28. elokuuta 2013

Kynsilakkani Osa 2 : CHINA GLAZE

Noni nyt saadaan jatkoa kynsilakka esittelyyn ja vuorossa on china glaze :) 

Oon omistanu ennen paljon enemmän china glazen lakkoja, mutta oon karsinu nämä niin, että jäljellä on ainoastaan 14kpl. Tykkään kyllä china glazen lakoista eli ovat hyvä laatusia eikä ulkomailta tilattaessa edes kauheen kalliita. Jotenki niitten ostelu on nyt vaan jääny vähemmälle ku oon ostellu opin ja essencen lakkoja. Ajattelin kyllä nyt tilata muutaman chinan siitä uudesta syyskokoelmasta :) 
China Glaze : Highlight Of My Summer. 
China Glaze : I´m With The Lifeguard. 
China Glaze : Sour Apple.
China Glaze : Sun-Kissed. 

Ne näyttää vaan niin hyvälle jo tuossa kuvassa, joten voitte vaan kuvitella ne kynnellä :) Ihania siis kaikki ! China Glaze : That`s Shore Bright.
China Glaze : Sun Of A Peach.
China Glaze : Pink Voltage.
China Glaze : Exquisite.

Kaksi ensimmäistä ovat uusimpia tulokkaita (tai no heinäkuussa) ne tuli jo.. Eikä ne oo vielä edes päätynyt kynnelle.. Kesäkin on jo kohta ohi.. Pink voltage on ollu jo 3 kertaa kynsillä. Pitää ehkä ostaa jossain välissä jo toinen :D China Glaze : Whirled Away. 
China Glaze : Flock Together. 
China Glaze : It´s A Trap-Eze!
China Glaze : Techno. 

Näistä Whirled ja It`s on kyllä niin vieny mun sydämmen. Kummatki ollu kynnellä jo toistamiseen. Techno on kiva hologlitter ja bakteerilakka uusin villitys, joka ei oo vielä täysin vieny mua mukanaan, mutta ei se ihan kaameakaan ole.. Mieli voi näköjään muuttua. China Glaze : Jolly Holly. 
China Glaze : Cosmic Dust. 

En voi omistaa vaan yhtä hopea korkkista. Niitä on pakko olla ainaki kaksi tai enemmän.. En oo vielä löytäny yheltäkään merkiltä upean tummanvihreää lakkaa, mutta tämä rupeaa olemaan jo aika lähellä haluamaani. 

Siinä on kaikki tällä hetkellä omistamani chinan lakat :) 

Mikäs on eniten teidän mieleen ? Omistatteko samoja? 

Fani


14 kommenttia:

 1. Multa löytyy Sun-kissed ja I'm with the Lifeguard ja ne on kyllä ihania. Minusta China Glazelta löytyy parhaimmat neonit näin muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Ajattelin hankkia vielä jossain välissä muutaman lisää siitä neonkokoelmasta! :D

   Poista
 2. Mulla ei ole mitään noista, mutta Techno kyllä houkuttaisi.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja pink voltage on ainaki sama =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink voltage on kyllä ihanin noista ♡

   Poista
 4. 2 samaa löytyy: That's Shore Bright ja Exquisite. :)

  Mutta kerro nyt ihmeessä parhaat vinkkisi miten ootkin saanut näin maltillisen China Glaze kokoelman aikaiseksi?! Selasin taaksepäin sun ChG-tägättyjä postauksia, niin siellähän näkyi tosiaan vaikka mitä lakkoja joita et nyt sitten enää omista ilmeisesti. Miten oot raaskinu luopua niistä? :) Mulla itselläni on just China Glaze jostain syystä se ylitsepursuavin merkki, joka meinaa täyttää kohta yhden Helmer-laatikon kokonaan... O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensimmäinen syy taitaa olla se että chinan sivellin on aika pieni :D sitten rupesin ostamaan opin lakkoja ja ne on vaan vieny mun sydämmen, chinat jäi vähän taka-alalle ja oon karsinu kokoelmani tähän lukuun :D

   Poista
 5. Miulla on niin OPI:n kuin Chinankin lakkoja yksi laatikko täynnä Helmerissä. Chinaa tosin on hiukan toisessakin ja vielä kokonaan siinä telineessä :'D
  Nostan hattua siun karsimiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D mä voisin niiiiin tulla käymään sun laatikolla :D

   Poista
 6. Multa loytyy Sun-Kissed ja I'm With The Lifeguard, Techno on ostoslistalla ja Sour Applea oon ettiny ihan apinan raivolla, mut ei oo viela loytyny mistaan.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kattonu ebaysta? Mä löysin omani kynsikirpparilta :p

   Poista

Kiitos kommentista ♥