20. heinäkuuta 2013

Ostospostaus part 1

Tästä lähin ostospostaukset tulevat omissa postauksissa, jossa on pelkästään ostoksia. Olin myös saanut pyynnön että esittelisin välillä myös muitakin ostoksia kuin kynsilakkoja, joten myös kosmetiikkaa ja vaatteita saattaa olla seassa :)

Nyt siis kaikki ketkä eivät halua ostospostauksia lukea voivat ne skipata suoraan kun näkevät otsikon.Nämä tuotteet ovat tilattu Asokselta. Tilasin itelleni alennuksesta uuden lompakon ja kengät, jossa on niittejä. Mukaan mahtui myös 2 kynsilakkaa. Barry M : Snp pink & Cnp liquorice.


Cosmerya verkkokaupasta tilasin tälläisen paketin. Paketti sisälsi 3 suihkugeeliä ( 2 mulle ja 1 viljamille ) Itelle otin vanilla/coconut ja mangon tuoksuset, viljamille otin lakritsin. Tuoksuu muuten älyttömän hyvälle nämä. Mun ei pitäny tilata muuta, mutta sitten näin nämä dependin mirror lakat siellä ja otin kaikki 5kpl mitkä oli saatavilla. Depend : Rose dust, Violet dawn, Pixie pink, Deep lagoon ja Rose copper. Sopiikohan nämä leimailuun? Kaupanpäälle sain erillaisia näytteitä hiuksille.


Ebaysta tilasin itelleni 2 arkkia erillaisia siirtokuvia, mä oon ollu tosi tyytyväinen näihin eli ei oo mitään surkeeta ebay tavaraa :D Sitten tuli tuollainen sitruuna kynsinauhaöljy. Tätä on helppo aina iltasin sängyssä vielä laittaa kynsinauhoille.


Lushilta tilasin tälläisen paketin. Paketti piti sisällään Cupcake tuorekasvonaamio, Sweetie pie suihkuhyytelö, Ultra Blast hammastahnatabletit, Popcorn huulikuorinta, Honey i washed the kids saippua ja kaupanpäälle terva shampoo.

Ihanaa päästä testailemaan kaikkia uusia tuotteita. Varsinki lushin, mä tykkään näistä kyllä alyttömän paljon.


Ja viimeisenä kolme uutta chinan lakkaa, jotka tuli mulle kimppatilauksen mukana Head2toebeautylta.

China Glaze : Highlight of my summer. Mintunvihreä creme ( Neon )
China Glaze : That`s shore bright. Violetti creme ( Neon )
China Glaze : Sun of a peach. Persikka creme ( Neon )

Näistä lakoista on paljon puhuttu, että pitäis kerrostaa paljon ja kuivuvuus olisi huono. Pakko mun oli silti ottaa ees muutama testiin, kun nää on niin ihanan värisiä :)

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Vielä jäi muutamatta lakka esittelemättä, mutta jätetään ne toiseen kertaan. :)

Mitäs tykkäsitte ostoksista? Tuliko shoppailu fiilis ? 

Ps. Linkit on laitettu tuohon vaan, helpottaakseni teitä. En siis hyödy niistä mitenkään. Eli voitte käydä rauhassa kattelemassa, klikkailemassa ja shoppailemassa. 

 Fani

12 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia ja lakritsa suihkugeeli kuulosti hyvälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) se oli kyllä noista parhaimman tuoksuinen.

   Poista
 2. Ihania ostoksia :)
  Kiva nähdä muitakin ostoksia kuin kynsi:)

  VastaaPoista
 3. Shoppailufiilis on aina, tekisi mieli tehdä jo uusi tilaus hedarille mutta vasta lähti tilaus kosmetik4lessille.... :D Ja sitä ennen pitäisi kokeilla Rose rose shop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tiedän tuon tunteen, mulle on taas tulossa muutama paketti :D ♥

   Poista
 4. Ah.. Lushinihanat tuotteet. Ostin itse ulkomailta isomman Sweetie Pien, kun se on mun ehdoton lemppari niistä jellyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi jellyt on ihan parhaita! :) mäkin kyllä jossain vaiheessa ostan sen ison ! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥