10. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 10: Joululaulu kynsille


Tänään 10. päivä joulukuuta kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 10. luukku aukeaa täällä ja Dioriina -blogissa. Mahtavaa, että pääsin jo toista kertaa mukaan tekemään kalenteria ja oltiin heti samoilla linjoilla Marinan kanssa, että toteutamme luukun yhdessä, kuten viime vuonnakin. Eilen 9. luukku aukesi Keyword: Love ja Beauty Highlights -blogeissa ja huomenna 11. luukku aukeaa Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria -blogeissa.

Jouduttiin hetki pohtia Marinan kanssa, että mitä keksitään luukkuun ja lopulta päätettiin yhdessä, että annamme toiselle joululaulun, josta luodaan kynnet. En saanut itse mitenkään helppoa laulua.

Heinillä härkien kaukalon
 nukkuu lapsi viaton.
Enkelparventie
kohta luokse vie
rakkautta suurinta katsomaan. 

idkuva

Mulla oli oikeastaan yksi ainoa vaihtoehto kynsien kanssa. Jos osaisin maalata käsin, niin olisin voinut maalata kynsille heiniä, härkiä, lapsen, kehdon ja vaikka mitä muuta, mutta en viitsinyt lähteä edes yrittämään. Niinpä kopioin kynsille lauseen "Enkelparventie, kohta luokse vie, rakkautta suurinta katsomaan". Enkeleistä itselleni mieleen tulee valkoinen, hempeys, siivet, kehä. Lakkasin etusormeen ja peukaloon kerroksen Ginan valkoista, jonka kuorrutin Essencen Icy Fairy glitterillä, päälle laitoin vielä kultaiset tähtiniitit tuomaan kynsille "nukkuvaa". 


Keskisormeen lakkasin kerroksen Essencen Edward vaaleansinistä, jonka päälle laitoin kerroksen Models Own:in Indian Ocean lakkaa. Tämän jälkeen kävin melkein sata leimauslaattaa läpi ja toiset sata kpl siirtokuvia, eikä missään ollut yhtäkään enkelikuviota. Ääh, ei muuta kuin etsimään siipiä, jotka löytyikin A49 laatasta, mutta olivat aivan liian isot omille kynsille. Jouduin vähän lisätä leimoihin viivoja ja sen kyllä huomaa. Lopuksi maalasin vielä "enkelinkehän" siipien väliin. 


Nimettömään lakkasin kerroksen Ginan valkoista ja päälle leimasin BM-620 laatasta MoYou:n punaisella sydänkuvion, jonka kuorrutin Opi:n Pure 18K kultahippulakalla. Nimettömässä tuodaan ilmoille suurinta rakkautta. 

Meillä jokaisella varmasti on paljon rakkautta, omaa perhettä, vanhempia, itseään, ystäviä kohtaan. Rakkautta löytyy myös paljon muuhun, ruokaan, blogiin, kosmetiikkaan, kynsilakkoihin ja vaikka mihin. Rakkautta on niin paljon erilaista. :) 

Niinpä heitän haasteen kaikille! Muistakaa tänään näyttää ja sanoa ääneen ne kolme pientä sanaa: minä rakastan sinua! Itse lähden kohta herättämään Viljamin ja muistan heti aamusta mainita, kuinka paljon rakastan! 

Kynnet olisi voineet olla ihan erilaiset, mutta nämä ovat juuri minun tekemät ja näin minä loin joululaulun kynsille. Olisin voinut onnistua paremmin, mutta olen tyytyväinen myös näin. Käykäähän kaikki katsomassa millaiset kynnet Marina sai aikaiseksi ja minkä laulun valitsin hänelle. 

Mitä sinä rakastat? 


Huominen luukku avautuu Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria -blogeissa

Luukku 1. Siamese Lipstick
Luukku 2. Ripsarit Poskilla
Luukku 4. Riikka Amalia
Luukku 5. Pitkät Kynnet
Luukku 6. Levoton Tyttö
Luukku 14. Dazzling Glow
Luukku 15. DIXI & Mennen ja tullen
Luukku 17. Charming Nails
Luukku 19. Siniviuhka & Magicbunny
Luukku 20. Wasting Lifestyle & Juille's
Luukku 21. Better Nail Day
Luukku 22. Hetkessä
Luukku 23. Elämää Smykkinä
Luukku 24. Yllätys - erilainen joka blogissa


24 kommenttia:

 1. Rakastan eläimiäni ja perhettäni ❤️ Ihanat joulukynnet, suosikkini on sydänleimaus-kynsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. <3 Siis unohdinko mä kirjoittaa tonne eläimet?? Herramunjee, ne on tärkeimpiä ja rakkaimpia. <3

   Poista
 2. Kaunis toteutus ja rakkaudentäyteinen postaus "joululaulukynsistä"! :)

  Ihana saada blog(e)ista hyvää mieltä päivään heti aamusta. <3

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä nää kynnet on ihastuttavat! Ihana teema ja kaunis toteutus <3. Muistan kun lauloin tätä laulua aina pienenä äidin kanssa kaanonissa jouluisin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3 Mä muistan kanssa kuinka tätä laulua on tullut laulettua kerran jos toisenkin! :)

   Poista
 4. Hyvin hoksattu, mitä tuosta laulusta voisi taiteilla. Kultahippulakka on aina yhtä ihanainen, en oo saanu vieläkään hankittua sitä itelle, mutta aina nähdessä houkuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Mä oon niin tyytyväinen tuohon kultahippulakkaan ja vielä, että oon saanut juuri sen oikean eli kirkaspohjaisen enkä keltapohjaista. :)

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet ja sulla oli kyllä vaikea kappale.

  VastaaPoista
 6. Valkkasit juurikin sen mun lempikohdan laulusta ja kynnet on ihanat <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kynnet, ja ah tuo ihana OPIn gold & silver top coat ♥ Oon itekki haaveillu siitä, kaippa se pitää jossain vaiheessa itellekki hommata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, se on aivan ihana. <3
   Kiitos Minna! :)

   Poista
 8. Rakastan tytärtäni ja kissojani, ovat kaikki kolme ihania elämän valopilkkuja :). Ihanat kynnet ja varsinkin tuo sydänleimauskynsi on niin kaunis!

  VastaaPoista
 9. Voih että kun on kauniit <3 Ihan täydellisestihän sä olet tän laulun toteuttanut, mulla olis mennyt kyllä sormi suuhun tuon laulun kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että sä olisit maalannut kynsistä juuri täydelliset! Kiitos<3

   Poista
 10. Ihanasti toteutettu lakkaus tuon laulun pohjalta. Kivoja elementtejä olet löytänyt tohon lakkaukseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥