2. helmikuuta 2014

Shimmer Polish : Fani

Helmikuun kirjoittelut voikin aloittaa heti kynsillä, johon on käytetty nimikkolakkaani. Täällä postauksessa esittelinkin jo lakat mitkä sain Cindyltä testiin. Esittelen kaikki lakat pikkuhiljaa yksitellen kunhan kerkiän kaikilla lakkaamaan.


Halusin nimikkolakkaani kahta eriväristä glitteriä, vaaleanpunaista ja turkoosia. :) Seassa on pieniä pyöreitä glittereitä ja vähän isompia neliön muotoisia.


Mietin kauan mihin väriin yhdistäisin tämän, lopulta päädyin valitsemaan lakkalaatikosta Kikon kirkkaan turkoosin ja pinkin.


Tällaiset kynnet sain sitten tällä kertaa aikaan. Glitteriä, siirtokuvia ja vähän lisää glitteriä. Kikon 389 eli nimeltään tämä taitaa olla Mint Milk. Tätä lakkaa oonki hehkuttanut jo kerran aikaisemmin, tässä on juuri se täydellinen turkoosi.. Ainoa vaan, että mun tuossa siveltimessä on joku valmistusvirhe.. Karvat harottaa miten sattuu ja kun lakkaa laittaa kynsille, niin jää ihanat siveltimen vedot. Täytyykin siis hankkia tätä toinen kappale, jos siinä sattuisi olemaan parempi sivellin. Lakkaa kynsillä kaksi kerrosta.


Nimettömään ja peukaloon lakkasin Kikon : 311 Electric Pink:in ja päälle Shimmerin Fania kaksi kerrosta. Yksikin kerros näyttää hyvältä, mutta halusin oikein kunnon glitter kuorrutuksen. Päälle valkoisia kukka siirtokuvia, joissa on pinkki keskusta. Näitä sai muuten liottaa ihan tajuttoman kauan vesikipossa. Kello lähenteli yhtätoista illalla ja päädyin siirtokuviin, että saisin pika pikaa kynnet valmiiksi.. No just niin, meni yli puoli tuntia, että sain kaikkiin kynsiin laitettua ne.Lopuksi vielä töpöttelin Fania luomivärisiveltimillä kaikkiin kynsiin. Vähän tuntuu oudolta puhua lakasta, jolla on mun nimi.. :D Naureskelen täällä yksinäni jälleen kerran.

Mun mielestä näistä tuli oikein kivat ja oonki viihtynyt näillä jo 4 päivää. Nyt rupeaa pikkuisen jo tekemään mieli lakata jollain uudella ihanuudella.

Kiko : 389, Kiko : 311, Shimmer Polish : Fani, Siirtokuvat

Se olisi taas viikonloppu ohi ja huomenna taas maanantai. Toivottavasti ensi viikosta tulisi edes vähän parempi, kuin mitä tämä viikko oli. Kärsin 6 päivää ihan jumalattoman pahasta päänsärystä ja edelleen särkee. Ei taas jaksa!

* Shimmer Polish lakkoja voit ostaa itselle Täältä. Voit myös hankkia itsellesi nimikkolakan, jos haluat! :) En hyödy mitään teidän klikkailuista / ostoista. Linkit on vain teitä varten. 
22 kommenttia:

 1. aivan ihanat kynnet! Ja todella kaunis toi Fani lakka. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :) Fani on kyllä upeus <3

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin herkkulakka ! Olis kyllä ihanaa kun olisi oma nimikoitu lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! :) Säkin voit jossain vaiheessa hankkia itselle nimikkolakan, jos haluat :)

   Poista
 3. Upeet! <3 Ja toi sun nimikkolakka, ihana! <33

  VastaaPoista
 4. ihana tuo nimikkolakkasi ja niin kauniit lakkaukset <3!

  VastaaPoista
 5. Tälläinen nimikkolakka on kyllä aika makea!

  Kauniit kynnet myös oot saanut aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta oli vielä se kun sai itse päättää millainen se on. :)

   Kiitoksia <3

   Poista
 6. vautsi miten ihanat :3 mäki haluun oman nimikkolakan! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Viestiä vaan Cindylle, niin saat oman nimikkolakan :D <3

   Poista
 7. Oih mitkä kynnet ja mikä lakka! Ihana! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Fani on kyllä aika ihana ^^) XD

   Poista
 8. Ihanat kynnet ja kaunis tuo nimikkolakkasi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥