7. kesäkuuta 2013

Day 9 : Rainbow nails & Lakkaushaaste

Taas kerran tuli tilanne, että sain tehtyä kahdet haastekynnet yhdellä iskulla. Eli 31 päivän kynsihaasteessa mennään päivässä yhdessä eli rainbow nails ja facebookin lakkaushaaste ryhmässä tällä viikolla aiheena luonto. Joten mitkä muutkaan on vuorossa nyt kuin sateenkaarikynnet :)

Mä en halunnu tehdä perus sateenkaarikynsiä eli pilvi ja sitten ne väriviivat vaan halusin tehdä jotain ihan erillaista mikä kumminki vois merkata sateenkaarta.

Niimpä päätin yhdistää liquid sand lakan ja paljon värejä :)


Tälläiset on sitten mun sateenkaarikynnet. Mä oikeesti pidin näistä ja paljon. Lakkauksesta on nyt 3 päivää ja nää on vieläkin mulla eikä oo yhtään lähteny vielä pois :o Ihmejuttu.. Vähän aikaa kun katsoo noita kynsiä niin saa mieleen sateenkaaren? :)


Sain vihdoinki ensimmäisen lakan käsiini opin bond girl- kokoelmasta. Mulla kävi näittenkaa sellainen juttu, että tilasin koko setin heti kun se tuli myyntiin ebayhin. 60 päivän odotuksen jälkeen suvi laitto ( en ite osannu) myyjälle vihasta viestiä että missäs mun lakat viipyy... En toki ollu kateellinen ku muilla nää jo oli..Lopulta myyjä ei enään vastannu mulle viesteihin ja jouduin avaamaan casen ja sain rahat takasi.. Päätin sitten tilata nämä kaikki yksitellen ja ensimmäisenä mulle saapui solitaire, joka on helmenvalkoinen liquid sand lakka, hopealla pienelle glitterillä. Kynsillä lakkaa kaksi kerrosta, joka peitti todella hyvin, yksikin olisi jo varmaan riittänyt.


Sitten dotting toolilla pilkkuja. Keltainen on orlyn : glowstick ( mini ) jonka sain vähän aika sitten testiin Misslis.fi yritykseltä. Sain myös yhden toisen lakan, mutta siitä lisää myöhemmin. Tämä glowstick on ainaki aivan upea neonkeltainen lakka, joka on pakko varmaan hankkia isommassakin koossa. Oranssi on wild mild : summer mood, joka esiintyikin jo postauksessa. Pinkki on : opi : Suzi`s hungary again! jonka myöskin esittelin teille juuri. Lila on essence : oh my glitter! Neonvihreä on china glaze : i´m with the lifeguard ja peukaloissa sinisenä flormar : N002.


Mulla oli näistä kynsistä varmaan 50 kuvaa, ni oli vähän vaikee valita mitkä laitan tänne blogiin :)

Käytetyt

Essence : Kynnenkovettaja
Opi : Aluslakka
Opi : Solitaire
Orly : Glowstick (mini) *Saatu
Wild mild : Summer mood
Opi : Suzi`s hungary again!
Essence : Oh my glitter!
China Glaze : I`m with the lifeguard
Flormar : N002
Alusta
Dotting tool

Mitäs te tykkäsitte näistä kynsistä? Tuleeko teille ollenkaan mieleen sateenkaari? :)

Sitten päästäänki seuraavaksi kohtaan 10 haasteessa :)

<3 : Fani

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanan pirteät :) Ja on tosiaan sateenkaarikynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näistä ei kyllä väriä puutu :D

   Poista
 2. Näistä kynsistä ei kyllä väriä puutu, tulee mieleen sateenkaari! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat kesäkynnet on kyllä :) Ja toi flormarin sininen näyttää tosi kivalta.. :O Myydäänkö sitä Seppälässä tai Anttilassa vai mistä tuon löysit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) se on kyllä ihana lakka, omani oon ostanu seppälästä, en tiedä onko sitä vielä siellä :D

   Poista
 4. Kivat kynnet!! :) Ihanan värisiä lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ värivalinta osu nappiin kerranki! :D

   Poista
 5. ihanat kynnet.

  oma kynsiblogini on: kirpunkynsiblogi.blogspot.fi käy ihmeessä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) täytyy käydä katsomassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥