28. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 16 : Geometric

Nyt mä ehkä opin, että parempi olla puhumatta blogissa etukäteen mitään! Kerroin teille täällä, että oon saanut tehtyä kaikki haastekynnet valmiiksi, no niin olinkin, mutta säädin kameran muistikortin kanssa ja poistin kummaltakin kortilta kuvat! Olin niin vihainen, että olisin voinut heittää koko kameran ja muistikortin parvekkeelta. Ei siinä muu auttanut kuin tehdä kynnet uudestaan ja eniten siinä taas ärsyttää tuo lohjennut kynsi. Vali, vali, vali tekisi mieli vaan valittaa.
Tässä tuleekin toiseksi viimeiset haastekynnet ja teemana ”Geometric”. Geometric -kuvio on kyllä ihan erilainen, kuin mitä tein kynsille. :D Mua ihan nauratutti kun tein nämä, eihän ne nyt näytä ihan siltä kuin pitäisi. On niissä kumminkin vähän kolmiota ja viivaa ja tähteä! Eli annetaan mennä.
Lakkana yli kaunis Orly Ablaze, joka on väriltään kirkas oranssi ja seassa on paljon kultaista shimmeriä. Lakka on ohutta ja vaatii kolme kerrosta hyvään peittävyyteen, neljäs olisi voinut ehkä olla vielä tarpeen. Muistan ensi kerralla lakata alle valkoisen, jolloin kerroksia riittää varmasti kaksi.
Päälle leimasin mustalla Über Chic – 01 laatasta ”geometrisen” kuvion, jonka laitoin joka toiseen kynteen toisinpäin. Leimauksessa mun pitäisi enemmän harjoitella kohdistamista. Nyt huomaa taas, että leimat on ihan vinksallaan, mutta toisaalta se sopii teemaan, joten laitetaan sen piikkiin.
Vaikka Über Chic laattojen toimitus oli kamala ja viallisia laattoja saapui enemmän kuin ehjiä, niin ne on aivan mahtavan hyviä! Kuviot nousee hyvin ja löytyy vaikka minkälaista kuviota. Arvatkaa himottaisiko mua ne uudet laatat?
Ärsyttää niin katsoa kun omat kynnet on noin lyhyet, eikä ne ole edes samanpituiset. En halunnut kaikkia lyhentää ihan nahkaan asti. No parin viikon kuluttua voin ehkä jo olla hyvillä mielin! Nyt täytyy lähteä tekemään vielä muutamat haastekynnet ja toivoa, että en enää säädä kameran muistikortien kanssa.
Ps. Voitte jo käydä lisäämässä blogin Bloggerin lukulistalle, jos se ei ole vielä siellä. :) Maanantaina ollaan jo takaisin!

Ohjeet : Avaa Bloggerin lukuluettelo ja napsauta kohtaa ”lisää”. Liitä kohtaan blogin uusi osoite :http://fanny1991blog.blogspot.fi ja napsauta ”Lue” nappulaa. :) Bloglovinin kautta seuraajien ei tarvi tehdä mitään, mutta kun itse päivitän osoitteen sinne, niin teillä voi mennä hetki että se päivittyy.

Lyhyet vai pitkät kynnet?

Allekirjoitus-Purkkimafia

7 kommenttia:

 1. Pauliina / Operaatio kauniit kynnet
  torstai 28. toukokuu 2015 at 18:43 (19 tuntia ago)
  Arvaa vaa huvikses himottaako mua se ÜC:n kolmossetti?!

  Vastaa

  Fani
  perjantai 29. toukokuu 2015 at 08:10 (6 tuntia ago)
  Himottais. :D Me niin tarvitaan ne <3

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 21:30 (17 tuntia ago)
  Ihanat kynnet! <3

  Vastaa

  Fani
  perjantai 29. toukokuu 2015 at 08:10 (6 tuntia ago)
  Kiitos. <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja nyt mulle alkoi tuleen sun päivitykset,mutta oot näköjään siirtymässä takas bloggeriin.Tervetuloa takaisin =)
  (yx päivä tuli listaan varmaan jotain 30 sun postausta )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon siirtymässä. :) Huommenna oon virallisesti Bloggerissa!

   Poista
 3. Tosi onnistunut leimaus! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥