4. toukokuuta 2015

Tykkään shoppailla

Otsikko varmaan kertookin mitä tänään on luvassa. Viime ostospostauksesta on kulunut yli kuukausi ja nyt olisi aika taas katsoa mitä kuukauden aikana on tullut osteltua. Sanoin kuukausi sitten, että mun pitäisi hieman rajoittaa ja ostella vähemmän. Eteen tuli kumminkin liikaa himotuksia ja tässä sitä taas ollaan suuren lakkasaaliin kanssa. Huomisesta lähtien esittelen ostokset saman tien blogin Facebook -sivulla, joten en ole varma tulenko enää tekemään blogiin ostospostauksia?


Gothic Veil | Slippery When Wet | Fallen Angel | Through The Glass

Dance Legendin Wow Prism -kokoelman lakkoja on tullut ostettua 4. Olen täysin myyty näille lakoille ja odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun olen vihdoinkin saanut ostettua koko kokoelman. Sinne on kumminkin vielä matkaa, vaikka tilasinkin taas ”muutaman” lisää.


Saturday Night | Smooth | Lambada | Coco Jambo | Diamandis | Dancing In The Moonlight

MiNailsille tuli Foxy Paws indielakat myyntiin ja pitkään sitkittelin etten tarvitse niitä, en tilaa. Näitä rupesi kumminkin näkymään niin monessa blogissa, että pakkohan se oli munkin hankkia muutama itselle. Saturday Night on jo päässyt kynsille ja seuraavana täytyy lakata ihanalla Lambadalla.


Peace,Love & Polish | Bell Bottom Babe | Under The Blacklight | Diggin’ The Dancing Queen | Hot-Hot-Hot Pants | Disco’s Not Dead | Feathered Hair Out To There | Meet Me At The Rink

Color Clubilta hankin uuden Pastel Neon -kokoelman kokonaan ja viime vuoden Poptastic -kokoelmasta alkuun muutaman lakan. Mua jäi niin kovin harmittamaan, etten viime kesäksi ostanut noita, joten nyt asia täytyi korjata.


Home Sweet House Music | Daisy Know My Name? | La Paz-Itively Hot -Matte | On Pinks & Needles

China Glazen Electric -kokoelma on melkein kasassa, muutama lakka on vielä tulematta. Näistä melkein kaikki on päässytkin jo käyttöön. Opilta kaksi lakkaa, joista La Paz-Itivelyt Hot -Matte on ollut himotuslistalla jo useamman vuoden! Vihdoinkin sain sen ostettua ja vielä kohtuulliseen hintaan.


DS Signature | Tropical Blush

Olen tutustunut ja saanut blogin kautta useita uusia ystäviä. Yksi ystävistäni kävi Helsingin mysteeriliikkeessä ja tottakai heti kysyi olisiko siellä jotain mitä haluaisin. Voiko siihen enää sanoa ei? Kuvia kehiin ja vaikea valinnan vaikeus alkoi. Tyydyin hintojen takia ainoastaan kahteen lakkaan, vaikka olisin voinut ottaa monen monta muutakin. DS Signature on yksi HTF -lakoista ja kun sen saa 23€ hintaan, niin ei paljon mietitä ottaako sen vai ei. China Glazen vanhoista lakoista halusin yhden ja päädyin tietenkin pinkkiin.


Tutti | Aqua | Avocado | Lime | White | Black | Barbie | Nabu

Paljon ulkomaisissa blogeissa ja vlogeissa esillä olleet Mundo De Unaksen lakat herätti myös täällä kiinnostuksen. Olin lukenut näiden hajusta, joten tilasin ensin testiin 8 pientä pulloa. Haju on kyllä aika karmiva, mutta lakat on täydellisiä leimaukseen, joten happimaski esiin ja leimailemaan. Hinnaltaan nämä olivat todella halpoja.


Tykkään testata kaikkea uutta, joten ostin vihdoinkin uuden pikakuivattajan testiin. HK Girl on ollut käytössä jo pitkään ja sitä onkin useampi pullo mennyt, mutta viime aikoina meillä ei ole mennyt kaikki ihan yhteen, joten mahtava testata onko Nail Tekistä mihinkään. Kaupanpäällisenä sain hierontavoiteen? Pääsee Viljami hieromaan Fanin niskoja.


MoYou:lta ilmestyy uusia laattoja melkein viikottain, ei meinaa enää edes perässä pysyä. En muista milloin olisin viimeksi ostanut uusia laattoja, joten nämä kaksi tulivat juuri hyvään saumaan hankittua. Kaleidoscopic – 06 laatan hankin varta vasten leimadecaleita ajatellen ja Holy Shapes – 08 laatalla saa loihdittua monet abstraktit kynnet.


Juuri kun pääsin sanomaan, että ei ole tullut hankkittua laattoja, niin myös BPS lähetti muutaman testiin. :) Noista kyllä kaksi laattaa jää odottamaan sitä hetkeä kun kynnet ovat taas lyhyemmät.
Lisäksi testiin on saapunut Fabyn lakkoja, Isadoran lakkoja, Sally Hansenin lakkoja, sekä Sinful Colorsilta tuli mahtava paketti! Näistä lisää omissa postauksissa kevään / kesän aikana. :)
Eikös 23 lakkaa kuulostakin paremmalta kuin viime kuun 32? Ehkä ensi kuussa enää 12-13? Mutta kun matkalla taitaa olla jo sen verran. :D Tosin kyllähän te lukijat taidatte jo tuntea mut!

Himotuksia?

Allekirjoitus-Purkkimafia


2 kommenttia:

 1. Belegwen
  maanantai 4. toukokuu 2015 at 19:58 (3 viikkoa ago)
  Hahahaa, turhaan mä poden morkkista omista ostoksista kun lukee näitä sun! :D Mä voisin kotiuttaa myös kaikki Wow Prismit, ne on niin ihania!

  Toivottavasti sun BPS:n laatat toimii paremmin kun mun, noissa näkyi pari laattaa olevan samoja kun mulla. :)

  Vastaa

  Fani
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 08:09 (3 viikkoa ago)
  Joo älä sä pode ollenkaan morkkista. Mä voin meinaan potea sitä meiän molempien puolesta. :D Wow Prismit on älyttömän upeita <3

  Eilen testasin tuota yhtä ja sen kanssa ei ainakaan vielä ollut mitään ongelmaa. :)

  Vastaa

  Ritira
  maanantai 4. toukokuu 2015 at 20:19 (3 viikkoa ago)
  Joo ostauspostauksien jatkolle! Seuraan itse vain blogia, eikä niin kiinnosta facebookista seurailla. Eli ehdottomasti toivon että nää postaukset jatkuu, on hauskaa naama vihreänä näitä lueskella kun itselle joku viisi lakkaa kuukaudessa on jo ihan maksimi :D

  Vastaa

  Fani
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 08:10 (3 viikkoa ago)
  Ostospostaukset jatkuvat myöa blogissa. :) Mun täytyis kanssa vähän rajoittaa näiden kanssa, mutta kun…. :D

  Vastaa

  nailoxtail
  maanantai 4. toukokuu 2015 at 21:37 (3 viikkoa ago)
  Oijoi, erityisesti noita Color Clubeja kuolaan kun oon niitä himoinnut pitkään. Muutamam Woe Prism-lakan kotiutin juur itekkin, niitäkään ei voi olla liikaa :)

  Vastaa

  Fani
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 08:11 (3 viikkoa ago)
  Ne on niin ihanan värisiä. Koostumukseltaan ei kovin peittäviä ja aika hailakakoita. :/
  Voisin haluta ne kaikki heti nyt. <3

  Vastaa

  E-S
  maanantai 4. toukokuu 2015 at 23:51 (3 viikkoa ago)
  Faniii, sä veit kyllä voiton tässä kuussa!! :D Ja ostospostauksia et saa missään nimessä lopettaa, mä jään muuten aivan autuaan pihalle sun ostoksista ja se ei oikein käy laatuun, koska jos mä joidenkin bloggaajakollegoiden ostospostauksia oikein odotan niin sä kuulut ehdottomasti niihin. Ehkäpä arvannetkin miksi. ;-D

  Peace, Love & Polish sekä Bell Bottom Babe on keikkuneet mulla Ebayn ostoskorissa jo parisen viikkoa, mutta vielä emmin niiden suhteen. Ne kyllä vaikuttaa niin herkullisilta sävyiltä… Olisikohan ne myös oikein helppoja lakattavia?

  Vastaa

  Fani
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 08:13 (3 viikkoa ago)
  No hei kuules, aika lähellä oltiin. :D Ostospostaukset tulevat jatkumaan myös blogissa. ;) Mä itse tykkään myös lukea muiden ostoksia ja se ei ole kovin hyvästä, koska löytyy aina liikaa himotuksia. :D

  Mä oon vasta tikuttanut ne ja kyllä ne ainakin vaikuttaa olevan helppoja lakattavia eli nyt vaan klikkaamaan ne kotiin. :D

  VastaaPoista
 2. Johanna
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 01:25 (3 viikkoa ago)
  Kyllä me tiedetään että tykkäät shoppailla mut se on ihan ookoo :* harmi että joku nimeltä mainitsematon milja oli käynyt mysteerikaupassa napsimassa parhaat päältä :p

  Vastaa

  Fani
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 08:15 (3 viikkoa ago)
  Hahhaa. :D Joo sieltä oli kyllä viety parhaat päältä…. XD

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 12:42 (3 viikkoa ago)
  Ihania lakkoja! Varsinkin noi Dance Lengendit näyttää makeilta, samoin China Glazen neonit.

  Vastaa

  Fani
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 08:09 (3 viikkoa ago)
  Dancet on niin mun mieleen. <3

  Vastaa

  Nanne
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 09:22 (3 viikkoa ago)
  Uuuh mitä uutukaisia ♥_♥
  Toisaalta jos täältä blogista loppuisi nää ostospostaukset miun lompakko kiittäis, mutta toisaalta… xD
  Tuli itelläki eilen tilattua 3 uutta Wow Prism:iä ja tänään on tulossa iso paketti postissa kaikkee kivaa :P

  Vastaa

  Fani
  torstai 7. toukokuu 2015 at 08:21 (3 viikkoa ago)
  Tykkään<3! Näin myös sinun ostokset ja kyllähän siinäkin muutama lakka oli. ;)
  Ostospostaukset säilyya ainakin vielä blogissa ;) <3

  Vastaa

  Nena Sofia
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 21:12 (3 viikkoa ago)
  Mitämitämitä? Mikä mysteerikauppa? :D Ja hei, kunnioitettavan määrän ihanuuksia oot ostellut, oih! <3

  Vastaa

  Fani
  torstai 7. toukokuu 2015 at 08:22 (3 viikkoa ago)
  Mä en tiedä ihan tarkkaa sijaintia, mutta sijaitsee ehkä helsingin asematunnelissa? :D Kynsikoristelu ryhmästä saat avrmasti tarkemmat ohjeet. ;)
  Hihihi. <3

  Vastaa

  eekku
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 11:28 (2 viikkoa ago)
  Aivan ihania ostoksia ja mikähän mysteerikauppa =)

  Vastaa

  Fani
  torstai 14. toukokuu 2015 at 08:43 (2 viikkoa ago)
  Hihi :) Se on joku pieni kynsilakka myymälä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥