24. elokuuta 2013

Day 12 : Stripes

Jälleen kerran saadaan jatkoa 31 päivän kynsihaasteeseen. Mä oon NIIN tyytyväinen itteeni, että oon päässy tässä jo näin pitkälle, enkä oo kyllästyny ja jättänyt kesken tätä :) Hyvä fani !

Tänään vuorossa siis raita kynnet.


Raidoista mun mieleen tuli heti kultainen & hopea. Lakaksi valikoitui siis uusi viime viikolla postissa kolahtanut Isadoran : gold sparkles. Lakka on hieman metallinen kultainen, jossa on paljon shimmeriä. Kynsillä lakkaa 3 kerrosta, sillä sai täysin peittävän lopputuloksen, kaksikin oisi voinut riittää. Lakka levittyi todella hyvin ison sudin vuoksi.. :)

Mä en tajuu mikä muhun on tullut ku nykyään kaikki kultaiset ja hopeet on niin mun mieleen, vaikka ennen ne ei iskenyt sitten yhtään. :o


Mun piti aluksi tehdä nuo raidat hopeisella koristeteipillä, mutta ensimmäisen kynnen jälkeen ( johon aikaa kului melkein puoli tuntia ) päätin lopettaa taistelun siihen ja tehdä hopeiset raidat ihan nail art lakalla :D Jos kello ei olisi ollut yhtätoista illalla oisin voinu ehkä vielä jatkaa yrittämistä...

Missäköhän jonossa mä oon ollu kun jaettiin sitä kärsivällisyyttä?


Sainpahan ainakin kokeiltua mun uutta essencen : silver surfer nail art lakkaa ja pakko vaan sanoa että onneksi hankin noi kaikki :) Nää on paljon parempia kuin art clubit... Ne on onneksi jo lähtenyt kiertoon ( ei sopinu nekään mun hermoille ) toiset oli liian luirua ja toiset taas ihan liian paksua... No nyt ainakin muutaman kokeilun jälkeen voin olla tyytyväinen näihin essencen nail art lakkoihin.Tässä kuvassa vielä mun uudet essencen nail artit.

Essence : Mysterious black
Essence : Silver surfer
Essence : More than silver
Essence : Marry berry

Yksi puuttuu vielä... Unohdin sen ottaa viime tilaukseen ja nyt sitä ei oo enään saataville. Hitsi..

Käytetyt
Essence : kynnenkovettaja
Essie : fill the gap. Aluslakka
Isadora : gold sparkles
Essence : silver surfer
Essence : pikakuivattajaMiltäs näyttää raitakynnet teijän mielestä? Entä iskeekö hopea ja kultainen? 

Fani 


10 kommenttia:

 1. Nätit! Ihania nuo nail art -lakat! Mulla alkaa olemaan sellainen tilanne, että pitäis uusia omia kun erityisesti valkoinen ja musta on lopussa ja jankkisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu mulla oli myös sama ongelma. Harmi että essencellä ei oo ihan mustaa ja valkoista. Ne pitää vielä hankkia jostain :)

   Poista
 2. Oikein hauskat kynnet. :) Pitäisiköhän noita naila art lakkoja sitte tilata kanssa kokeiluun... :D

  VastaaPoista
 3. Tämähän on valkoinen: http://www.kosmetik4less.de/de/essence-online/nails-naegel/nail-paint-nagellack/essence-nagellack-tip-painter-02.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä onki. Miten mulla on menny toi ohi :) kiitos!!

   Poista

Kiitos kommentista ♥