16. toukokuuta 2015

Aubrey Proteiinishampoo & Hoitoaine

Tänään blogissa ei nähdä kynsiä, vaan vuorossa on testiin saapuneet shampoo ja hoitoaine, joita olen nyt käyttänyt hetken, jotta pystyn kertomaan niistä teille hieman enemmän. Itsehän luokittelen blogini kynsiblogiksi, johon on pikkuhiljaa tulossa mukaan myös juttua meikeistä ja kosmetiikasta, mutta kumminkin kynnet pysyvät blogin pääosassa.


Sain valita Waku Organics luonnonkosmetiikan verkkokaupasta itselleni muutamia tuotteita testiin. Postauksia tulee olemaan 3 ja tänään tulee ensimmäinen ja loput kaksi kesän aikana. Tänään puhutaan shampoosta ja hoitoaineesta, seuraavalla kerralla kasvotuotteista ja viimeinen postaus tulee käsittelemään vartalonhoitotuotteita.


Hiustenhoitotuotteista valitsin testiin proteiinishampoon ja proteiinihoitoaineen. Mun hiukset ei ole mitenkään hyvässä kunnossa ja koitan hoitaa niitä nyt parhaani mukaan. Kaikki lähti siitä, että värjäsin viime vuoden lopulla hiukset vaaleiksi ja jatkoin vaalentamista niin paljon, että hiukset suoraan sanottuna katkesi. Sen jälkeen en enää uskaltanut laittaa hiuksiin vaaleaa väriä, joten värjäsin ne tummaksi. Tumma väri ei tarttunutkaan kunnolla hiuksiin ja hiuksia katkesi lisää, sekä sain kivan vihreän värin niihin. Olin suoraan sanottuna epätoivon partaalla. Nyt olen ollut värjäämättä hiuksiani useamman kuukauden, leikannut muutaman kerran kuolleita pois ja koittanut hoitaa niitä kuntoon. Totuushan on, että vaurioitunutta hiusta ei enää korjaa mikään, mutta sen voi saada näyttämään edes hieman paremmalle.


Shampoon kerrotaan ravitsevan, kosteuttavan ja elvyttäen rasittunutta hiusta. Proteiinit tekevät hiuksista sileät, säihkyvät ja helposti käsitelvät, Luomualoe palauttaa hiuksiin kosteuden ja hiusten muotoiltavuuden. Shampoo on gluteiiniton ja soveltuu myös vegaaneille.

Olen käyttänyt shampoota nyt 3 viikkoa ja voin hyvin mielin sanoa hiuksieni näyttävän terveemmiltä. Shampoota riittää pieni määrä, vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi. Jotkut shampoot jättää hiukset kauhean kovan tuntuiseksi, mutta tämän shampoon kanssa hiukset tuntuvat siltä, kuin niissä olisi ollut jo hoitoaine.


Ensifiilis tuoksusta oli mehujäät, joita lapsena haettiin kioskeilta. Muistaako joku vielä ne mitkä oli pitkiä suoria ja niitä myytiin eri väreissä? Kovin makean tuoksuinen shampoo. Useamman käytön jälkeen sieltä rupesi tulemaan esiin joku kukkaistuoksu.


Hoitoaine on Aubreyn suosituin jo yli 45 vuoden ajan. Proteiinit kosteuttavat ja elvyttävät hiuksia vahvistaen sekä tekevät hiuksista pehmeät, helposti käsiteltävät ja säihkyvän kiiltävät.

Hoitoaineeseen olin myös tyytyväinen, se toi hiuksille lisää pehmeyttä ja kiiltoa, sekä teki niistä helposti kammattavat. Hiukseni on kovin takkuuntuvat, joten sopivan hoitoaineen etsiminen on ollut vaikeaa, kaikki eivät todellakaan tee hiuksista niin pehmeitä/sileitä. Toiset hoitoaineet taas tekevät hiuksista liiankin sileät ja liukkaat, jolloin hiukset näyttävät jo lättäniltä.


Tuoksu oli paljon voimakkaampi kuin shampoossa. Ensin sieltä tuli esiin kookos ja huomasinkin tuotteen sisältävän sitä. Sanoisinko, että hoitoaine tuoksuu voimakkaasti kookoksen, sitruunan ja kukan sekoitukselle. Tuoksu olikin ainoa miinus, joka tuotteesta tuli esiin.

Yhteenvetona olin oikein tyytyväinen sekä shampooseen, että hoitoaineeseen. Selvän eron hiuksien laadussa on huomannut ja tuntuu kuin hiukset olisivat heränneet henkiin. Toki olen myös tässä samalla käyttänyt hiusnaamioita ja öljyjä.

Hinnaltaan shampoo 17€ ja hoitoaine 17.70€. Pullot ovat kooltaan 325ml, joten kestävät hetken aikaa.

*Tuotteet saatu testiin. Mielipiteeni ovat omiani, enkä hyödy linkkien klikkauksista / ostoista.

Onko joku koittanut erilaisia proteiinishampoita / hoitoaineita?

Allekirjoitus-Purkkimafia

1 kommentti:

 1. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  lauantai 16. toukokuu 2015 at 18:39 (1 viikko ago)
  Tätä Aubreyn sarjaa en ole kokeillut, mutta kaikissa hoitoaineissa näyttää olevan sama kauniin silkkinen koostumus :)

  Vastaa

  Fani
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at 09:11 (1 viikko ago)
  Tää oli mulle myös tuntematon merkki, joten kiva oli päästä testaamaan. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at 10:44 (1 viikko ago)
  Itselläni ei ole mitään kokemusta näistä Aubreyn tuotteista. Mutta tää combo kuulostaa hyvältä. :)

  Vastaa

  Fani
  maanantai 18. toukokuu 2015 at 08:50 (1 viikko ago)
  Kyllä olin hyvin tyytyväinen näihin. :)

  Vastaa

  eekku
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at 20:21 (1 viikko ago)
  Ei ole kokemusta noista =)

  Vastaa

  Fani
  maanantai 18. toukokuu 2015 at 08:50 (1 viikko ago)
  :)

  Vastaa

  Eha Vakkermann
  sunnuntai 17. toukokuu 2015 at 21:05 (1 viikko ago)
  Kiitos Fani, kauniit kuvat!

  Vastaa

  Fani
  maanantai 18. toukokuu 2015 at 08:50 (1 viikko ago)
  Kiitos myös teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥