14. joulukuuta 2015

Hannan pöllöpikkujoulut

Kerroinkin teille jo viime viikolla, että sain kutsun Kynsipöllö kosmetiikkapuussa -Hannan pikkujouluihin. Kynnet joilla lähdin juhliin löytyy täältä ja tänään vuorossa vähän kuvia pikkujouluista sekä goodie bägien sisällöstä. :)


Heti sisään tullessa meitä oli vastassa ihana Nelli ja saman tien kun otin kameran esiin, niin toinen oikein halusi tulla kuvattavaksi. Meillä pojat on niin villejä, että niistä harvoin saa otettua kuvia, kun Nelli taas halusi olla joka kuvassa. :D

idkuva

Hanna olikin kertonut meille etukäteen mitä on tarjottavana ja jo silloin listaa lukiessa vesi nousi kielelle. Tarjolla oli vaikka ja mitä. Aloitettiin tietenkin glögillä ja pipareille, jonka järkeen siirryttiin salaatin ja piirakoiden pariin. Lopuksi jälkiruoat, jonka jälkeen olisin voinut vyöryä eteenpäin. Jälkiruoaksi oli kahta erilaista kakkua, Rocky roadia, paljon erilaisia karkkeja sekä upeita ja herkullisen makuisia suklaita. Nyt kun katselen näitä kuvia, niin voisin lähteä suoraan Hannalle takaisin.


Samalla kun syötiin, niin Dermalogicalta oli asiantuntija tekemässä Face Mapping -ihoanalyysejä, niissä käytiin jokainen vuorotellen ja TwistBe verkkokaupan esittelijä oli esittelemässä meille TwistBe:n tuotteita ja toimintaa. TwistBe tarjosi kaikille pienet hyvät jälkiruoat, josta unohdin ottaa kuvan. Mun on pakko selvittää mitä siinä oli ja tehdä jouluksi meille sellaiset. Löyty, kyseessä on tämä Hunaja-jogurttiherkku!!


Tämän jälkeen jaettiin lahjat. Oltiin sovittu, että jokainen tuo mukanaan paketin ja ne jaetaan sitten summamutikassa, ilman että saadaan tietää keneltä lahja on? Tai ainakaan itse en tiedä kenen paketin sain. Hannan sisko Siiri toimi pukkina ja jakoi lahjat säkistä eteenpäin. Oma paketti oli paketoitu kauniiseen paperiin ja sisältö oli oikein mieluinen. Zen värityskirja, jota olen jo väritellyt kera jouluteen ja suklaiden, jotka löytyivät myös paketista.


Tähän väliin voisin laittaa kuvan oikein iloisesta pikkujouluilijasta. Miten ihmeessä en ikinä osaa olla kuvissa edustava? Olin varmaankin hyvin iloinen, kun pääsin paikalle vaikka aluksi näytti huonolta.


Lopuksi jaettiin goodie bägit, joita olikin loppujen lopuksi 4 kassia?? Hanna alkoi ensin tuomaan ensimmäistä ja sen jälkeen toista ja apua vieläkö lisää? Pikkujouluissa en kerinnyt tutustumaan sisältöön, mutta heti kotiin tullessa levitin tuotteet lattialle ja WAU, nyt oli pakko huutaa. Niin paljon kaikkea uutta testattavaa.

Mukana sai myös tuoda itselle tarpeetonta kosmetiikkaa. Itse en kerinnyt käymään varastoja läpi, koska makasin sairaalassa vielä päivä ennen tapahtumaa. Ensi tapaamiseen on kyllä pakko itsekin tyhjentää varastoja. Löysin toisten kasoista muutaman kivan jutun itselle mukaan. :)

Me jouduttiin Miran kanssa poistumaan paikalta vähän ennen muita, vaikka olisin tietenkin halunnut jäädä vielä sinne höpöttelemään. Kyyti oli kumminkin sovittu, jotta päästiin edes kotiin.

idkuva

Tässä näette suurimman osan tuotteista, joita kasseista löytyi. Siellä on niin paljon kaikkea! Oon ihan innoissani Boho:n meikeistä, uudesta Beautyblender:istä, Tweezerman:in pinseteistä, BioEffect:in seerumista, TwistBe:n hoitoöljystä ja ja ja. Olen nyt kuvannut osan tuotteista ja kunhan saan testattua niitä, niin kirjoittelen niistä enemmän.

Meidän on kyllä pakko pitää uusi tapaaminen keväällä! Ihana nähdä kaikkia muitakin kosmetiikkahömppiä. <3

Iso kiitos vielä Hannalle, Hannan siskolle ja äidille. <3

Osuuko teille joku tuote/tuotteet silmään, josta haluaisitte kuulla enemmän? 16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niistä on tulossa oma postaus ihan piakkoin. :)

   Poista
 2. Sie oot aivan yli söppänä tuossa kuvassa ♡
  Vähänkö teillä on varmasti ollut tosi kivat pikkujoulut, en malta odottaa posatuksia tuotteista joita saitte ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha. :D Ihana muru. <3
   Oli kyllä oikein mukavaa, ihanaa päästä tapaamaan muita hömppiä. <3

   Poista
 3. Että mua harmittaa, etten päässyt paikalle, mutta pääasia, että teillä oli mukavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa kanssa, ettet päässy tulemaan! Mutta kyllä me vielä nähdään. <3

   Poista
 4. Varmasti oli kivaa ja kaikkea kivaa testattavaa sait

  VastaaPoista
 5. Ooo, ihania juttuja oot saanut!! <3 Mulle noi Boho-meikit on ihan uus juttu, ois kiva kuulla ainakin niistä paremmin. Tykkään kaikista sun tuote-esittely jutuista muutenkin niin paljon :)
  ps. sulle olis haaste mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon kaikkea. <3 Bohon meikeistä on tulossa ihan oma postaus piakkoin! Kiitos Cami. <3
   Mä huomasinkin että oli haaste, kiitos. <3 Teen sen ihan pian! :)

   Poista
 6. Voi että miten ihanan kuuloiset pikkujoulut, ai että! :) Ja vau mitkä goodie bagit, melkoinen kasa kaikkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa! Kuvista varmaan sen huomaakin. :D Goodie bagit oli kyllä mahtavat. <3

   Poista
 7. Ihanaa kun pääsit paikalle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥