19. helmikuuta 2014

Vesimarmorointihaaste : Helmikuu

Jälleen kuukausi lähenee loppuaan ja oli aika kaivaa vesimarmorointi välineet esiin, ja yrittää onnistua. Tammikuun marmorointikynnet näet Täältä. Yritin tällä kertaa kiinnittää huomiota niihin asioihin mitkä viimeksi jätin huomioimatta. Ei onnistunut taaskaan niin kuin olisin halunnut, teki mieli viskata vesikippo seinään ja heittää jokaikinen lakka roskiin, mutta loppuun mentiin tälläkin kertaa.


Tällä kertaa suurin ongelma oli se hiton vesi.. Laitoin kylmää, kuumaa, kädenlämpöistä, ihan mitä vaan, niin lakka ei millään lähtenyt leviämään.. 10 kertaa rampattua vessassa vaihtamassa vettä löysin suht hyvän lämpötilan ja lakka rupesi leviämään. Muutamalta oon kuullut, että tällä ei olisi merkitystä, mutta tiedä sitten.

Lakoiksi valitsin tällä kertaa Flormarin Wet Look lakoista pinkin 06 ja harmaan 03. Anni kehui näitä lakkoja blogissaan, että sopisi hyvin marmorointiin ja kyllä ne varmasti sopiikin jos homma on hanskassa.

Lakkasin kynsille ensin kerroksen tuota pinkkiä, teippasin reunat ja rupesin marmoroimaan. Etusormi ja keskisormi onnistui ihan hyvin, nimettömän kanssa kävi onnettomuus, kun nostin sen samantien sieltä astiasta.. Pikkurilli onnistui IHAN ok hyvin myös, mutta kerkesin sen melkein heti jo tökkästä johki.. En todellakaan enää halunnut ruveta poistamaan lakkoja ja aloittamaan alusta.


Vaikka en onnistunut taaskaan kunnolla, niin ei siltikään jäänyt sellaista fiilistä, että en marmoroisi enään koskaan. Ensi kertaan taas. Tosin en usko, että tulen ikinä onnistumaan näin hyvin kuin esim. Anni ja Sissi. Voiko joku oikeasti saada noin upeat kynnet aikaan vesimarmoroinnilla? Nyt tekisi mieli sukeltaa omieni kanssa, jonnekin kauas piiloon. :D

Näyttää muuten siltä, että noissa kynsissä olisi käytetty ainakin kolmea eri väriä? :o

Käytetyt

Mä viihdyin näillä kynsillä yhden illan ja aamulla lähti poistoon.. Seuraavana kynsillä nähdään, jotain ei niin Fani väriä.. :D


22 kommenttia:

 1. Mä teen niin, että otan veden jo hyvissä ajoin seisomaan huoneenlämpöön johonkin astiaan eli se on sekä seissyttä että sopivan lämpöistä. Ainakin lämpötilalla on merkitystä, liian kylmä tai lämmin ei toimi kunnolla. Mutta sitten jää vielä se kuun asento johon ei voi vaikuttaa:D Älä sure, ei ne mullakaan aina onnistu koska lakat ei vaan suostu toimimaan ja saa kokeilla sen 150 eri lakkaa läpi ennen kuin saa mitään aikaan:) En mä näe näissä mitään vikaa, pari kuplaa ehkä mutta Flormareilla kyllä saattaa jäädäkin. Tsemppiä haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä tietää. Täytyy ensi kerralla koittaa noin, josko sitten onnistuisi. :) Mä kanssa testasin eilen lähemmäs 10 lakkaa ja millään ei toiminu.. Sitten tajusin, että nyt on vedessä siis se vika.. :D Kiitos paljon Sissi :)

   Poista
 2. Näähän on just hienot! :) <3 Hitto, pitäsköhän munkin kohta taas kokeilla tuota vesimarmorointia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Noh... <3 Kiitos.. :D Täytyy kyllä kokeilla!! :D

   Poista
 3. Jaa näistäkö sä sanoit että meni ihan pieleen? VOI FANI! :D Nähän on ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos paljon <3 :3 Ei sais olla niin kriittinen, mutta kun haluisin aina onnistua heti :D

   Poista
 4. Äläs ny, kyllä sä vielä kehityt kun harjottelet! Mun vuodentakaiset marmoroinnit oli ihan järkyttävää katottavaa, joten uskon myös sun saavan superhienojaupeita marmorointeja vielä aikaan! (En hyväksi vastaväitteitä.)

  Mutta onhan nääkin hienot, ja katoin kanssa, että olis käytetty kolmea eri lakkaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitten joulukuussa saan sen onnistumaan? Ja jos en silloinkaan onnistu, niin sitten suutun.. :D Pöhhh, mun mielestä ne sun vuodentakaiset on jo ollut onnistuineita!! Sulla on vaan taitoa! :3

   Kiitos :) Miksiköhän se muuten näyttää siltä? :D

   Poista
  2. Noo ihan ekoja en oo ees postannut blogiin, joten niitä ei oo kukaan nähny:D Mut joo ne olikin kamalaa katottavaa. Ja kiitos :)

   Varmaan johtuu siitä, kuinka paljon lakkaa on laittanu veteen; suuresta määrästä tulee tummempi raita kuin vähästä määrästä. Ainakin mulla on käyny silleeen joskus:D

   Poista
  3. Sun täytyy laittaa vertailukuva blogiin missä on sun ekat ja tämän hetkiset? :D

   Aa okei, mietin myös sitä onko toi väri voinut sekottua jotenki? :D Outoa!

   Poista
  4. Joo niin mä meinasinki maaliskuun haastepostauksen yhteydessä sitte :D

   Kyl mullakin on joskus värit vähän sekoittuneet, jolloin toisesta tulee hirmu vaalea. Ihan mahdollista siis.

   Poista
  5. Innolla odotan postausta! :D

   Vesimarmorointi on kyllä ihmeellistä puhuu.. :D

   Poista
 5. Näähän on hienot! :) Itse en ole vielä edes uskaltanut kokeilla...

  VastaaPoista
 6. Minä käytän nykyään vedenkeittimessä seissyttä vettä marmoroinnissa, toimii aina. :) Aikaisemmin en saanut toimimaan mitenkään.

  VastaaPoista
 7. Vesimarmorointi on niin sotkusta hommaa :( .. kuvionnit on kyllä hauskoja, niin kuin näissä sullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kyllä oo ees tullu kauheasti sotkua? :o Ihan ensimmäisellä kerralla tuli kyllä JA paljon sotkua.. :D Kiitos <3

   Poista
 8. Näähän on tosi ihanat! ♡ Minusta marmoroinnissa juuri se on parasta, että jokaisesta kynnestä tulee omannäköisensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon <3 Se on kyllä totta! Mä en ikinä sais kahesta kynnestä samannäköistä :D

   Poista
 9. Miusta nämä on hienot kynnet :) Ja ihanasti sopii nämä värit yhteen ^_^
  Mie käytän vesimarmoroinnissa yön yli seissyttä huoneenlämpöistä vettä ja toimii ainakin miulla. Ja sit lakoista ainakin Gina Tricotin lakat ovat miulla toimineet vallan mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon. :)
   Täytyy muistaa seuraavalla kerralla laittaa vesi jo päivää ennen seisomaan. :) Nyt on tullu paljon vinkkejä tuon veden suhteen. Saa nähdä toimiiko niistä mikään mulla :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥