22. helmikuuta 2014

Käsirasvani / testaus / haaste

Keräsin tänään kaikki käsirasvani esiin ja päätin aloittaa vähän niin kuin käsirasvojen testaus haasteen. Eli haastan itseni ja kaikki muutkin jotka haluaa, niin testaamaan kaikki omistamansa käsirasvat ja kirjoittamaan niistä omat mielipiteet. Testaan itse joka päivä 2 käsirasvaa ja aina kun olen testannut 5 tulee niistä postaus, jossa kerron niistä.

Olen hamstrannut itselleni kauhean kasan rasvoja, enkä ole edes testannut niistä kuin muutamaa. Nyt tulee testattua kaikki, ja josko löytyisi vihdoinkin itselle se täydellisesti miellyttävä. :)


Kävin mielestäni kaikki kaappini läpi, jossa mulla oli käsirasvoja. Tällä hetkellä saldo on 17kpl. Tosin niitä voi vielä olla jossain ja näytteitä löytyy myös kauhea kasa, mutta lähdetään nyt näillä liikkeelle.

Testauksen aloitan tänään ja ensimmäinen postaus tulee ulos alkuviikosta. :) Olen myös pienimuotoinen hamstraaja, joten KAIKKI käsirasvat jotka ei miellytä mua, lähtee eteenpäin. :)

Mitä mieltä ootte tälläisesta testauksesta? 


18 kommenttia:

 1. Kiva idea :) Hmm, mullakin niitä on kyllä liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihmeessä niitä on kertynyt noin paljon? :o

   Poista
 2. toi kiinnostaa , jos vaikka löytyisi testausten myötä joku ylitse muiden .. ja mäkun luulin , että mulla on paljon käsirasvoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon, että löytyisi se itselle täydellisesti sopiva käsirasva :)

   Poista
 3. Hurjasti käsirasvoja! Mä luulin että mulla on paljon, mutta ei ehkä olekaan;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tajunnut, että niitä on noin paljon, ennen kuin keräsin kaikki yhteen kasaan.. :D

   Poista
 4. Ja minä kun luulin olevan rasvahamsteri, mut minulta löytyy vain 9 eri rasvaa :) Minulla on käytössä kaikki samaan aikaan, otan sitten aina siitä pullosta mikä sopii parhaiten siihen tilanteeseen. Rasvaisinta jos on tosi kuivat kädet, nopeasti imeytyvää kiireeseen, hyvältä tuoksuvaa hemmotteluun jne.

  Mielelläni otan vinkkejä kokeilemisen arvoisista rasvoista, joten kiva postausidea tämä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva jos noistakin löytyisi se 5-10kpl mitkä olisi omaan mieleen :) Nyt oon käyttänyt noista varmaan 2 tai 3? :D Muut on vaan jäänyt lojumaan..

   Kiva, että tykkäät :)

   Poista
 5. Vitsi, hyvä idea ! Pitäis kai itsekin osallistua haasteeseen, kun tulee käytettyä aina vähän mitä sattuu :P

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kivalle tää sun idea! :) Mulla on onneks vaan kymmenkunta käsirasvaa, joten eihän mulla ookaan ees montaa. Tosin nyt on menossa varastot tyhjiksi -haaste, joten uusiakaan ei passaa ostaa ennen kun kaikki jo nyt omistamat alkaa olla käytetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Mulla on vähän sellainen ongelma, että ostan aina vaan lisää ja lisää, vaikka en oikeesti edes tarvis :D Täytyy itsekin nyt vähän tyhjentää varastoja :D

   Poista
 7. Loistoidea! Sulla onkin niin paljon rasvoja, että tulee vankka pohja vertailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jo melkein ekan osan rasvat testattu! :D Miksi ihmeessä noita on tullu ostettua noin paljon? :o

   Poista

Kiitos kommentista ♥