30. tammikuuta 2013

For my friend!

Teinpä taas ystävälleni kynnet, kun hän halusi. Tällä kertaa myös annoin itse valita lakan ja koristeet. Toki autoin vähän vieressä. Päätettiin että laitetaan jotain tummempaa lakkaa ja valkoisia helmia ja mustia strasseja. Koristeita piti myöskin olla paljon.

Tässäpä siis loppu tulos.


Päädyttiin siis kikon : hololakkaan. Eihän se holomaisuus niin hyvin näy noissa kuvissa, mutta ihan hyvin se näkyi ainakin valossa. Tämä lakka on kyllä kuin unelma, levittyy hyvin, kuivuu erityis nopeasti ja vielä kaunis väri!


Pikkurilli laitettiin täyteen strasseja ja helmiä. Muihin kynsiin tehtiin vähän niin kuin vinomanikyyri erikokoisilla helmillä ja strasseilla. Kynsistä tuli omasta ja myös ystäväni mielestä kivat ja näyttävät. :)

Käytetyt lakat ja tarvikkeet*
* Mia secret : Kynnenkovettaja.
* Sally Hansen : Aluslakka.
* Kiko : 400. ( Hololakka ) Kynsissä kaksi kerrosta, vaikka jo yksi kerros peitti hyvin.
* Seche Vite : Päällyslakka.
* Erikokoisia valkoisia helmiä.
* Erikokoisia mustia strasseja.
* Pinsetit.

Mitäs ootte mieltä tälläisistä kynsistä? :)

Käytiin muuten eilen gigantissa kyselemässä kameraa mikä soveltuu hyvin lähikuvaukseen, että kaukokuvaukseen, on kevyt ja hyvä :D No nehän tarjos siellä vaikka ja mitä kallista, mutta yksi oli juuri kuin tehty mulle! Ja se päätyi siis meille <3 Oon niin rakastunu, kuvat näyttää hyviltä ja kerrassaan upeilta! Näistä kuvista kynsikuvat kuvattu iphonella ja alin kuva uudella kameralla!

*Kuva googlesta

Nyt pitäisi sitten olla hyvä kamera kynsien kuvaukseen :)


<3 : Fani

10 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥