9. heinäkuuta 2013

I`m back

Tänään aamulla kun heräsin fiilis oli mitä parhain, koska tiesin että netti aukee minä hetkenä hyvänsä ja kello 10.20 NETTI auki jeejee ! Vihdoinki pääsen taas blogin pariin. Olihan mulla siis mokkula, mutta sillä ei tee yhtään mitään...

Kynsiä mulla on esittelemättä vaikka kuinka monet, joten laitetaan tähän ne ihan ensimmäisenä tehdyt, jotka on jääny tuonne arkistoon.

Sain käsiini ensimmäiset Kikon sugar mat lakat 639 ja 640. Mun oli pakko saada molemmat kynsille samaan aikaan, niimpä 640 muihin ja 639 nimettömiin.


Tämä kuva otettu auringossa. Lakka 640 on oranssinpunainen, jossa on kultaista ja punaista shimmeriä. Tässä kuvassa kimallus ei oikeen pääse oikeuksiinsa. Lakka 639 on taas persikkainenoranssi, jossa on paljon kultaista shimmeriä :) Upeita molemmat yksilöt.


Tässä kuva varjossa, jossa shimmerikin jo hieman näkyy. Peittyvyys näissä oli todella hyvä, kynsillä lakkaa kaksi kerrosta, vaikka melkeenpä yksi olisi jo riittänyt. Kuivui myös ennätys nopeasti, mun mielestä opin lakoissa kestää paljon kauemmin se kuivuminen :o

Oon koittanu metsästää näitä vaikka ja mistä, kissojen ja koirien kanssa EIKÄ ole napannut, joten jos siellä ruuduntoisella puolella nyt mietit, että mulla olisi ylimääräsenä NIIN MINÄ voin heti ostaa :)

Tai jos joku ihana lukija olisi lähdössä ulkomaille, niin siitäkin voi ilmoittaa ;) <3

Käytetyt
* Kiko sugar mat : 639 & 640.

Mitäs mieltä te ootte siitä että jos jatkossa laitan pelkästään värilakkojen kuvan, eli jätän aluslakat yms pois, koska ne ei tuu vaihtumaan nyt ainakaan hetkeen?

JA loppuun vielä pienen pinkin arvonnan voittaja ! Osallistujia tuli yhteensä 43, joista yhden jouduin hylkäämään. Ja arpoja oli yhteensä 67 !


Voittaja on arvalla numero 61 ??Vveerrraaa ! Onneksi olkoon sinulle arvonnan voitosta! Mä otan suhun facebookin kautta yhteyttä, joten tarkkaile viestejä siellä :) Odotan vastausta 3 päivää, ja jos ei kuulu mitään voittajasta arvon uuden :)

<3 : Fani


12 kommenttia:

 1. Oi, nättiä hiekkalakkaa! Itse kanssa just eilen kuvasin yhtä GR Holiday-lakkaa, joka ilmeisemmin on samanlainen kuin toi sun korallin värinen. Oliko sulla suunnattomia vaikeuksia saada se kuvattua oikein? Itse meinaan sain kameraan aina ihan liian punaisen tai tumman kuvan. Shimmeriä en meinannut saada esiin ollenkaan. Sitten ihmeen kaupalla pari kuvaa sain lähes samanlaisia kuin oikeasti on. Huh.

  Ai niin, ja onnea voittajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekkaa :3 toi oli ihan tajuttoman vaikee kucata, en saanu millään sitä oikeeta väriä otettua, ja nytki ku katon näitä kyvia niin se näyttää vähän liian tummalta vieläkin? :o

   Poista
  2. Jos toi vaan on yhtään samanlainen kuin mun Holiday, niin luultavasti sunkin kuvat on punaisempia ja tummempia kuin todellisuudessa. En tiedä, mikä tossa värissä on se, että tekee niin vaikeaksi kuvata, oikeasti otin yli sata kuvaa ja vaan muutama oli lopulta pikkuisen sinne päin :D

   Poista
  3. Sama juttu, otin puhelimella ja kameralla ja musta tuntu et mikään ei onnistunu :D välillä meinaan saan mun puhelimella parempia kuvia :)

   Poista
 2. Mulle on tulossa roomasta kaikki (?) 16 kikon tekstuuria :D

  VastaaPoista
 3. lupailit joskus, kun kerroit että muutatte, kertoa meille lukijoille miksi muutatte :) onko sellainen postaus tullut ja jäänyt minulta huomaamatta vai tuloillaan? :) onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kirjoittaa sen asuntopostaus osaan, eli tulossa varmaan jo tällä viikolla :) kiitos paljon♥

   Poista
 4. Oi!! Vähän mahtavaa ::) tarkkailen fb:tä :)

  VastaaPoista
 5. Nämä on kyllä niin ihania. <3 Oma Kiko varpailla jo pari viikkoa ja ei kyllä paljoa kulumaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita♥ nää pysyy tosi hyvin kynsillä.

   Poista

Kiitos kommentista ♥