26. helmikuuta 2016

Calvin Klein CK One Summer 2016

Helmikuun viimeinen perjantai ja tänään matkustetaan villiin viidakkoon yhden uutuustuoksun kanssa. Meillä on kotona vähän remontit kesken ja kaiken pitäisi olla valmista tai melkein valmista maaliskuun loppuun mennessä. Odotan innolla, että pääsen vihdoinkin tai Viljami pääsee poraamaan mun "tuoksu" kaapin seinälle ja saan kaikki tuoksut sinne järjestykseen. Muutaman ajattelin jättää työpöydälleni "esille", joita käytän usein tai joiden pullot ovat niin kauniita, että ansaitsevat paikkansa esillä. Tästä tulossa juttua, kunhan kaikki valmistuu. :) 


Tänään esittelyyn pääsee uutuustuoksu Calvin Klein ck One Summer 2016 -kesätuoksu.

"Pako todellisuudesta. Halu seikkailla. Mikään ei voi pysäyttää heitä - viidakossa ei ole lakeja."

Muistan aina sen kun sain valita itselleni ensimmäisen "merkkituoksun" ja päädyin Calvin Kleinin tuoksuun. Siitä lähtien olen seurannut CK:n uusia tuoksuja. Posti toi viime viikolla minulle testiin muutaman uuden tuoksun ja halusin heti päästä kirjoittamaan viidakkotuoksusta.


Tuoksu aukeaa vihreillä tuoksuvihvahteilla vihreä omena, kuplivan virkeä limetti mojito ja vihreä inkivääri. Sydäntuoksuna villi guava, Tahitin tiarakukka sekä kataja. Jälkituoksussa viileä setripuu, kookosmaito ja sammal, jotka viimeistelevät seikkailun.

Ahh, miten voisin sanoin kuvailla tätä tuoksua? Hyvin raikas, sitruksinen ja mukaansa vetävä tuoksu saa sinut keskelle viidakkoa, jossa voit hyppiä liaaneilla puusta toiseen, napaten mukaan sitruunoita. Vain sinä, viidakko ja kädessä raikas mojito, kaiken tämän tuoksu tuo mieleen.


Calvin Klein One Summer 2016 -kesätuoksu sopii sekä miehille että naisille. Meillä tuoksu ei ollut lainkaan Viljamin mieleen, mutta itse rakastuin tähän. Johtuen varmasti suurilta osin tuoksun raikkaudesta. On päiviä jolloin haluan tuoksua makealle ja lämpimälle, mutta kesäkuumalla on ihana suihkuttaa raikkaalta ja viileältä tuoksuvaa tuoksua. Oikein nappi tuoksu kuumalle kesälle.

Haluan vielä antaa  erityismaininnan upeasta pullosta, joka on tehty viidakkomaiseksi. Taakse on kaiverrettu sulka, joka saa pullon näyttämään täydelliseltä. Mulle tuli mieleen, että voisin tehdä joku kerta tähän tuoksuun sopivat kynnet, ideoita tuli heti mieleen useita.

CK Summer One suositushinta EdT 100ml 48.20€. Myynnissä maaliskuusta 2016 alkaen, mutta huomasin tämän jo ainakin Sokoksen verkkokaupassa.

* Tuoksu saatu testiin, mielipiteeni ovat omiani.

Onko siellä Mojiton ystäviä? 


6 kommenttia:

 1. Puteli on kyllä ihanan kesäinen ja raikas, tuo Mojiton mieleen :D
  Mutta mie vähän luulen, ettei tää tuoksu olisi niin miua, mie tykkään enemmän kukkien tuoksusta kuin kookosmaidon tai sammaleen tuoksusta :D
  Ehkä kumminkin tuoksuttelen tätä kaupassa jos tulee vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli aivan samantien mieleen Mojito. :D Mä en kyllä itse pidä ollenkaan Mojitoista, mutta :D
   Jos mieleen on enemmän kukkaiset, niin silloin tämä voi olla hieman vieras. :)
   Mutta jos vastaan tulee niin suosittelen edes tuoksuttelemaan, se kun on ainakin ilmaista. :)

   Poista
 2. Näistä kuvista tuli ihan drinkkifiilis :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Meinasin eka tehdä drinkin kuviin, mutta sitten kumminkin se jäi! :D

   Poista
 3. Myyty! Kuulostaa niin hyvälle että pakko lähteä tuoksuttamaan tätä ja hei, Mojito <3 mä tykkään siitäkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥