1. syyskuuta 2015

Myöhästyneet kynnet / Haastetrio 2015 Heinäkuu : Asu & Kynnet

Syyskuu ja se tarkoittaa sitä, että nyt voi vihdoinkin julistaa syksyn alkaneeksi. Syyskuussa vietetään myös synttäreitäni ja ikä kasvaa jälleen vuodella. Tänä vuonna lähdemme perheemme kanssa Saksaan juhlimaan synttäreitäni. Mukava pidennetty viikonloppu läheisten kanssa, hyvin syöden sekä kierrellen ja hieman shoppaillen. Voiko paremmin viettää syntymäpäivää. :) 


Kerroin teille viime postauksessa, jossa esittelin teille elokuun Haastetrion -kynnet, että olen tehnyt myös heinäkuun kynnet, jotka tosin julkaisen blogissa vasta nyt (heinäkuussa piti kiirettä). Kerroin myös etten inspiroitunut tällä kertaa asusta enkä vaatteista vaan korusta. Yksi ihana blogiystäväni tekee itse koruja ja ihastuin niihin saman tien kun näin niistä kuvia. Olihan se pakko ostaa itselle kaunis itse tehty rannekoru. Ystäväni oli laittanut pakettiin mukaan rannekoruun sopivat korvikset ja ihanan kortin. Olen kantanut tätä korua ranteessani siitä asti kun sain sen ja nyt halusin yhdistää myös kynnet siihen.

idkuva

Lakkasin kaikkiin muihin paitsi nimettömään kerroksen Ginan valkoista ja kuorrutin ne Essencen I<3Magic hologlitterlakalla. Nimettömään lakkasin Glam Polishin Below Zero sinistä hologlitterlakkaa, joka peitti kynnet hyvin kahdella kerroksella. Mielestäni lakka valinnat sopi hyvin koruun, vaikka vähän mietin sopiiko valkoinen korun kanssa yhteen. En usko että se olisi sopinut niin hyvin ilman pientä hologlitteriä.


Korussa on kukkia, joten kynsille oli myös tehtävä kukkia. Nimettömään tein valkoisella pystysuoraan muutaman kukan ja muihin kynsiin käytin Essencen Have A Break vaaleansinistä lakkaa. Lopuksi laitoin vielä kukkien keskelle kirkkaat strassit, jotka sopivat lakkaukseen ja koruun täydellisesti.

Olipa kiva saada pitkästä aikaa pilkutella kukkia kynsillä. Ne on niin helppo tehdä ja niillä saa kauniit kynnet aikaan. :)


Below Zero on aivan upeasti kimaltava lakka, joka täytyy pian saada lakattua kaikille kynsille. Olenkin jo suunnitellut millaisen lakkauksen teen seuraavaksi Zerolla. Tällä kertaa unohdin alta Peel Off lakan, mutta aivan varmasti muistan sen ensi kerralla kun käytän kyseistä lakkaa. Oli meinaan poistaminen niin hirveää pelkästään yhdeltä kynneltä.

Tykkäsin pitkästä aikaa kynsistä todella paljon ja viihdyin näillä useamman päivän, ennen kuin oli pakko taas vaihtaa lakat. :) Vaikka syksy lähenee, niin huomaan silti päätyväni vielä kaikkiin muihin kuin tummiin väreihin. Täytyisiköhän seuraavaksi valita kynsille joku upea syksy väri?Mitä mieltä olette kynsistä? 
Sopiiko ne korun kanssa yhteen? 


32 kommenttia:

 1. Voi sopii kyllä kynnet korun kans! Ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan valtavan ihanat kynnet! :) Tosi upea tuo Below Zero, rupesi heti tekemään sitä mieli... Multa ei onnistu tuo pilkkutikkukukkien tekeminen millään - täytyisi varmaan taas pitkästä aikaa harjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos paljon. :) Below Zero on kyllä aivan valtavan ihana. <3 Aivan varmasti onnistuu, kun vaan harjoittelet!

   Poista
 3. Oi ihanat korut, ja upeat kynnet! <3 Kynnet sopii täydellisesti koruihin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! <3 Tottakai ne sopii korun kanssa yhteen! =)

  VastaaPoista
 5. Kaunis lakkaus :) sopii täydellisesti korun kanssa!

  VastaaPoista
 6. Nätit kynnet ja kaunis korusetti

  VastaaPoista
 7. Aivan super-söötit kynnet, ja sopii mainiosti korujen kanssa, tottakai! :D

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! :-) Osaisitkohan vinkata jotain hyvää nudelakkaa mikä olisi suht peittävä yhdellä kerroksella? Välillä jotain värilakkoja ei jaksais sutia montaa kerrosta jotta tulisi täysin peittävä lopputulos niin olis kiva saada kynsi nudelakalla hyvin pohjustettua yksiväriseksi.. ps. tykkään seurata blogiasi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jos etsit halpaa nudea, niin kannattaa vilkaista Essencen valikoima siltä löytyy hyviä ja peittäviä nude lakkoja. Toki taas Opi on hieman kalliimpi, mutta sen lakkoja voin suositella kyllä! Opilta on tullut paljon uusia nudeja ja ne peittää todella hyvin. :) Kiitos vielä kommentista ja mukavaa että seurailet. :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Pitääpä käydä ensin essien hyllyllä. O.P.I on kyllä tuttu merkki mutta kun ne pullot on niin julmetun isoja niin ei niitä saa yhden elämän aikana kulutettua.. :-D Vaikka lakkaholisti onkin.

   Poista
  3. Essieltäkin voi löytyä hyviä nudeja. :) Hahha. :D Multa löytyy 65 Opia tällä hetkellä!

   Poista
 9. Aivan älyttömän kauniit kynnet ja sopii niin hyvin korusetin kans yhteen <3
  Taidan olla rakastunut ^.^

  VastaaPoista
 10. Lakkaus tosiaankin sopii täydellisesti yhteen tuon korun kanssa :). Ihanat!

  VastaaPoista
 11. Hurjan kaunis lakkaus, ja korukin on ihastuttava <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥