24. helmikuuta 2014

Lamb, Favorite & 4 In

Mä tuun jälleen hieman jäljessä. Opin Gwen Stefani - kokoelman lakat hankin jo aikoja sitten, mutta ne on vaan jäänyt laatikkoon ja melkein oon unohtanut ne sinne. Melkein kaikissa blogeissa on ollut näistä juttua, mutta mä oon jälleen se hämeen hitain. Parempi kumminkin ottaa ne testiin nyt eikä ens vuonna. :3


Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta Love.Angel.Music.Baby lakkaa (LAMB). Lakka on aivan ihana kultainen, joka jää satiinipintaiseksi, jos päälle ei laita päällyslakkaa. LAMB on siis yhtä ihana kuin serkkunsa This gown needs a crown (TGNAC), joka on hopea satiinipintainen kaunokainen. Nämä kaksi voisi yhdistää johonkin lakkaukseen. :)

Keskirsormeen valitsin Opin My Favorite Ornamentin, jota on myös hehkutettu jo useammassa blogissa. Nyt hehkutan sitä myös täällä... Ihana, ihana, ihana!! Lakka on shampanjan värinen glitterlakka, mutta menee pintansa karheuden puolesta melkein hiekkalakaksi.

Nimettömään valitsin toisen Gwen ihanuuden 4 In The Morning. Tämä lakka on taas musta satiinipintainen, jonka seassa on paljon todella pientä hopeaa shimmeriä. :)


Koristeluiden kanssa mulla ei ollut mitään ideaa, niimpä päätin jälleen selata hieman Pinterestiä, ja sieltähän sitten sain idean laittaa niittejä pitkästä aikaa. "idea". Nimettömään laitoin kultaisen siirtokuvan, mutta jos se ei olisi tarttunut heti kiinni, niin olisin sen vielä ottanut pois.. :/

Keskisormi kimalteli niin ihanasti, että en halunnut millään peittää tuon lakan kauneutta, joten jätin sen ilman koristeluita.


Tällä kertaa kaikki lakat oli mieleen, mutta koristeet ei.. Niitit lähti melkein heti pois ja tuo siirtokuva ei vaan sopinut tähän lakkaukseen. :)

Opi : Love.Angel.Music.Baby, 4 In The Morning & My Favorite Ornament. Niitit ja Siirtokuvat
Tää päivä on ollut aamusta asti suoraan sanottuna KAUHEA. Ei olisi pitänyt nousta tänään ollenkaan sängystä ylös.. Nyt puskee kuume päälle ( 37.8 ) vasta, mutta olo on kauhea.. Juttu ei luista ja pää ei toimi enään.


27 kommenttia:

 1. Et oo hitain, mulla ei ees oo noita Gwen-lakkoja viela, paitsi se punanen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? :D Kata? Sulla taitaa olla nyt kuumetta, varmana on lähemmäs 40? :o

   Poista
 2. Ihania noi molemmat kultaset lakat ja tykään noist niiteistäki. Otitsä ne sit ite pois, vai eiks ne meinaa vaan pysyy kynsillä? Ja sit (sori tyhmä kysymys) millä sä laitat ne kiinni? kynsiliimalla?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat lakat on kyllä upeita <3 Mä laitan yleensä noi koristeet vaan kiinni kirkkaalla lakalla. Jos haluan, että joku koriste pysyy kynnellä varmasti, niin silloin käytän kynsiliimaa. :) Yleensä mulla on niititkin pysyny hyvin, mutta nyt luulen, että ongelmana oli se, että tuon päälle ei laitettu päällyslakkaa.. :/

   Poista
  2. Ps. Kynsimaailmassa ei ikinä ole tyhmiä kysymyksiä. :)

   Poista
 3. Ihanat lakat ja kauniit kynnet oot niillä toteuttanut:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja voi ei koita parantua

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kultainen siirtokuva sopii erinomaisesti näihin kynsiin, sama värimaailma sekä tunnelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiva kuulla :) Ehkä sitä vaan itse on välillä liian kriittinen. :D

   Poista
 6. Nämähän on todella upeat kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Parane pian muru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koitetaan, aamulla kun heräsin niin oli kauhea kurkkukipu :( <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥