9. kesäkuuta 2013

Paketti mimaxilta

Tämän viikon alussa sain postia Mimaxilta ja mietin pari kertaa mitä siellä oikeen on kun en mitään ollut tilannu sieltä ainakaan muistaakseni.. Ja oikeessa olin en ollut mitään tilannu vaan mimax oli lähettänyt näytepaketin :)


Tälläinen oli sitten paketin sisältö. Arkki water decalseja, pienen pieni seche vite ja china glazen : exquisite lakka :) Seche viteä oon omistanu siis aijemmin, mutta ei se ollu mun kynsille sopivaa ollenkaan, mutta ehkä mä annan vielä yhden mahdollisuuden ja käytän tuon sechen !


Tämä lakka on United in purpose kokoelmasta nimeltään exquisite. Lakka on erittäin erittäin shimmerinen tyttömäisen vaaleanpunainen :)  Aina kaikki vaaleanpunaiset on vaan niin mun mieleen.


Mulle saapui  vihdoinki lisää tikkuja, joten tässä vielä kuvaa lakasta. Onneksi nää tikut tuli nyt niin saa laitettua swatch- kuvia myös tänne :) Mulla on jo vähän mielessä millaiseen lakkaukseen aijon tätä käyttää. Lisää tästä siis silloin. :)

Kaiken kaikkiaan ihanan paketin sain ! Kiitos paljon Mimax!

Ps. En hyödy mitenkään teijän klikkauksista tuonne sivulle :)

<3 : Fani

8 kommenttia:

 1. kiva paketti tosiaan mimax muutti yhteistyökuviota ja jos yli 300 lukijaa sai aina välillä testipaketin en muista kuin usein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli kyllä kiva paketti! Juu ne muutti sen niin, 2kk välein tulee paketti! :)

   Poista
 2. Ihana nukkekodin-kokoinen Seche :D

  VastaaPoista
 3. blogissani on sulle tunnustus =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥