

Aina kun nään jonkun hienon kuvan kynsistä, aattelen että nytpä koitan tota, kun näyttää niin helpolta mutta ei tosiaankaan ole, kun rupeaa tekemään, mutta eikö se niin ole että harjoittelu tekee mesterin ? :) Toivotaan ainakin, en eilen enään viittiny ruveta tekemään mitään kynsiä, vaan ajattelin että pistän kunnon öljyt ja rasvat käsiin ja huomenna uusiksi, meinaan kynsinauhana huutavat hoosiannaa :D
Epäonnistuuneet kynnet, en jaksanu ees kynsinauhoista korjata lakkaa, kun tiesin että ne lähtee pois saman tein!
Mutta sitten postimies oli tuonu mulle paketin, josta ilmeistyi aivan ihanat dependin lakat! Ihailin niitä eilen varmaan tunnin, anoppiki jo mietti että onko nyt menny vähän yli, koska puhuin mun lakoille? öö eikai?
Rakkauden hedelmät! <3
Tänään meinaan vähän käydä shoppailemassa uuteen asuntoon kaikkea kivaa! Vaikka oonki shoppailu lakossa, niin päätin että alotan sen vasta huomenna :D Katsotaan mitä kaikkea kivaa löydän, jospa löytäisin muutaman uuden kynsilakan taas kokoelmaani, voisin muuten laskea joku päivä mun lakat, niitä taitaa olla jo yli 150kpl :) Ihanaa, ja espanjasta paljon lisää! Nyt lähen aamu toimiin ja kaupoille, illalla teen uudet kynnet, josta lisää sitten !

6 kommenttia:

  1. onks noi dependin lakat hyviä? en oo ite koskaa koittanu mut mieli tekis:D

    VastaaPoista
  2. mun mielestä ne on tosi hyviä :) ainakin ite tykkään kuivuminen ja levittyminen hyvä! ja hei ne on nyt alennuksessa 1,50kpl :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥