6. syyskuuta 2015

Extravagance kukilla

Viimeisimmät kynnet ei olleet ollenkaan mieluisat kuten varmasti luitte, joten oli pakko poistaa ne saman tien ja tehdä uudet. Onneksi kynsien lakkaus on mieluisaa puuhaa. Kynsille piti saada jotain tummempaa kun tuo syksy nyt tekee tuloaan. Tein pitkästä aikaa kynnet joihin ihastuin heti ja aikaa niiden tekemiseen taisi mennä puolisen tuntia. Olen huomannut omalla kohdalla, että mitä enemmän käytän aikaa lakkaukseen sen hirveämmät niistä tulee, kun taas nopeat lakkaukset ovat yleensä näyttävät ja mieluisat. Outoa? 


Olen jo pitkään halunnut lakata Opin Ds Extravagancella, mutta jotenkin se on aina vaan jäänyt laatikkoon odottamaan. Nyt vihdoinkin kaivoin sen esiin. Extravagance on väriltään vaikeasti kuvailta. Omaan silmään se on tumma aniliininpunainen, jossa on sekoitus viininpunaista? Todella vaikea sanoa sitä oikeaa väriä. Lakka näyttää auringonvalossa enempi violetin ja magentan sekoitukselta, kun taas sisällä se näyttää tummemmalta aniliininpunaiselta ja viininpunaiselta. Lakka sisältää paljon pientä shimmeriä, joka näkyy kynsille hyvin selvästi.


Kynsillä lakkaa 2 helppoa kerrosta. Extravagance levittyi kuin unelma ja peitti täydellisesti. Näitä lakkoja on aina yhtä mukava lakata uudestaan ja uudestaan. Ja tuo väri ahh, miten kaunista katseltavaa.


Olisin halunnut yhdistää lakkaan valkoiset kukkasiirtokuvat, mutta siirtokuvistani ei löytynyt ainuttakaan täysin valkoista arkkia, joten päädyin näihin kukkiin, joissa on hieman vaaleanpunaista seassa. Näitä arkkeja oon hamstrannut varastoon useammankin arkin. Kertooko se jo että pidän näistä?

Lopuksi laitoin vielä hopeat niitit ja siirtokuvien keskelle hieman Essien Set In Stones hopeaa glitterlakkaa, jota olenkin useasti käyttänyt samaan tarkoitukseen.

Kynnet oli kyllä ihan täysin onnistuneet ja mieluisat. Nyt olen viettänyt kynsillä useamman päivän, joten kai se on aika poistaa ne ja tehdä uudet. :)Minkä värinen lakka on teidän mielestä? 28 kommenttia:

 1. Extravagance <3 on se vaan niin upea ja näyttää pirun hyvältä sulla!

  VastaaPoista
 2. Voi jehna, että on k-a-u-n-i-i-t kynnet! ♥
  Miulla taitaa olla vähä sama vika ku siulla, mitä enemmän yritän panostaa kynsien lakkaamiseen, sitä epäonnistuneemmat niistä tulee :D
  Lakkasin eilen kynnet, tein vaaleanpunaisen ranskiksen ja lisäsin vaan siirtokuvat (on muuten samat siirtikset mitä siulla näissä) ja zadaa! valmista tuli puolessa tunnissa :D Ja Äijä kehuu kynnet maasta taivaaseen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos muru <3
   Miten se meneekin niin? Jos edes rupean ajattelemaan jotain mihin menee aikaa,niin aivan varmasti kynnet menee ihan pilalle. :D Jos taas meen vaan tuosta noin ja näin, niin kappas niistähän tulee kivat. :D

   Poista
 3. Upea lakka! Kukkaset sopii siihen ihanasti :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit lakkaukset! Ja on kyllä niin upea väri, ah! <3

  VastaaPoista
 5. Hienot on! Mä sanoisin äkkiseltään että lakka on punaviinin värinen ja holoset seassa. :D Mulla on samainen lakka vielä myös kokeilemattomien joukossa, vaikka sitä niin on tullut ihailtua mutta ei jostain syystä lakattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No joo vähän niin kuin noin itseasiassa! :D Nyt sun täytyy pian lakata sillä!

   Poista
 6. Mä oon niin onnellinen, kun mä vihdoin kesällä löysin DS Extravagancen, oon pari vuotta sitä metsästänyt ♡

  VastaaPoista
 7. Voah, mielettömän kaunis lakkaus! <3 Tässä on kyllä kaikki kohdillaan, oi :)

  VastaaPoista
 8. Extravagance on vaan niin upea lakka ja siirtokuvat sopivat hienosti sen koristeeksi :)

  VastaaPoista
 9. Hyvän kuvauksen annoit väristä, se on just noin. Yks mun all time suosikeista, todella kaunis kokonaisuus <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥