27. helmikuuta 2012

Pakkailu päivä

Huhu mikä päivä, aamusta lähdettiin heti 10 aikoihin murun kanssa shoppailemaan, kävin seppälässä ja h&m katselemassa vähän vaatteita ja tietenki lakkoja, onneksi hämeenlinnassa on kaksi seppälää meinaan toisessa ei myydä models ownin lakkoja, mutta onneksi tänään löysin ne! Mukaan tarttui tänään 6 lakkaa, 4 wild and crazyn lakkoja, yksi crakced  lakka h&m:ltä ja yksi models ownin lakka : ) Nyt meinaan ensi viikolla hakea enemmänki noita modelsin lakkoja, mun mielestä ne on vaan niin ihania! :) Käytiin myöskin sokos beatyssä, näytin viljamille mitä lakkoja mulle saa aina tuoda, opin lakkoja, goshin lakkoja, essien lakkoja :) Myöskin sanoin että china glazen lakat on aina enemmänki ku tervetulleita kotiin :) Lakkailuja en oo nyt kerenny tekemään ja murut onki jo pakattu hyvin laatikkoihin, seuraava lakkaus ilmestyy sitten vasta loppu viikosta kun muutto on suoritettu alta pois (: Siihen asti meinaan hoivata mun kynsinauhoja, meinaan ne on niin kipeät.

Tänään saatiin kaikki tavarat pakattua laatikoihin ja jätesäkkeihin, eli kaikki olisi nyt sitten valmiina, huomenna illalla meijän uusi asunto on sitten vapaana, ja keskiviikko aamuna meille on varattu muutto auto, ja vanhan asunnon avainten luovtus olis sitten perjantaina, eli kiire viikko tulee olemaan, onneksi muutto on sitten ohi, ja voin alkaa keskittymään taasen kynsiin, ja kohtahan päästäänki jo espanjaan lähtemään, sieltä ajattelin kotiuttaa vaikka kuinka paljon lakkoja, ja arvonta tuotteet, meinaan uusia lukijoita on nytten saatu, joten heti kun tulen matkalta niin luvassa olisi arvonta :)
Uudet yö housut

Lakat <3 Ihanat mussukat

Varatalovoide ja lakka :)

Ja uudet kengät, löysin vihdoinki kivat kengät mitkä sopi mun jalkoihin :D
Siinä tämän päivän ostoksia :) Mitäs tykkäätte lakoista ja mun uusista kengistä? Oisko jollakin innostusta tehdä munkaa tilaus models ownille, mä en meinaan osaa shoppailla siellä mutta olisin tdella kiinnotunut? :)

6 kommenttia:

 1. vitsi munki pitäis ostella uusia lakkoja mut se aina jotenki jää :D

  VastaaPoista
 2. hihi (: mulle se ei jää ollenkaan, katon heti kynsilakat ekaksi :D

  VastaaPoista
 3. Lukeeko tossa alimmaisen kuvan kuvatekstinä ihan vahingossa vai tarkotuksella ''ja uudet kynnet''? Mietein vaan ku on kengistä kuva xP

  VastaaPoista
 4. hahhha :D lukee mitäköhän mä oon ajatellu :D en ite tajunnu ollenkaan :D oon kirjottanu tän tekstin varmaan puol unessa :D

  VastaaPoista
 5. ihania ostoksia taas oot tehnyt <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥