20. toukokuuta 2015

Bio2You – Ravitseva tyrnivoide

Kun kerran päästään alkuun niin annetaan mennä. Puhuin teille muutama postaus taaksepäin blogin uudistuksista. Yksi uudistus on, että blogi tulee jatkossa sisältämään juttuja kosmetiikasta ja meikeistä. Olen miettinyt myös blogin nimen vaihtoa ”Fani’s nails and beauty:ksi”. Olen kovin kiinnostunut puhumaan blogissa muustakin, kuin kynsistä. Mutta kuten sanoin pääpaino blogissa tulee olemaan kynsissä, joten ei pelkoa. Uudistuksia tulossa myös niiden osalta ja niistä kerron myöhemmin lisää.


Bio2You on itselleni täysin uusi tuttavuus, enkä ollut ennen kuullut siitä. Sain testiin Ravitsevan tyrnivoiteen ja heti luettuani tuotteesta lisää kiinnostus heräsi. Eniten minua kiinnostaa Bio2You:n tuotteissa tyrni. Tuotteet ovat alkoholittomia, väriaineettomia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Ravitsevan tyrnivoiteen kerrotaan kosteuttavan, rauhoittavan ja ravitsevan ihoa, muodostaen iholle tehokkaan antioksidanttisuojan. Voide sisältää tyrniöljyä, pantenoli provitamiini B5:tä, aloe veraa ja kookosöljyä.

Voidetta levitetään iholle pieni pisara aamuin – illoin, tarvittaessa myös päivällä, mutta itse en ainakaan kokenut sitä tarpeelliseksi. Voiteen koostumus on hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä. Olen tottunut käyttämään kasvoihin voidetta paljon ( hieman liikaakin ), joten mietin voiko noin pieni pisara pitää kasvoni kosteutettuna koko päivän, mutta niin vain oli todettava, että kyllä. Voiteen pitää antaa imeytyä tovi, ennen meikin laittoa, mutta kiireisimpinä aamuina en kerennyt odottamaan kuin hampaidenpesunajan. Voide imeytyi siis hyvin nopeasti.Kuivalle iholle suositellaan laitettavaksi Bio2You Omega 3-6 -seerumia tyrnivoiteen alle. Nyt kun kesä tekee tuloaan ja ihoni kuivuu paljon, johtuen osittain allergioista, uskon että tarvitsen itse alle seerumin. Vielä viime kuussa ei ollut mitään ongelmia, mutta nyt on siinä ja siinä tarvitseeko ihoni lisäksi seerumin.

Voide tuoksuu miedosti tyrnille ja levittäessä tulee ihanan makean tuoksu, joka ei kumminkaan ole liian voimakas. Tykkään itse tyrnin tuoksusta, mutta marjana en mausta.

Hintaa voiteella 27.90€ ja kauniissa lasipullossa on voidetta 50ml.

Verkkokaupan sivuilla pääset tutustumaan myös muihin tuotteisiin ja muistinkin, että muutama muukin bloggaaja on testannut Bio2You:n tuotteita, joten käykäähän lukemassa niistä täällätäällä ja täällä. :)

Voiteeni rupeaa olemaan jo alle puolen välin, joten ajattelin pistää tilaukseen seerumin ja uuden voiteen. Voiko luonnonkosmetiikkaan rakastua? Näin on päässyt käymään.
* Rasva saatu testiin yhteistyön merkeissä. En hyödi linkkien klikkauksista mitenkään. :)

Onko Bio2You merkkinä tuttu?

Allekirjoitus-Purkkimafia


1 kommentti:

 1. Helena
  torstai 21. toukokuu 2015 at 00:46 (5 päivää ago)
  Kiinnostavia tuotteita! Olen käyttänyt pitkään Sibu Beautyn tyrninsiemenöljyä tehohoitona kasvoilleni, joten nämäkin herättivät kiinnostukseni.. :)

  Vastaa

  Fani
  torstai 21. toukokuu 2015 at 08:29 (4 päivää ago)
  Olin kyllä yllättynyt tuohon voiteeseen! :) Mun mielestä olen kuullut tuosta Sibun tuotteesta ja tutkinutkin sitä jossain vaiheessa.

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  torstai 21. toukokuu 2015 at 11:53 (4 päivää ago)
  Mua ei ainakaan haittaa lisääntyvät kosmetiikkapostaukset :). Luonnonkosmetiikkatuotteisiin jää helposti koukkuun, koska tulee parempi fiilis niiden käytöstä, kun tietää ainesosien olevan puhtaita.

  Vastaa

  Fani
  perjantai 22. toukokuu 2015 at 08:22 (3 päivää ago)
  Mahtava kuulla. :) Täysin samaa mieltä, olen todella kiinnostunut koko ajan enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikasta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥