22. joulukuuta 2015

What a Grey-t Night with Puprle Rain-Bow

Esittelin teille vasta joulukalentereista tulleita tuotteita ja perjantaina tuli niin yhteensopivat lakat Essenceltä ja Ciatelta, että päätin samantien yhdistää ne kynsille. Olen joskus Pinterestissä nähnyt vähän tämän tyyliset lakkaukset, mutta hieman erilailla toteutettu ja heti lakat nähdessä mieleen tuli juurikin se lakkaus, joten pakkohan ne oli tehdä itsekin. 


Halusin yhdistää lakkojen kanssa mustan. Aloitin lakkaamalla kaikki muut kynnet paitsi nimettömän yhdellä kerroksella Essien Licoricea, joka on kaikkien aikojen paras musta. Tämän jälkeen mattasin kynnet Opi:n mattalakalla.

Seuraavaksi asettelin kynsille MiNailsin suorat vinyylit, jotka toimivat todella hyvin, eikä niiden kanssa hermoja koeteltu ollenkaan. Lakkasin toiselle puolelle Essencen What a Grey-t Night! harmaanruskeaa, joka olikin todella ohutta. Kerrostin muistaakseni kolme kerrosta, jotta musta peittyi kokonaan. Lakkaa täytyy vielä testata yksinään, jolloin siitä saa paremman mielipiteen.


Tämän jälkeen tein "rajalle" viivan Opi:n My Favorite Ornament kultaisella glitterlakalla, josta vedin vielä viivoja mustan päälle. Viivojen piti olla suoria, mutta sain niistä tehtyä hyvinkin epäsuoria vapaalla kädellä. Lopuksi asettelin vielä Ornamentin päälle Ciaten Purple Rain-bow lakasta glittereitä.


Aksenttikynteen pääsi yksinään Purple Rain-Bow, joka on kaunis hopea hologlitterlakka kirkkaalla pohjalla. Olen kuullut että toisilla pohja ei olisi kirkas? Omani on ainakin onneksi. Lakka peitti yksinään 3 helpolla kerroksella. Rakastuin tähän glitteriin heti nähdessäni sen ja kynsillä se on vielä upeampi. Vähän väliä silmät eksy katsomaan holon kimallusta. Tämä saa ehdottomasti jäädä kokoelmaani.


Olin kyllä itse oikein tyytyväinen kynsiin. Hieman häiritsi nuo epäsuorat viivat, mutta annoin sen anteeksi, koska lakat sopivat hyvin yhteen ja kynsistä tuli kimaltavan näyttävät.

Lakkoja poistaessa jälleen kerran kirosin, etten ollut muistanut laittaa alle Peel offia, voitte vain arvata kuinka hirveä työ oli poistaa lakka ja kun olin saanut sen pois kynsiltä alkoi poistaminen sitten sormista.Nämä ei ehkä ole kovin jouluiset, joten palataan joulukynsiin seuraavaksi. :) Huomenna ajattelin vilauttaa teille luukkuja, jouluaatolle on oma kirjoitus ja sen jälkeen pidän muutaman päivän tauon. Sen jälkeen palataan vielä kerran joulukynsiin ja sitten on taas joulukynnet tehty, mutta talvisia kynsiä on tehtävä vielä muutamat.

Sopiiko lakat teistä hyvin yhteen? 


22 kommenttia:

 1. Oi vitsi, ihan mielettömän upeat! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upeat kynnet! Todellakin sopii yhteen. <3

  VastaaPoista
 3. Sopii tosi hyvin yhteen ja tuo purple rain-bow on kyllä niiiin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Purple Rain-bow on kyllä upea!

   Poista
 4. Itse en lämmennyt yhtään tuolle Essencelle, tänään se nimittäin tuli minun luukusta, mutta näissä kynsissä sen näyttää hyvältä ja sopii hyvin yhteen tuon Ciaten kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :/ Ehkä kumminkin koitat sitä kynsille? Kiitos paljon! :)

   Poista
 5. Mulle tulee ihan jääpuikot mieleen, kun noi glitterit on tehty noin ♡

  VastaaPoista
 6. Mahtava lakkaus! <3 Tosi hyvin sopii kaikki yhteen, eikä tuo viivojen epäsuoruus haittaa - päinvastoin! Luulin jo, että oot tehny jääpuikkoja :)
  Mä olin ainakin kattovinani, että pullossa Purple Rain-bowin pohja näyttää värilliseltä, mut voihan olla, että glitterit vaan heijastaa jotenki.. No, pitää ottaa se pian käyttöön, niin näkee sitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. <3 Muuten nyt kun sanoit, niin ne ehkä vähän näyttää jääpuikoilta? :)
   Haluan pian nähdä sen sun kynsillä ja millaiset kynnet teet sillä. :) <3

   Poista
 7. Juu sopivat hienosti yhteen! Tässä lakkauksessa on just sopivasti säkenöintiä :).

  VastaaPoista
 8. Voi vitstit, että on mageet kynnet! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥