28. heinäkuuta 2013

Golden rose holiday textures

Kun kuulin että helsingin kampin bbe liikkeessä on lakat 3kpl/5e niin oli pakko saada itelle diileri. Mietittyäni yhden illan ja kyseltyä ihmisiltä sain eva-stiinan diilaamaan mulle 6kpl näitä ihania lakkoja :) Kiitos vielä todella paljon, jos satut lukemaan tätä.

55, 51, 62, 61, 65 & 63
Nämä kuusi oli mulla himotuslistalla ja sain ne kaikki, myös varalla oli pari lakkaa jos näitä ei olisi enään ollut. Kävi kuitenkin hyvin ja sain kaikki mitkä halusinki. Kynsille näistä ei oo vielä päässyt yksikään, joten swatchasin nämä teille nyt aluksi :)

55
Ensimmäisenä Gr : 55. Lakka on huurteisen sininen, jossa on pieniä hopeisia hex-glittereitä. Mun mielestä tää ei edes näytä mitenkään hiekkalakalta ? Näyttää mun silmään ainakin ihan glitterlakalta, toki tää tuntuu kyllä hiekkalakalta. Mulle tulee tästä lakasta mieleen talvi, eli tätä tullaan ainakin talvella varmaan näkemään paljon kynsillä :)

51
Toisena Gr : 51. Tämä on  hopea lakka, hopealla glitterillä :) Aivan ihana. Mä oon nyt ruvennu kauheesti tykkäämään hopeista ja kultaisista lakoista, ennen ne ei iskeny muhun ollenkaan? :o Outoa?

62
Kolmantena Gr : 62. Tämä lakka oli näistä kaikista ihanin, ja oon ihan rakastunu ! Kyseessä on siis räikeä fuksianpunainen lakka, jonka seassa pinkkiä ja sinistä shimmeriä. Koitin ottaa sellaisen kuvan, jossa shimmeri näkyisi ja vähänhän se tuolta näkyykin :)

61
Neljäntenä Gr : 61. Tätä lakkaa mä mietin ja mietin otanko vai en ja lopulta päädyin siihen tulokseen että kyllä yksi sininen tekstuuri pitää olla. Mulle sininen on vähän vieras väri. Tämä lakka on siis todella kirkkaan sininen. Ehkäpä mä ihastun tähän lakkaan kun saan sen kynsille :)

65
Viidentenä Gr : 65. Tähän en edes jaksa tarinoida mitään sen kummempia kuin että pinkkiä, pinkkiä :D Aina mun silmään osuu kaikki pinkki ja ne on pakko saada. :D Tää lakka olis vielä ihanampi jos seassa olisi ollut shimmeriä..

63
Ja viimeisenä Gr : 63. Tätä lakkaa ihastelin jo Sissin blogissa niimpä se oli myös pakko hankkia. Kivan vaaleanpunainen lakka, sinisella shimmerillä. Tässä kuvassa ei oikeen shimmeri näy :/ Harmi, koska lakka näyttää todella hyvälle.


Tässä vielä kuva kaikista näistä yhdessä :) Muhun iskee eniten nuo missä on glitteriä ja shimmeriä :) Muutama on vielä tästä kokoelmasta matkalla mulle... Niitä odotellessa :)

Mitäs te tykkäätte näistä golden rosen holiday lakoista? :) Kuinka monta itse ostitte? 

Onko tälläset swatch postaukset välillä kivoja? Eli jatkossa lisää vai ei?

<3 : Fani 

18 kommenttia:

 1. Mulla on näitä kolme-> 61,52 ja 60 :) ja haluaisin vielä ton 55 :)

  VastaaPoista
 2. Ne on kivoja! Harmi, kun ne on saatavilla vain Kampissa. Toisaalta hyvä, ei tuu hankittua... Swatch-postaukset on kivoja kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita saa myös tilattu beautycosmeticsilta :D täytyy jatkossakin tehdä näitä :)

   Poista
 3. Oi nää on ihania ♥ Mullekin kelpais! :D

  VastaaPoista
 4. Tuo 61 on ehdottomasti kivoin :)

  VastaaPoista
 5. Nuo on kaikki tosi kivoja! Nyt kyllä ahdistaa asua näin pohjoisessa, kun ei ole mitään saumaa lähteä lakkoja osteleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) välillä mietin iteki että missä korvessa asun ( häneenlinnassa ) ku ei tääl oo ikinä mitään :D

   Poista
 6. Ah, lakkasin just varpaankynnet tolla hopeisella. On nää ihania, normihinta on jo tosin siinä rajoilla et kannattaako tilata Bulgarian pakettimurskaamolta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. se tarjous oli kyllä ihan mahtava. Oispa se jatkunu vielä hetken :D

   Poista
 7. Kyllä talläiset postaukset on ihan kivoja, varsinkin kun ihan henkilökohtaisesti kiitellään ;)

  Hyvä jos kaikki lakkasi olivat mieluisia! Sininen näyttää näissä tikkukuvissa yllättävän kivalle. Mä kävin itelleni vielä sittemmin tuon 62:n hakemassa, kun sulle sen haettuani se alkoi näyttää niin houkuttelevalta, mutta nyt se maksoikin jo vitosen... joku inflaatio ehti puhallella siihenkin liikkeeseen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ♥

   Hmm, onneksi kerkesit hakee nää kaikki mulle ennen ku se tarjous loppu. 5e on aika suolanen hinta yhdestä :D mutta jos oikeen ihana lakka on niin sitten ! :D

   Poista
 8. Noi on ihania <3 Itsellekin tuli se kuusi, mutta vaan neljää sävyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ♥ mä katoinki sillon ku sä teit omista sen postauksen :)

   Poista
 9. Nää Holidayt on kyllä ihania! :) Mulla taitaa olla nyt 6 näitä, himiöin vielä lisääkin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä :) mäkin himoitsen vielä muutamia ja sit siitä summer kokoelmasta haluisin yli puolet :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥