19. kesäkuuta 2013

Palloja ja sitruksia !

Tein tuossa viimeviikolla äitille kynnet kun kävin sitä moikkamaassa. Väriksi äiti halusi tällä kertaa vihreetä.Selailin hetken googlesta kuvia, oli ideat jotenki hukassa taas kerran ja näin tuollaiset dotting toolilla tehdyt kahden pallon kynnet, niimpä päätin äitille tehdä sellaiset tällä kertaa. Kynsille päätyi tällä kertaa wen n wild:n : glowstick lakka, joka on tästä uudesta fergie kokoelmasta. Lakka on oikeen kunnon neonvihreä kultaisella shimmerillä, mutta kuvat ei kyllä näytä lakan todellista upeutta. Kynsillä lakkaa kaksi kerrosta ja peitti hyvin.

Hetken mietin mitkä värit tulee sitten palloihin ja päätin laittaa china glazen : paper chasing lakan, jonka voitin juuri miljan arvonnasta ja essencen : upper green side lakan. Työvälineen toimi dotting toolin isompi pallo ja pienempi pallo :)

Nuo pallot ei kauhean hyvin näy näissä kuvissa harmi sinänsä, koska nää näyttä oikeesti aika kivoilta kynsiltä :)

Toiset kynnet tein sitten taas kaverilleni toissapäivänä. Kaverini kynnet ovat geelikynsien poiston jälkeen tosi lyhyet niimpä oli kauheen vaikea keksiä mitä niihin tehdään :DLakaksi valittiin orlyn : glowstick ( saatu ). Oikeen kunnon neonkeltainen on kyllä tämä lakka, Kynsillä lakkaa 3 kerrosta riitti peittämään hyvin, yksikin kerros olisi varmaan riittäny jos mulla olisi ollut valkoinen lakka, mutta ei ollut :D Tänään on homma korjattu kun kävin ostamassa opin valkoisen lakan :)

Tuon värin päälle oli pakko saada jotain näyttävää niimpä laitoin leimat uudesta bundle mosterin laatasta BM-308, hyvin sain leimattua noinkin pieniin kynsiin :) Pikakuivattajan laitossa ainoastaan vähän levisi tuo nimettömän leima..

Näistäkin kynsistä tykkäsin paljon (:

Käytetyt
Essence : kynnenkovettaja
Opi : aluslakka
Wet n wild fergie : glowstick
China glaze : paper chasing
Essence : upper green side
Inm : pikakuivattaja
Dotting toolit

Käytetyt
Essence : kynnenkovettaja
Opi : aluslakka
Orly : glowstick ( Saatu )
Konad : oranssi
Laatta : BM-308
Leimasin

Mitäs mieltä ootte kynsistä? =) Hot or not? :D 

<3 : Fani

10 kommenttia:

 1. mielestäni erityisesti äidillesi tekemät kynnet ovat todella hienot! kaverisikin kynnet ovat hienot, mutta vihreiden kynsien design ja värit ovat todella tyylikkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) muhun ei ennen oo vihree iskeny, mutta nyt iskee! :)

   Poista
 2. Kynnet kummatkin tietenkin HOT! Varsinkin kun toiset niistä on mun ;) Juur taas tajusin, että HYI HITTO noita mun kynsiä, missä kunnossa ne on ... :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) omat kynnet on aina hot ;) no laitetaan ne kuntoon !!

   Poista
 3. Molemmat kynnet tosi kivat:)
  ihanat värit<3

  VastaaPoista
 4. Kivoja molemmat glowstickit :) Ja nätit koristelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin muuten vasta kans ton glowstickin :D kiitos!!

   Poista

Kiitos kommentista ♥