14. kesäkuuta 2013

Barry M : Greenberry

Näin Sissin ja Rakkaus kynsiin blogissa tämän ihanan todella kirkkaan turkoosin barry m : greenberry lakan, joten pakkohan mun oli laittaa asokselle tilaus ja tilata tämä ihanuus ( ........ ) lakka itelleni.. 

Lakka on siis todella kirkas turkoosi. Aivan ihanan värinen mutta niin kuin olin lukenut rakkaus kynsiin blogista että tämä on kamala levittää ja niin se vaan kyllä on! Meinasin 3 kertaa menettää hermoni ja poistattaa lakat, mutta kumminki halusin tämän kynsilleni.. 


Heti kun näin tämän lakan niin tiesin että aijon käyttää niittejä tässä lakkauksessa. Ensimmäinen kerros lakkaa levittyi ihan hyvin, toisen kanssa rupesi jo tulemaan vähän ongelmia ja ajattelin josko toinen kerros riittäisi eikä kolmatta tarvittaisi, mutta väärin lakka ei peittäny vielä kahdella kerroksella ja niimpä laitoin kolmannen.. Lakka oli vaikea levittää, koska sitä tuli sutiin jotenkin kauhean paljon, eikä sitä vaan saanut kunnolla sudittua kynnelle. 


Mun mielestä nää näyttää sille, että kynsillä on paljon lakkaa ? No kolmannen kerroksen jälkeen laitoin sitten kultaiset niitit tuonne kynnen alaosaan ja sain ne laitettua ihan hyvin. Paitsi nimettömän kanssa oli ongelma, kun laitoin niitin niin lakka oli vielä märkää ja ne upposi tuonne, enkä saanut otettua niitä enään pois.. Joten jouduin tyytymään siihen että ne nyt vaan on vähän vinossa.. What ever. 


Näillä kynsillä viihdyin alle päivän ja sen aikaa mitkä nämä mulla oli niin niitit ainakin pysyi hyvin kiinni, eikä lähtenyt irti :) 

Käytetyt

Essence : kynnenkovettaja
Opi : aluslakka
Barry m : greenberry
Inm : pikakuivattaja
Kultaiset niitit 

Omistatteko te muut tämän lakan? Mitä olette mieltä? 

Entäs miltä näyttää vähän epäonnistuneet kynnet? :D 

<3 : Fani 

24 kommenttia:

 1. Ei nuo nyt niin pahoilta näytä, vaikka niititkin upposi ja lakkaa on paksu kerros. :D Tuo lakan väri on kyllä tosi ihana! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vaan väriltää niin ihana, muuten oisin laittanu tuon kiertoon, mutta kun ei ole tullut vielä vastaavaa vastaan :D

   Poista
 2. Toi on niin ihana väri! :X Mut jos kerta useammankin mielestä on kauhea levittyvyys niin oih ja voih :( jos tälle löytyis dupe jossa ei tällasta vikaa ole niin kuulen siitä mielelläni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulle voi myös kertoa jos tälle löytyy dupe! :) vaikka tuossa oli nuo viat silti mun pitää säilyttää se itellä :D

   Poista
 3. Ihanat! Ei kyllä mun silmään yhtään epäonnistuneet :) Ja aivan ihanan värinen toi lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lunalii ! :) tuo on kyllä ihana.

   Poista
 4. Tää lakka onb tosi kauniin värinen, mutta mun mielestä sen takia sormista tulee kummallisen väriset. Sen takia en tykkää oikein vihreästäkään lakasta, koska sormet näyttää ihan kummallisen värisiltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu kyllä tää vähän muuttaa munki mielestä, mutta ei niin pahasti :D mä tykkään joistain vihreistä ! :)

   Poista
 5. Ei ne vinot niitit paljoa haittaa, oikein raikkaat kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. Tää väri on kyllä rakkautta ja niinpä tuo hankalakoostumuksinen lakka sai jäädä toistaiseksi majailemaan helmerini uumeniin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! :) en kyllä tuosta luovu! :)

   Poista
 7. IHANA lakka ja noi niitit sopii tosi hyvin ton kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tuo lakka on kyllä ihana♥

   Poista
 8. Aivan älyttömän ihanat kynnet! Turkoosi+kultaset niitit=nam!<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Sopi kyllä hyvin yhteen ♥

   Poista
 9. Tämä on kyllä ihana lakka :) taidan olla ainut kenen mielestä oman lakkani koostumuksessa ei ole mitään vikaa :o en tiedä sitten vaikuttaako jotenkin se mistä ja milloin on tilattu että olisi eri erää meinaan omani ostin jo useita kuukausia sitten oisko tammihelmikuussa Barry M'n omasta nettikaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hmm en tiedä? Voi olla kyllä mahdollista? :o outoa, onneksi oot niin onnekas että sulla on hyvä kappale! :) vaihto sopii :D

   Poista
 10. Ihana lakka.. :) mii waaaants :D

  VastaaPoista
 11. Mistä tilasit nuo niitit,ne on nii ihanii 💕👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta! :) sieltä saa kiekkoja, missä on erillaisia niittejä :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥